Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Mikor hosszabb ideig kezdő volt, sok haszna nem volt a mezőnymunka mellett. Talán ezt ZZ is észrevette, azért próbálta meg hameszt. Bár csöbörből vödörbe volt.
Én egy IscoKroosModricKovaCristianoBale felállást néznék meg továbbra is.
Én egy IscoKroosModricKovaCristianoBale felállást néznék meg továbbra is.
Nem illik.
Atletico elleni féle felállást lehetne nyomatni. Lucas vészmegoldásnak jó, bár én nem kedvelem. Szerintem egy Jesus Navas update a gyerek. Mostanában meg csak a robotoló munkáján kívül mást nem is mutatott. Egy okos védő 15 perc után tudja, hogy kell levédekezni.ziro4vr írta:Én Lucast nagyon kedvelem, de nem kéne kezdőként emlegetni, ahhoz kevés, ezt láthattuk. Bizonyos meccseken kezdhet, illetve alap csereember, de hosszabb távon nem az a szint.
Isco is elég jó mostanság, de egy felállás megbontást azért ő sem ér, legalábbis a 4-2-3-1 most halott ötlet, nem alkalmas rá a keret. Pláne hogy ZZ nem biztos hogy ezt jól megoldaná.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Persze nem kell, hogy egyből ez legyen a standard felállás, de egy-egy meccsre be lehetne próbálni. Mondjuk ma is megnézném.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én Lucast nagyon kedvelem, de nem kéne kezdőként emlegetni, ahhoz kevés, ezt láthattuk. Bizonyos meccseken kezdhet, illetve alap csereember, de hosszabb távon nem az a szint.
Isco is elég jó mostanság, de egy felállás megbontást azért ő sem ér, legalábbis a 4-2-3-1 most halott ötlet, nem alkalmas rá a keret. Pláne hogy ZZ nem biztos hogy ezt jól megoldaná.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Bale a felallt vedelmek ellen szenved, ha van nagy terulet a vedelem mogott a beindulasaival barkit megver. Lucas nem kezdo szintu jatekos, de azert 12. embernek nagyon kell, o ellentetje Balenek inkabb betomorulu vedelmek feltoresere jo, nagy teruleten viszont elveszik a robbanekonysaga.babaking írta:Bale & kicsiLucas?numberone1 írta: Oda azert kellene 2 jo vedelmet megbonto szelso...de az biztos, h Isconak fekudne.
Van meg egy Assensionk is, talan az egyik szelt kiberelhetne a jovo csapataban, ha...
Olyan szelso tamadokat vennek akik a gyorsasagukat betomorulo vedelmek ellen is es vedelem mogotti nagy teruletek befutasara is tudjak kamatoztatni, es meg golerzekenyek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Isco jelenlegi formájában még azt is megérdemelné, hogy kapjon egy szabad 10-es posztot.
Amúgy 442 vonalon gondolkozva, Lemarra továbbra is odafigyelnék. Gólveszélyes, dinamikus, mer alkotni egyedül is. Jelenleg ez hiányzik a legjobban, mert a támadóink nem igazán tudnak megverni bárkit is.
Amúgy 442 vonalon gondolkozva, Lemarra továbbra is odafigyelnék. Gólveszélyes, dinamikus, mer alkotni egyedül is. Jelenleg ez hiányzik a legjobban, mert a támadóink nem igazán tudnak megverni bárkit is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Nzedge
Én is rájuk gondoltam. Csak akkor CR vagy Benzema helye nincs meg a csapatban. Olyan meg nem nagyon fordulhat elő még.babaking írta:Bale & kicsiLucas?numberone1 írta: Oda azert kellene 2 jo vedelmet megbonto szelso...de az biztos, h Isconak fekudne.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Bale & kicsiLucas?numberone1 írta: Oda azert kellene 2 jo vedelmet megbonto szelso...de az biztos, h Isconak fekudne.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- numberone1
Oda azert kellene 2 jo vedelmet megbonto szelso...de az biztos, h Isconak fekudne.Nzedge írta:Fifából ki.numberone1 írta:Benzema egy Dembele-Martial/Coman kettossel az oldalan Isco/Kova-Modric/Kroos-Llorente/Kroos kp-val megtaltosodna. Csucs Benzema visszaterne.
Ahogy már többen írták adná magát, ha Iscot betenné ZZ a csatár mögé. Nyomathatnánk a nem is olyan régi 4-2-3-1es felállást. Szerintem egy lehetséges jó megoldás lehetne a mostanság mutatott szerény játékra, plusz meglenne James helye is a padról beszállva Isco helyére.
És talán Benzemának is jobban feküdne a dolog.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Szerintem lassan semmi értelme Ronaldo szélsőnek vétele mert 90%ban középen van. Benzema eladásával mindenképpen szerkezeti váltás is kéne mert már nem kell Ronaldot a szélről kiszolgálnia és miegymás. Amennyiben Benzema menne lehet nem is helyette kéne ember hanem Ronaldo helyére a szélre. Az is egy lehetőség hogy egy 4-4-2 gyémántot visszahozni Iscoval a csúcson elől Ronaldo és Bale, vagy akár egy Hazard Ronaldo Bale első hármas is működhetne, de itt az a lényeg hogy Zidane mit akar játszatni és ahhoz igazítani az igazolásokat. 1 dolog biztos a BBC-nek nagyok ketyeg az óra és 1 max 2 éven belül a támadó szekciónak komoly frissítés kell
- Nzedge
Fifából ki.numberone1 írta:Benzema egy Dembele-Martial/Coman kettossel az oldalan Isco/Kova-Modric/Kroos-Llorente/Kroos kp-val megtaltosodna. Csucs Benzema visszaterne.
Ahogy már többen írták adná magát, ha Iscot betenné ZZ a csatár mögé. Nyomathatnánk a nem is olyan régi 4-2-3-1es felállást. Szerintem egy lehetséges jó megoldás lehetne a mostanság mutatott szerény játékra, plusz meglenne James helye is a padról beszállva Isco helyére.
És talán Benzemának is jobban feküdne a dolog.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudod, hogy ettől válik komolytalanná minden hszed a témában. Én sem vagyok megelégedve vele, de nem látom, hogy a 4-3-3-ban a BBC-be ki lenne alkalmas.R24 irta, ha BBC re nincs alternativa, erre írtam, h a B helyére jelenlegi állapot szerint bárki, akár nagyanyám is, de ettől még nem őt igazolnám le.
Ha nem lesz 4-4-2, akkor bajok lesznek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
R24 irta, ha BBC re nincs alternativa, erre írtam, h a B helyére jelenlegi állapot szerint bárki, akár nagyanyám is, de ettől még nem őt igazolnám le.Babinho írta:1. Akkor nem értem a hozzászólásod
2. Én is igazolnék. De nem is kell megvárni. Itt kell úgy játszania majd mint a csúcs Benzi, nem olyan kell aki idén a jelenlegi csapatában ezt hozza. Nekünk van egy rendszerünk. Abba kell megtalálni az ideálisat, az simán lehet olyan tehetség vagy már épp rutinosnak számító játékos akire nem is gondolnánk...ezt Zizounak kell tudnia. De szerintem ő nem fogja megbontani a BBC-t. Majd az új edző jövőre. Mármint másfél év múlva. És ez baj Addig mi dobálhatjuk mi a neveket esztelenül, mint látod van aki szerint CR-t egy sima Dembelével pótolunk...hát persze.
Anno Raúl-t is pótolni kellett, és nem az akkori állapota szerint kerestünk egy jobb embert, hanem egy olyat aki minőségileg megüti a mindenkori Real mércét, összefésülve az aktuális piaci állapotokhoz. Ugyanez a helyzet most is.
- numberone1
Benzema egy Dembele-Martial/Coman kettossel az oldalan Isco/Kova-Modric/Kroos-Llorente/Kroos kp-val megtaltosodna. Csucs Benzema visszaterne.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Csak azt felejtette el hogy jott Lucas aki minimum lehozza azt amit o topformaban, es meg vedekezni is jobban tud, es talan valamivel elhivatottabb, mint Jese. Kar a serulesert, amig nem a DJ szakmaval foglalkozott meg a rappelessel, addig birtam...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
brutál mód be is hízott.
Nézzetek róla képeket a sérülése előtt meg után.
Nézzetek róla képeket a sérülése előtt meg után.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Ha jól emlékszek Jesét pont akkor vadászták le, amikor felszálló ágban volt, jól ment neki. Gyakorlatilag a BBC mellett ő volt a negyedik támadó. Bátran be lehetett cserélni, hozta magát, lendületet adott. Talán még az is megfordult az emberek fejében, ha így folytatja, akkor CR-t se kell majd egy gigaigazolással pótolni, meg lehet oldani házon belül is.
Aztán történt ami történt. Műtét, rehabilitáció, lehet ez neki sok volt fejben, és már az a térd se olyan, mint előtte. Viszont ha fejben nem tudta helyretenni utána a dolgokat, akkor kétlem, hogy kezdő lenne itt, még ha úgy is érzi, hogy ez megtörte a pályafutását.
Aztán történt ami történt. Műtét, rehabilitáció, lehet ez neki sok volt fejben, és már az a térd se olyan, mint előtte. Viszont ha fejben nem tudta helyretenni utána a dolgokat, akkor kétlem, hogy kezdő lenne itt, még ha úgy is érzi, hogy ez megtörte a pályafutását.
1. Akkor nem értem a hozzászólásod
2. Én is igazolnék. De nem is kell megvárni. Itt kell úgy játszania majd mint a csúcs Benzi, nem olyan kell aki idén a jelenlegi csapatában ezt hozza. Nekünk van egy rendszerünk. Abba kell megtalálni az ideálisat, az simán lehet olyan tehetség vagy már épp rutinosnak számító játékos akire nem is gondolnánk...ezt Zizounak kell tudnia. De szerintem ő nem fogja megbontani a BBC-t. Majd az új edző jövőre. Mármint másfél év múlva. És ez baj Addig mi dobálhatjuk mi a neveket esztelenül, mint látod van aki szerint CR-t egy sima Dembelével pótolunk...hát persze.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
1. Nem ez alapján keresel játékost.Babinho írta:És mekkora hiba lenne ha ez alapján keresnénk az új jelöltet...mert akkor tényleg lehet sanchezekbe gondolkodni. Nekünk olyan kell aki a csúcs benzitől jobb. Aki aranylabda szint (lehet). Én perpill nem tudok még nevet mondani.Hát Benzi jelenlegi formáját és játékát tekintve, a helyére bárki alternatíva.
2. Hiba az lenne, ha addig nem igazolnánk a helyére játékost, míg a csúcs Benzinél jobbat nem találunk, mert addig ezt nézni, hát...
Jaja jaja ja. Ja. Látszik, hogy mennyire nincs képben. Pofa és arc terén még Moratara is köröket ver.numberone1 írta:Azert csak a serulesre fogni...Jesé: “Ha nincs a sérülésem, akkor most kezdő lennék a Real Madridban”
R24: jhó
K
K