Igy-igy...Ezek a fontosak szerintem is.rashidm írta:Szerintem előbb a középpályát és a csatársort kellene rendezni, valamint a csapat védekezését.
Láthattuk Valdes-nál is. Zamora díjas volt, közben meg...
Kommentáld a híreket
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem előbb a középpályát és a csatársort kellene rendezni, valamint a csapat védekezését.
- koax
En most ezt nem,elmagyarazhatnad ha van idod.Realista24 írta:
Aki érti, tudja miről beszélek.
Rmcf,+1, veled ertek egyet.
En ezt a kapuskerdest csak egy csinalt dolognak erzem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára koax 2017. március 1., szerda 12:43-kor.
Nem lennék ebben biztos. Örülnék ha nálunk kötne ki, de szerintem ő fogja átvenni Buffon helyét. Már így is eléggé jóban vannak, a példaképe is ha jól tudom. Nem hinném hogy annál nagyobb érv kell neki, hogy az elmúlt 20 év legnagyobb olasz kapusának utódja lehet, főleg ha Buffon is közbenjár ezért. Persze jobban örülnék, ha maradna a Milanban és pár év múlva hoznánk. Nagy kérdés hol lesz a Milan pár év múlva, ha feljönnek a Juve nyakára nem hiszem, hogy oda lépne Gigio.R.M.C.F írta:juvéba fog kikötni, kétlem, először is ő a milan legnagyobb értéke, a jövő legnagyobb tehetsége, másodszor ha el is igazol, akkor csak a világ legjobb csapata jöhet szóba.....vagyis mi
Viszont a kérdésre válaszolva, ha nem lehet esélyünk Donnarummára belátható időn belül akkor minél előbb kell Courtois, jelen esetben akar idén nyáron. Ellenkező esetben maradna nálam Navas.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Aki érti, tudja miről beszélek.koax írta:Mondjuk szerintem ez egy csoppet osszetettebb dolog a futballban.Realista24 írta:
Úgy fogalmaznék hogy miatta nem nyerjük meg. Hasonló, de megis mas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- koax
Mondjuk szerintem ez egy csoppet osszetettebb dolog a futballban.Realista24 írta:
Úgy fogalmaznék hogy miatta nem nyerjük meg. Hasonló, de megis mas.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy irtam. Raiola. Esélytelen.Süti írta:Nem hiszem hogy ne tudnánk meggyőzni egy 18 éves srácot arról, hogy a világ legnagyobb klubjába igazoljon. A kérdés inkább az, hogy bírná e a terhet. Jó opció lenne Navas mellé talán, megosztva a meccseket. Neki is sokat segítene, ha egy igazán jó kapustól tanulhatna, erre nagyon még nem volt lehetősége pályafutása során. Ha ez nem opció, hoznám Courtoist.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Navas szerintem egy Casillas 2.0
Gyors, jó reflexek, nagy bravúrok. A kor rajta is meg fog látszódni hamar (lehet már el is kezdődött?), nem tudja azt az extraklasszis teljesítményt hozni, mint korábban (tény, magasra is tette a lécet). Nem árt felkészülni. Hozni kell egy fiatalabb, magasabb, konstans jó teljesítményre képes kapust, akiben benne van a bravúr. Ilyen kritikus szurkolótáborral lehet, hogy Navas már olyan fikázást fog kapni jövőre, mint amilyet Casillas kapott. Pedig nagyon nem érdemelné meg. Nem szabad kétszer ugyanazt a hibát elkövetni.
Gyors, jó reflexek, nagy bravúrok. A kor rajta is meg fog látszódni hamar (lehet már el is kezdődött?), nem tudja azt az extraklasszis teljesítményt hozni, mint korábban (tény, magasra is tette a lécet). Nem árt felkészülni. Hozni kell egy fiatalabb, magasabb, konstans jó teljesítményre képes kapust, akiben benne van a bravúr. Ilyen kritikus szurkolótáborral lehet, hogy Navas már olyan fikázást fog kapni jövőre, mint amilyet Casillas kapott. Pedig nagyon nem érdemelné meg. Nem szabad kétszer ugyanazt a hibát elkövetni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:Én DDG-t tartom jobbnak egy picivel, de ezen nem veszünk össze, bármelyik jöhetne.
Mondjuk Donnarumma is szerepelhetne, szerintem ő jobb lehet egy nap mint a többi.
Igen, az Olasz feljebb juthat, nagy rá az esély, sőt....az hogy a juvéba fog kikötni, kétlem, először is ő a milan legnagyobb értéke, a jövő legnagyobb tehetsége, másodszor ha el is igazol, akkor csak a világ legjobb csapata jöhet szóba.....vagyis mi.
de mint mondtam, a kapuskérdés sokad rangú nálunk ha szakmailag nézem, vannak sokkal problémásabb területeink, a kapus poszt az amivel különösebb probléma nincsen, független az idei gyengébb formájától, kb mindenkinek volt/van ilyen, ramostól varane-ig bárkin mentek/menni fognak el meccsek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Süti
Nem hiszem hogy ne tudnánk meggyőzni egy 18 éves srácot arról, hogy a világ legnagyobb klubjába igazoljon. A kérdés inkább az, hogy bírná e a terhet. Jó opció lenne Navas mellé talán, megosztva a meccseket. Neki is sokat segítene, ha egy igazán jó kapustól tanulhatna, erre nagyon még nem volt lehetősége pályafutása során. Ha ez nem opció, hoznám Courtoist.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Úgy fogalmaznék hogy miatta nem nyerjük meg. Hasonló, de megis mas.Yazid írta:sokan úgy érzik rajta mennek el a meccseink...Megmondom oszinten,nem is ertem hogy mi ezen az oriasi kerdes..
egyértelműen courtois, de szerintem 2év múlva max.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
DDG bol eleg volt mar. Courtois madridba akar menni. Donnarumma meg par evig meg ugy is marad ahok van, ha nem akkor vagy a Juveba fog menni Buffon utan, vagy egy pl csapatba. Tenyleg jo lenne a srac, de ra latom a kegkevesebb eselyt.
sokan úgy érzik rajta mennek el a meccseink...Megmondom oszinten,nem is ertem hogy mi ezen az oriasi kerdes..
egyértelműen courtois, de szerintem 2év múlva max.
Az olasz szerintem is a Juveban fog kikötni.
Amúgy én is De Geat hoznám.
Amúgy én is De Geat hoznám.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Raiola az ügynöke. Előbb Juve, aztán egy angol csapat. Ez lesz a karrierje.ziro4vr írta:Én DDG-t tartom jobbnak egy picivel, de ezen nem veszünk össze, bármelyik jöhetne.
Mondjuk Donnarumma is szerepelhetne, szerintem ő jobb lehet egy nap mint a többi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pereznek nem kell kétszer mondani egy ilyen teljesítmény után. Normális esetben neki is maradnia kéne, de tudjuk ez hogy működik. Két éve a technika akadályozta meg, hogy elmenjen, tavaly pedig nem lett volna mersze ilyen god mode után. Most nem kérdés számomra, hogy kapust fogunk igazolni.
A belga szerintem a legesélyesebb, benne is tényleges szándék mutatkozik a hírek alapján, és egyébként is ő lenne a legjobb választás, ha már muszáj ebben gondolkodni. Annyi vigasztalhat minket, hogy most nem kizárólag a marketing győz, sportszakmailag sem lépünk hátrébb...
Voltak már gusztustalanabbul kitett játékosaink, de majd ezt sem tehetjük ki a vitrinbe...
A belga szerintem a legesélyesebb, benne is tényleges szándék mutatkozik a hírek alapján, és egyébként is ő lenne a legjobb választás, ha már muszáj ebben gondolkodni. Annyi vigasztalhat minket, hogy most nem kizárólag a marketing győz, sportszakmailag sem lépünk hátrébb...
Voltak már gusztustalanabbul kitett játékosaink, de majd ezt sem tehetjük ki a vitrinbe...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én DDG-t tartom jobbnak egy picivel, de ezen nem veszünk össze, bármelyik jöhetne.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
Nyilván nem prioritás (bár idén kevésbé meggyőző Navas, leginkább a kötelezőt hozza), de amennyiben van lehetőség javítani a csapaton, akkor meg kell tenni. Egyébként is kellene szerintem egy kis vérfrissítés, bár nyilván ez nem a kapusposzt esetén a leghatásosabb.
Mindenesetre én nagyon támogatnám Courtoist, egy kicsivel jobbnak érzem, mint De Geát, de ha Ő hozható, azzal is előrébb lépünk.
Persze a prioritás továbbra is a középpálya, oda kell egy igazi BtB játékos Kroos és Modric mellé. Mondjuk én Kovacicot is többet használnám, nagyon sok van benne, ha mentálisan rendben van.
Mindenesetre én nagyon támogatnám Courtoist, egy kicsivel jobbnak érzem, mint De Geát, de ha Ő hozható, azzal is előrébb lépünk.
Persze a prioritás továbbra is a középpálya, oda kell egy igazi BtB játékos Kroos és Modric mellé. Mondjuk én Kovacicot is többet használnám, nagyon sok van benne, ha mentálisan rendben van.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- koax
Navas.
Szamomra nincs problema vele.
Neki is van gyengebb idoszaka mint barmelyik jatekosunknak.
A szukseg nem kivanja hogy oriasi penzt koltsunk kapusra,foleg hogy vannak nagyobb problemak a csapatban.
Pl,csatar..
En most arra koltenek,majd 1-2 ev mulva ha szukseges akkor igazolnek kapust.
Megmondom oszinten,nem is ertem hogy mi ezen az oriasi kerdes..
Szamomra nincs problema vele.
Neki is van gyengebb idoszaka mint barmelyik jatekosunknak.
A szukseg nem kivanja hogy oriasi penzt koltsunk kapusra,foleg hogy vannak nagyobb problemak a csapatban.
Pl,csatar..
En most arra koltenek,majd 1-2 ev mulva ha szukseges akkor igazolnek kapust.
Megmondom oszinten,nem is ertem hogy mi ezen az oriasi kerdes..
Nincs értelme vásárolni ennyi pénzért. Van egy jó kapusunk.