Szerintem minden szava igaz. Idézem:
Elhiszem.Mit művelsz? Új vagy, egy senki, inkább nekem passzolj. Ezért vagy itt, ez a feladatod.”
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. augusztus 29., csütörtök 18:56
Elhiszem.Mit művelsz? Új vagy, egy senki, inkább nekem passzolj. Ezért vagy itt, ez a feladatod.”
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 29., csütörtök 18:11
Ez nagyon nagy. Jót röhögtem
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 29., csütörtök 17:27
ismerem, aki készítette, és az benne az érdekes, hogy kis poénnak szánta egy barcás facebook klubba, és nincs is listázva a videó, tehát csak az nézheti meg, akinek van link hozzá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 29., csütörtök 14:59
Ekkor még 40 millió fontot kértek érte, ez 2012. novembere.Való igaz, Bale ügyében megszakadtak a tárgyalások a Barcelonával – nyilatkozta Daniel Levy, a Tottenham Hotspur elnöke. – Viszont a Chelsea és a Manchester City továbbra is vételkész, ezért bizonyosra vehető, hogy walesi kiválóságunk jövő januárban távozik.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:54
Nem (Filipe Luis nagyot mentett többször is), de a nyomás folyamatos volt, ha nálunk volt a labda, mentünk előre, ahogy kell, nem az volt, hogy Piquéék leálltak passzolgatni hátul (pedig megtehették volna, mert a 0-0 nekünk volt ugyebár kedvezőbb), amint elvesztettük a labdát, ment azonnal a letámadás.ateeemadrid írta:Most nem azért, de nekem nagyon nem tűnt fel az a nagy Barca-akarás és hajtás, helyzetetek sem nagyon volt, a 11-est leszámítva.
Ez így igaz, a csoportos reklamálást azért nem emelném ki, mert ez szinte minden csapatnál előfordul, ha nem is olyan gyakorisággal, mint nálunk (sajnos), a színészkedés Albáék körében legnagyobb sajnálatomra szintén igen megszokott jelenség (mondjuk Jordi most pont nem annyira járt ebben élen, ha jól emlékszem), viszont ilyen mértékű faragást, mit Az Atlético művelt, rég láttam, pedig általában nem kímélnek minket az ellenfél játékosai.ateeemadrid írta:Tény, hogy undorítóak, de azért egy ilyen meccs után én nem mutogatnék a másik csapatra. Színészkedés, csoportos reklamálás, provokálás, volt itt minden katalán részről is.
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:37
Hát én beszarok ezen .
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:30
Horti Gábor - SportKlub (9 hours ago): "Irénkét kipihenve: MEG VAN AZ ELSŐ IDEI TRÓFEA! Madridban szerintem lassan összeülhet a válságstáb - MEGINT nagyon jók leszünk Holnap is várlak Titeket Lelkeim, ezt is megbeszéljük. Madridisták: SZÓLJATOK MÁR BE VÉGRE! "TéOeM írta:Nézegettem ennek a "kommentátor" Horti Gábornak a FB oldalát és csak így simán lemargitozni a Realt, hát, gyönyörű mint ne mondjak. Idióta. Remélem, hogy "meccs közvetítés" közben is így beszél.
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:28
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:15
Én mondjuk csak az első félidőt láttam, de az Atleticot nem kell félteni, szerintem Costa mindenkit feltüzelt a játékoskijáróban, hogy csak a combját hátulról srácok.de én még mindig nem értem.
ki messi ahhoz hogy a félidőben több percig magyarázzon a bírónak és mutogassa a lábát hogy őt hogy rugdossák? hogy jön ehhez?
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:56
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:56
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:09
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2013. augusztus 29., csütörtök 1:13
nem hiszem hogy ezek a mostani események annyira szerepet játszanának még a választásban.realbeckham írta:Amúgy ez a hét szépen Ribery felé hajtja a vizet....
Ronci 2hete flop és impotens, Lionel meg le van amortizálódva
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 29., csütörtök 1:08
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 29., csütörtök 1:08
ja főleg ha nem arra törekednek hogy gyorsan elvégezzék hanem hívják valdest hogy 11en magyarázzanak a bírónak, meg még az áldozatot ötöt pörögjön a földön hátha sárgát kap az ellen.ateeemadrid írta:apróbb faltok voltak, de rohadtul idegesítő tud lenni, ha percenként van 3 ilyen apró falt,
amit lássunk be nagyon jó kimondani. remélem cr ellen is majd csak valdesben bízhatnak, mert akkor hogy rmcf-et idézzem lesz itt nálunk pár olyan akinél"a monitor apatejes lesz".Valdes papa ma megmentette őket
HozzászólásSzerző: hugo » 2013. augusztus 29., csütörtök 1:07
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. augusztus 29., csütörtök 1:07
Nyilván azért, mert a barca szemmel láthatóan annyit adott bele ma a pályán, amennyi a kupagyőzelemhez szükséges. Tartalékolni kell, hosszú még a szezonMost nem azért, de nekem nagyon nem tűnt fel az a nagy Barca-akarás és hajtás, helyzetetek sem nagyon volt, a 11-est leszámítva.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 29., csütörtök 1:07
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem