Premier League
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: Premier League
Nagy dolog ez, de nem a magyar focinak, hanem Szoboszlainak.
Nem is èrtem azokat, akik ezt a magyar foci nagy sikereként elkönyvelik, a gyereknek semmi köze a magyar közeghez (szerencsére).
Igaza volt, hogy aláír, ilyen lehetőséget nem szabad kihagyni.
Szerintem még feküdhet is neki a PL. Igaza van hehenek, ostobenkó játékosok tömkelege, nagyobb területek, antitechnikás védők, pontrúgások eleve tradicionálisan bevett dolgok ott, amiben az egyik legjobb.
Szóval veszíteni nem nagyon tud ezzel. Messze jobb út, mint hogy elmenne mahacskalázni. (Mondjuk kb 20szor tehetségesebb eleve mint Zsuzsika)
Most az, hogy a személyiségéről mint gondolok, azt félreteszem, és drukkolok neki.
De azokkal akik a magyar foci sikereként aposztrofálják ezt, továbbra sem tudok mit kezdeni.
Nem is èrtem azokat, akik ezt a magyar foci nagy sikereként elkönyvelik, a gyereknek semmi köze a magyar közeghez (szerencsére).
Igaza volt, hogy aláír, ilyen lehetőséget nem szabad kihagyni.
Szerintem még feküdhet is neki a PL. Igaza van hehenek, ostobenkó játékosok tömkelege, nagyobb területek, antitechnikás védők, pontrúgások eleve tradicionálisan bevett dolgok ott, amiben az egyik legjobb.
Szóval veszíteni nem nagyon tud ezzel. Messze jobb út, mint hogy elmenne mahacskalázni. (Mondjuk kb 20szor tehetségesebb eleve mint Zsuzsika)
Most az, hogy a személyiségéről mint gondolok, azt félreteszem, és drukkolok neki.
De azokkal akik a magyar foci sikereként aposztrofálják ezt, továbbra sem tudok mit kezdeni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Azért mert egy magyar játékosról beszélünk, még nem automatikusan a B csapatba vagy az ifibe megy.Yazid írta: Igenis örülni kell ha ez összejön, de szoboszlai szempontjából már más a helyzet, nem tudom mennyi percet fog kapni és azt is inkább a ligakupa meccseken tudom elképzelni.
Én szurkolok neki mert tehetséges
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ligakupa meccsen??
ne vicceljünk, ebben a Poolban kezdőnek kell lennie
ne vicceljünk, ebben a Poolban kezdőnek kell lennie
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Akkor nem vasarolnak ki 70ert. Arra a szerepre talalnanak olcsobb opciot isYazid írta: Igenis örülni kell ha ez összejön, de szoboszlai szempontjából már más a helyzet, nem tudom mennyi percet fog kapni és azt is inkább a ligakupa meccseken tudom elképzelni.
70 millaert nem a ligakupaba igazolsz.Yazid írta: Igenis örülni kell ha ez összejön, de szoboszlai szempontjából már más a helyzet, nem tudom mennyi percet fog kapni és azt is inkább a ligakupa meccseken tudom elképzelni.
Igenis örülni kell ha ez összejön, de szoboszlai szempontjából már más a helyzet, nem tudom mennyi percet fog kapni és azt is inkább a ligakupa meccseken tudom elképzelni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Micsoda facebook szintű dolgok vannak itt. Ott megértem, hogy vannak akik nem tudnak örülni még ennek sem, de hogy itt is
Egy magyar játékost egy nem éppen kis csapat készül leigazolni. Mi van akkor ha nem válik be? Eladják oda ahová most is sokan valónak tartják. Mi van ha bejön és tovább fejlődik? Még erősebb lehet a válogatott. Ahhoz, hogy valahol fejlődjön a foci az kell, hogy a játékosok top ligákban, nagy csapatokban játszanak. Vigyék el, jöjjön össze neki. Most az, hogy a pool egy évet nem a bl-ben lesz pont nem számít, ha jól építik fel a csapatot.
Egy magyar játékost egy nem éppen kis csapat készül leigazolni. Mi van akkor ha nem válik be? Eladják oda ahová most is sokan valónak tartják. Mi van ha bejön és tovább fejlődik? Még erősebb lehet a válogatott. Ahhoz, hogy valahol fejlődjön a foci az kell, hogy a játékosok top ligákban, nagy csapatokban játszanak. Vigyék el, jöjjön össze neki. Most az, hogy a pool egy évet nem a bl-ben lesz pont nem számít, ha jól építik fel a csapatot.
Ez igaz, de ezt vajon miért tehették meg? Nos azért, mert a játékos piacképes, és így is elvitték, Gulácsi vagy Orbán esetében hiába ragaszkodtak volna akárcsak a 40 vagy 25 milliós kivásárlási árhoz, annyiért sem vitték volna őket.realmadrid95 írta:illgner írta:
A Lipcse állítólag nem is volt hajlandó tárgyalni. Gvardiolért durván 100 milliót kapnak, Nkunkuért 60-at kaptak, a pénzre semmi szükségük nem volt, és így, hogy Laimer is távozik, négy meghatározó játékost elveszítenek, azért ez nekik sem lesz sima feladat, de meg fogják oldani, szerintem jövőre is simán top4-ben lesznak a bajnokságban, a BL az így nehezebb dió lesz.
Targyalni azert sem akartak, mert ragaszkodtak ehhez a 70 millios kivasarasi arhoz. Ha akarjak, perkaljak ki a kivasarlasi arat, gondoltak ok jogosan.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Igazuk van, követik a BVB átigazolás politikát.realmadrid95 írta: Targyalni azert sem akartak, mert ragaszkodtak ehhez a 70 millios kivasarasi arhoz. Ha akarjak, perkaljak ki a kivasarlasi arat, gondoltak ok jogosan.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
illgner írta:A Lipcse állítólag nem is volt hajlandó tárgyalni. Gvardiolért durván 100 milliót kapnak, Nkunkuért 60-at kaptak, a pénzre semmi szükségük nem volt, és így, hogy Laimer is távozik, négy meghatározó játékost elveszítenek, azért ez nekik sem lesz sima feladat, de meg fogják oldani, szerintem jövőre is simán top4-ben lesznak a bajnokságban, a BL az így nehezebb dió lesz.ronaldo99 írta: Annyival pontosítanék, hogy most. Igazából a Lipcsében is most kezdett stabilabb szintet hozni. Ezenkívül szerintem angliában lesznek fizikális problémái.
Ahogy írtam is nem tudom, hogy a Lipcse akarta-e hogy menjen. Ha igen akkor meg kell próbálni én is azt mondom. De ha nem akkor szerintem még egy szezont maradhatott volna.
Csak ne szoruljon padra, mert akkor az egy lépés előre helyett kettő hátra lesz. Már a fejlődése szempontjából.
Targyalni azert sem akartak, mert ragaszkodtak ehhez a 70 millios kivasarasi arhoz. Ha akarjak, perkaljak ki a kivasarlasi arat, gondoltak ok jogosan.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Haaat, nagyon nagy port kavart azert Szoboszlai az utolso ket hetben. Allandoan fegyelmezetlenseg miatt buntettek, talan 4 szer is megtettek, elegge kiverte a biztit az elnoknel, leginkabb, hogy allandoan a jovojerol beszelt nyilatkozataiban. Szerintem picit orultek is a valtasanak, mar nem igen tudtak kezelni ot.ronaldo99 írta:Annyival pontosítanék, hogy most. Igazából a Lipcsében is most kezdett stabilabb szintet hozni. Ezenkívül szerintem angliában lesznek fizikális problémái.illgner írta:
És miért rossz váltás? Mivel indokolod?
Ahogy írtam is nem tudom, hogy a Lipcse akarta-e hogy menjen. Ha igen akkor meg kell próbálni én is azt mondom. De ha nem akkor szerintem még egy szezont maradhatott volna.
Csak ne szoruljon padra, mert akkor az egy lépés előre helyett kettő hátra lesz. Már a fejlődése szempontjából.
A Lipcse állítólag nem is volt hajlandó tárgyalni. Gvardiolért durván 100 milliót kapnak, Nkunkuért 60-at kaptak, a pénzre semmi szükségük nem volt, és így, hogy Laimer is távozik, négy meghatározó játékost elveszítenek, azért ez nekik sem lesz sima feladat, de meg fogják oldani, szerintem jövőre is simán top4-ben lesznak a bajnokságban, a BL az így nehezebb dió lesz.ronaldo99 írta: Annyival pontosítanék, hogy most. Igazából a Lipcsében is most kezdett stabilabb szintet hozni. Ezenkívül szerintem angliában lesznek fizikális problémái.
Liverpool történetének legdrágább igazolásai:
Van Dijk 85 millió euro
Nunez 80 millió
Szoboszlai 70 millió
Alisson 62 millió
Van Dijk 85 millió euro
Nunez 80 millió
Szoboszlai 70 millió
Alisson 62 millió
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Annyival pontosítanék, hogy most. Igazából a Lipcsében is most kezdett stabilabb szintet hozni. Ezenkívül szerintem angliában lesznek fizikális problémái.illgner írta:És miért rossz váltás? Mivel indokolod?ronaldo99 írta: Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog letenni a Pool-ban, de véleményem szerint ez egy nagyon rossz váltás.. Már eleve a Pl egy rossz ötlet szerintem. Ha a Lipcse el akarta adni, akkor érthető hogy váltott, de szerintem nagyon jó helyen lett volna ott még egy évet.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Bajcetic-MacAllister-Szobi
Ez a hármas lehet hosszabbtávra valszeg.
Ez a hármas lehet hosszabbtávra valszeg.
De elolvastad az érveimet is? Akkor Thiago sem volt sosem Real-szintű játékos, akit szintén leigazolt a Pool. Nem általában a Pool igazolásairól írtam, hanem a Szoboszlai-deal körülményeiről. Ment érte a 70 milliós záradékfeloldás, mert a RB tárgyalni sem volt hajlandó. Szerinted mire fizették ki ezt a 70 milliót? Hány drágább igazolása volt eddig a Poolnak? Illetve Szobit vagy Ceballost tartod jobb játékosnak?hehetheoriginal írta:wtf dudeHa valaki Pool-szintű játékos, akkor elég nehéz belemagyarázni, hogy nem Real-szintű is egyben
Pool egy angol eros/atlagos kozepcsapat evtizedek ota kis tulzassal, 2-3 ev friss nemzetkozi sikerrel, mig a madrid pont az ellentettje, itt 10 evente van 2-3 gyengebb/atmeneti ev, de amugy folyamatosan 30 eve a klubfutball élén vagyunk.
Szoval a megallapitasod nagyon nem igaz, kb egy kezen meg lehet szamolni ki az a pool jatekos az elmult sok evbol, aki befert volna a madridba barmikor
Gondolom iranyitot fog jatszani, a kozeppalyan nem nagyon van ember Fabinho meg Mac Allisteren kivul. Az jobb is neki mintha a szelen lenne.hehetheoriginal írta: Azt nem akarom latni, hogy padozik folyamatosan, vagy meg oda se fer fel, ami valljuk be, benne van a pakliban.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
wtf dudeHa valaki Pool-szintű játékos, akkor elég nehéz belemagyarázni, hogy nem Real-szintű is egyben
Pool egy angol eros/atlagos kozepcsapat evtizedek ota kis tulzassal, 2-3 ev friss nemzetkozi sikerrel, mig a madrid pont az ellentettje, itt 10 evente van 2-3 gyengebb/atmeneti ev, de amugy folyamatosan 30 eve a klubfutball élén vagyunk.
Szoval a megallapitasod nagyon nem igaz, kb egy kezen meg lehet szamolni ki az a pool jatekos az elmult sok evbol, aki befert volna a madridba barmikor
thereisonly1ronaldo
És miért rossz váltás? Mivel indokolod?ronaldo99 írta: Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog letenni a Pool-ban, de véleményem szerint ez egy nagyon rossz váltás.. Már eleve a Pl egy rossz ötlet szerintem. Ha a Lipcse el akarta adni, akkor érthető hogy váltott, de szerintem nagyon jó helyen lett volna ott még egy évet.
Ha valaki Pool-szintű játékos, akkor elég nehéz belemagyarázni, hogy nem Real-szintű is egyben. Ugyanis nem egy mitugrász macskajancsinak igazolták a padra, hanem valószínűleg topjátékosnak, akitől a lehető legtöbbet várják. Hogy mennyire fog beválni, ez más kérdés. De ennyi pénzt a Pool nem költ el akárkire.Galacticos írta:De attol hogy en peldaul nem gondolom szoboszlait real madrid szintu kozeppalyasnak, meg nem lehet orulni egy honfitarsunk sikerenek? Mert szerintem egy tradiciok nelkuli 10eves klubbol eligazolni europa egyik legnagyobb csapataba az igenis egy siker. Az hogy ide keves lenne, attol meg magyar szinten brutal kiemelkedo a srac. Es szerintem tobben csak ennek orulunk.untouchable írta:
Azért én megnézném itt néhány ember arcát, ha Szoboszlai tötymörgését kellene a szeretett klubunkban meccsről-meccsre nézni, valószínűleg tavaszra már mindenki megválna tőle.