Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ferni

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 11., kedd 17:07

Szépen kiszedegetted amire tudsz válaszolni, mert a többire nem megy mi?

Ilyen tizedrangú szarokon rágódnak az emberek.

Hát ezek annyi szart csináltak, hogy listát is nehéz belőle írni.
És arról beszélünk, hogy Peti kivonult egy stúdióból teljesen normálisan, nem balhézva.

(nyilvan lopnanak belole ha megkapnak nem errol van szo de mondj olyat aki nem...)
Kibújt a szög a zsákból.
Akkor legyél te is ilyen begyöpösödött és lekorlátozott és magyarázd be magadnak, hogy minden csak szar lehet, mert eddig is az volt.

Pont erről beszélek, hogy normalizálták a lopást, viszik egyre lejjebb és lejjebb az ingerküszöböt, ami már annyira lenn van, hogy már nyíltan is nyugodtan lophatnak.

Vedd már észre hogy a te agyadat is ugyanúgy kimosták mint a miénket is 14 év alatt. EZEK NEM NORMÁLIS DOLGOK, HOGY LOPNAK. Ezek nem normális dolgok, amiket művelnek nap mint nap, hiába oldották, meg hogy a magyar lakosság 99%a szerint az... Ne fogadjuk már el, hogy ezek bármit megcsinálhatnak.

Ébredjetek már fel bassza meg mi történik ebben a kurva országban és ne tapsikoljunk már tovább ehhez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. június 11., kedd 17:09-kor.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 11., kedd 17:06

Realista24 írta:
Caraway írta: Amugy meg egy utolso idezes es nagyon erdekes dolog a tegnapi atvs kirohanasbol. Pont most neztem meg az onkenyes mervado tegnapi reszet, ami meg az esti atv produkcio elott lett felveve, es baszki a Csunderik Peter telibe megjosolta, hogy mi fog tortenni, hogy MP olyan kaliber, aki siman kidobatna magat az atvbol.

https://www.facebook.com/share/p/yZGLkgGLtbUeKckA/?
Erre irtam ezt korabban:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024.06.11. 11:10

All in all, ez egy ugyes lepes volt a Fidesztol, es komoly melot rakhatott bele a hatterstab, mert velhetoen monitorozzak MP viselkedeset, es szamitottak erre a forgatokonyvre es lathatoan elertek a celjukat vele, mert ahogy Caraway is irja, nem egyertelmu, hogy ezzel nyert vagy veszitett MP a bizonytalanok koreben.
Azt mond meg, hogy ezzel mit nyert a Fidesz. Mi volt a szádék így a választások után 1 nappal? Mert szerintem semmit és semmi. MP kezdte pénteken, folytatta vasárnap. Véletlenül sem lehet, hogy most MP tényleg hazudott és az ATV a saját igazát bizonyította, akarta bizonyítani? Persze mivel tudták, hogy igazuk van és van bizonyítékuk is rá, szóltak a kormányközeli társaiknak, hogy figyeljenek, mert buli lehet/lesz.
Caraway írta: Sok hibaja van MP-nek, de 3 honapja kezdte, neha tultolja. Viszont sokszor mondta mar, hogy hol hibazott, es bocsanatot ker (amit kiserik tobbszor megkerdeztel az elmult kommentjeidben Dezso Andrassal kapcsolatban is, igen ott is hibazott MP, aztan kb 10 interjujaban bocsanatot kert, hogy rosszul fogalmazott, es nem ot tartja propagandistanak, hanem egy szimpla propagandaanyagnak azt, amit a kezebe adtak)

Es bocsanatot kert most a Hit gyulisektol is. Azert peldaul ez egy ritka szokas a jelenlegi politikusainktol, szoval ez igenis egy nagy erenye.
Utoljára az ATV-ről. Ahogy a MÚOSZ alelnöke tegnap helyesen elmondta, ha egy televíziónak problémája van egy politikus korábbi nyilatkozataival a tv szerkesztési elvei kapcsán, akkor ezt természetesen jelezheti az interjú előtt vagy után. Az viszont elfogadhatatlan, hogy élő adásban az előző napi választási eredményekkel mit sem törődve, a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjének egyetlen kérdést sem tesz fel a riporter, hanem a saját hazug narratívájukat erőltetve kutyakomédiának nevezi a tényeket. Ha a riporter újra ilyen helyzetet teremtene a propaganda megrendelésére, újra kijönnék a stúdióból.

Az ATV a tegnapi eljárásával nem csak a TISZA Pártot, hanem a ránk szavazó 1.342.000 magyar embert hozta kellemetlen helyzetbe. Én az előzmények ellenére azért nyújtottam békejobbot és mentem be tegnap az Egyenes Beszédbe, mert úgy éreztem, hogy az ATV nézői megérdemlik az egyenes beszédet. Sajnálom, hogy a nézők százezrei, akik leültek a képernyő elé, nem hallhattak semmit a június 9-i politikai földindulásról és a TISZA Párt jövőbeni terveiről.

Itt szeretném jelezni, hogy Kocsi Ilonának, a MÚOSZ elnökének azon nyilatkozata, miszerint én jogsértést követtem volna el, téves, mivel egyrészt nem beazonosíthatóak a személyek, másrészt mindegyik szereplő nyilvánosan beszélt a felekezeti hovatartozásáról.

Köszönettel vettem a HIT Gyülekezete gratulációját a TISZA Párt által elért átütő választási eredmény kapcsán és innen szeretném biztosítani a gyülekezet minden tagját, hogy mint minden egyház, ők is számíthatnak a TISZA Párt támogatására. A TISZA Párt soha nem fog ellehetetleníteni egyházakat a párt vezetőinek személyes politikai vagy hitbéli meggyőződése miatt. Ha bárkit megbántottam a tegnapi posztommal, attól elnézést kérek.
Igen ez nagyon szép. Mérik, hogy meddig mehet el és ha felháborodás van, akkor jön egy ilyen ""bocsánatkérés"". A facebook poszt viszont ugyan úgy kint van:
"Néhány információ az ATV kapcsán:
1.) az ATV reklámidejét a Mészáros Lőrinc cége, az Atmedia értékesíti
2.) az ATV befogadja a Rogán-művek uszító kormányreklámjait
3.) az ATV vezérigazgatója Németh Szilárd NER-lovag, Németh Sándor Hit Gyülekezete-vezető fia
4.) az ATV online szerkesztője Hit Gyülekezete tag
5.) az ATV online másik szerkesztője Morvay Péter, volt III/III-as ügynök
6.) az ATV közéleti műsorainak szerkesztője Hit Gyülekezete tag
7.) Az Egyenes beszéd főszerkesztője és a Spirit Fm szerkesztője, Hit Gyülekezete tag
8.) az ATV online divíziójának vezetője Gavra Gábor, akit az elhíresült bajai videó ügy miatt távolítottak el a HVG-től
9.) az ATV reggeli műsorainak szerkesztője Hit Gyülekezete tag
10.) Németh Sándor, az ATV tulajdonosa és a Hit Gyülekezete vezetője az “Istentiszteletein” rendszeresen uszít a TISZA Párt és személy szerint ellenem és a Fidesz mellett kampányol. Cégei milliárdokat kapnak a NER-től."

Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy Puzsérék Oszkárral felfogják e egyáltalán, hogy MP őket is simán le propagandistázta.

"Csak a tisztánlátás kedvéért: Önökhöz és a NER-hez kapcsolódik a Naphíre oldal, a Spirit FM, az Ultrahang, a HIT rádió és még ki tudja hány sajtótermék."

Na erről ennyit :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. június 11., kedd 17:05

Megtennéd, hogy a magvas gondolataidat összeszeded és nem 8 kommentben írod le?

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 17:04

nem akarok senkibe beleszallni de legyetek mar akkor tenyleg objektivek es ne csak azt vizsgaljatok meg/ kerdojelezzetek meg amit a fidesz mond ennyi... ne felejtsuk el h elottuk sem volt jobb es hogy sok gyanus ugy van az ellenzekben is amikrol meg a fidesz ellen elfogult sajto sokszor meg se szolal (hogyha erdekel tudok konkret csusztatasokra peldat hozni most is nem csak a levegobe vagdalkozok)... (az egyetlen ami nalam megmagyarazhatatlan kategoria az a kegyelmi ugy egyelore...)

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 16:59

Maradjon az a kormány, akik miatt naponta halnak meg magyar emberek, mert az utolsó forintot is kilopják az országból?
Donath elbuszkelkedett vele h 20 milliard eurot tartott vissza az euban.. ez 8000 milliard forint... ez mo eves koltsegvetesenek kb 20%a... biztos jotekony hatassal van az orszag gazdasagara (nyilvan lopnanak belole ha megkapnak nem errol van szo de mondj olyat aki nem...)

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 16:56

Én inkább megadnám az esélyt Magyar Péter pártjának, bármennyire se hibátlan, mert ő mondjuk még nem követett el olyan bűnöket heti szinten, amikért 10+ év börtön jár, míg Fidesznél ez a beugró.
tobb mint tiz evbe tel mire megbukott azon a bizonyos beugron
Hát embereket rúgnak ki Facebook lájkok miatt.
Nem mehetnek ki emberek egy tüntetésre, mert kirúgják őket.
Hol? (komoly kerdes nem tudom a storyt, de ha politikailag fontos poziciokbol akkor nem csodalkozom, ki az a hulye aki a sajat kormanyaba olyat rakna be aki le akarja ot valtani)
IGAZSÁGÜGYI MINISZTERTŐL VAN HANGFELVÉTEL, HOGY ROGÁNÉK BELENYÚLNAK AZ ÜGYÉSZSÉGEN AZ IRATOKBA.
Ebbol megint nem tudod mennyi az igazsag... de feltetel nelkul hiszed ezt a verziot...

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 11., kedd 16:51

Szép dolgok amiket leírsz.
Legyen igazad.

Szóval maradjon az a kormány, akik magyar emberek tízezreiket, százezreiket tartanak lelki terrorban hónapok óta, hogy meghalnak egy atombombától, hogy rájuk szavazzanak?

Maradjon az a kormány, akik miatt naponta halnak meg magyar emberek, mert az utolsó forintot is kilopják az országból?
És még hosszú a lista amiket itt sorolni lenne.

Én inkább megadnám az esélyt Magyar Péter pártjának, bármennyire se hibátlan, mert ő mondjuk még nem követett el olyan bűnöket heti szinten, amikért 10+ év börtön jár, míg Fidesznél ez a beugró.

De igen lehet ő is egy geci, de ennél már nincs lejjebb amit a Fidesz mutat, ezt sikerrel bemutatták ezen a választáson végleg.

IGAZSÁGÜGYI MINISZTERTŐL VAN HANGFELVÉTEL, HOGY ROGÁNÉK BELENYÚLNAK AZ ÜGYÉSZSÉGEN AZ IRATOKBA.

Hahó, felfogjuk ennek a súlyát?
Fidesz meg egy maffia, én megértem, hogy kellett pár dolog amivel bebiztosítsa magát, főleg azután amit leműveltek vele, mikor válni akartak. Rá lett küldve mindenki is, mindene is le lett foglalva a Diákhitelnél, hogy megfélemlítsék.
Szép dolog volt hangfelvételt készíteni? Kurvára nem, de olyan országban élünk sajnos, hogy meg lehet érteni.

Hát embereket rúgnak ki Facebook lájkok miatt.
Nem mehetnek ki emberek egy tüntetésre, mert kirúgják őket.

Emberek cégeit vásárolják fel apróért, amiben egy élet munkája van és vagy eladói áron alul vagy csődbe visznek.

Ébredjünk már fel milyen országot csinált a Fidesz Magyarországból és milyen dolgokat veszünk már természetesnek, amik nagyon nem azok.

Erről beszéljünk már könyörgöm, ne arról, hogy ha MP beszélt naponta élőben 7-8 órát 2 hónapon keresztül és van pár dolog ahol esetleg hazudott vagy ténylegesen rosszul tudott.

Arról beszéljünk mennyi mindenben van igaza, arról beszéljünk, hogy Pakson 15 Ft-ért van előállítva X áram, amit 70ért vesznek meg a magyar emberek.

Arról beszéljünk, hogy hányszoros magyar gáz árat fizetnek a magyar emberek, mert Orbánék lementek az oroszoknak kutyába és kötöttek egy előnytelen szerződést és piaci ár felett van nálunk bőven a gáz.

Ezek az igazi problémák.

Orbánék napi szinten hazudnak a pofánkba, azokról nem megy ekkora diskurzus, pedig azok fixen hazugságok.

A valós problémákról beszéljünk könyörgöm.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 16:49

Realista24 írta:
1madridista írta:

Nah csak felcsesztem magam h a modi az egyik oldalt szetoltja majd mikor Elsiete elkezd hasonlo stilusban szemelyeskedni akkor jon a figyelmeztetes h hagyja abba...
Ilyen ez a diktatura, ebben elsz 14 eve, es ezt tamogatod, ahogy latom.
lol a fidesz mellet egy szot se szoltam... csak flehivtam a figyelmet h mp nagyon hasonloan viselkedik... elcsavarja a tenyeket, feligazsagokat mond...

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 16:48

Realista24 írta:
1madridista írta:
Es akkor mi van? :lol:
Ahogy irtam korabban ketszer, kell a bizonyitek, anelkul szart sem er az egesz.
masik oldalrol is kell a bizonyitek h az atv hazudik...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 16:48

1madridista írta:
BLevi96 írta:
Confirm 1madridista=kiserik? :lol:

Kicsit túl lett rágva a téma szerintem, pedig nagyrészünk egy állásponton van.
Nah csak felcsesztem magam h a modi az egyik oldalt szetoltja majd mikor Elsiete elkezd hasonlo stilusban szemelyeskedni akkor jon a figyelmeztetes h hagyja abba...
Ilyen ez a diktatura, ebben elsz 14 eve, es ezt tamogatod, ahogy latom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 16:47

BLevi96 írta:
Realista24 írta:

A lenyege ugyanaz. A no arcabol josolja ezt kiserik. Mit nem ertesz?

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 11., kedd 16:47

BlancoMark írta:
Caraway írta: Amugy meg egy utolso idezes es nagyon erdekes dolog a tegnapi atvs kirohanasbol. Pont most neztem meg az onkenyes mervado tegnapi reszet, ami meg az esti atv produkcio elott lett felveve, es baszki a Csunderik Peter telibe megjosolta, hogy mi fog tortenni, hogy MP olyan kaliber, aki siman kidobatna magat az atvbol.

Hany percnel kezdodik pontosan?
1;29;50

https://youtu.be/4JH6-1T29VI?si=YTiFiWsWckRvt5Pl

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 16:46

1madridista írta:
ott, élőben mondja, hogy be tudja bizonyítani, hogy igen is keresték.
Es akkor mi van? :lol:
Ahogy irtam korabban ketszer, kell a bizonyitek, anelkul szart sem er az egesz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 16:45

Realista24 írta: A lenyege ugyanaz. A no arcabol josolja ezt kiserik. Mit nem ertesz?
Akkor tovabb roviditem hatha megerted...
ott, élőben mondja, hogy be tudja bizonyítani, hogy igen is keresték.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 11., kedd 16:43

1madridista írta: raadasul itt mondja tobb ember is hogy hat most ez csak egy beszolas a propagandanak jelentektelen ugy bezzeg a fidesz mennyit lop... ott volt koztuk tizenx evet ugyanugy lopott csalt hazudott, reszt vett a korrupcioban... es el lehet viccelni a hangfelvetelt de en pl egy pillanatig sem tudok megbizni oylanban aki a felesegerol hangfelvetelt keszit...
Köszönjük, hogy csak emiatt regisztráltál! Ne bízz, szíved joga!

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 11., kedd 16:42

Realista24 írta:
1madridista írta: csak a gondolatmenet felet sikerult kimasolni hogy ugy tunjon h igazad van, ezert iderakom a masik felet

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 16:41

Erre irtam ezt korabban:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024.06.11. 11:10

All in all, ez egy ugyes lepes volt a Fidesztol, es komoly melot rakhatott bele a hatterstab, mert velhetoen monitorozzak MP viselkedeset, es szamitottak erre a forgatokonyvre es lathatoan elertek a celjukat vele, mert ahogy Caraway is irja, nem egyertelmu, hogy ezzel nyert vagy veszitett MP a bizonytalanok koreben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 11., kedd 16:39

Hany percnel kezdodik pontosan?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 16:38

1madridista írta: csak a gondolatmenet felet sikerult kimasolni hogy ugy tunjon h igazad van, ezert iderakom a masik felet
Nézd meg a műsorvezető nő arcát. Mindent elárul és ott, élőben mondja, hogy be tudja bizonyítani, hogy igen is keresték.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 11., kedd 16:37

Amugy meg egy utolso idezes es nagyon erdekes dolog a tegnapi atvs kirohanasbol. Pont most neztem meg az onkenyes mervado tegnapi reszet, ami meg az esti atv produkcio elott lett felveve, es baszki a Csunderik Peter telibe megjosolta, hogy mi fog tortenni, hogy MP olyan kaliber, aki siman kidobatna magat az atvbol.

Vissza: