Realista24 írta:
Caraway írta:
Amugy meg egy utolso idezes es nagyon erdekes dolog a tegnapi atvs kirohanasbol. Pont most neztem meg az onkenyes mervado tegnapi reszet, ami meg az esti atv produkcio elott lett felveve, es baszki a Csunderik Peter telibe megjosolta, hogy mi fog tortenni, hogy MP olyan kaliber, aki siman kidobatna magat az atvbol.
https://www.facebook.com/share/p/yZGLkgGLtbUeKckA/?
Erre irtam ezt korabban:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024.06.11. 11:10
All in all, ez egy ugyes lepes volt a Fidesztol, es komoly melot rakhatott bele a hatterstab, mert velhetoen monitorozzak MP viselkedeset, es szamitottak erre a forgatokonyvre es lathatoan elertek a celjukat vele, mert ahogy Caraway is irja, nem egyertelmu, hogy ezzel nyert vagy veszitett MP a bizonytalanok koreben.
Azt mond meg, hogy ezzel mit nyert a Fidesz. Mi volt a szádék így a választások után 1 nappal? Mert szerintem semmit és semmi. MP kezdte pénteken, folytatta vasárnap. Véletlenül sem lehet, hogy most MP tényleg hazudott és az ATV a saját igazát bizonyította, akarta bizonyítani? Persze mivel tudták, hogy igazuk van és van bizonyítékuk is rá, szóltak a kormányközeli társaiknak, hogy figyeljenek, mert buli lehet/lesz.
Caraway írta:
Sok hibaja van MP-nek, de 3 honapja kezdte, neha tultolja. Viszont sokszor mondta mar, hogy hol hibazott, es bocsanatot ker (amit kiserik tobbszor megkerdeztel az elmult kommentjeidben Dezso Andrassal kapcsolatban is, igen ott is hibazott MP, aztan kb 10 interjujaban bocsanatot kert, hogy rosszul fogalmazott, es nem ot tartja propagandistanak, hanem egy szimpla propagandaanyagnak azt, amit a kezebe adtak)
Es bocsanatot kert most a Hit gyulisektol is. Azert peldaul ez egy ritka szokas a jelenlegi politikusainktol, szoval ez igenis egy nagy erenye.
Utoljára az ATV-ről. Ahogy a MÚOSZ alelnöke tegnap helyesen elmondta, ha egy televíziónak problémája van egy politikus korábbi nyilatkozataival a tv szerkesztési elvei kapcsán, akkor ezt természetesen jelezheti az interjú előtt vagy után. Az viszont elfogadhatatlan, hogy élő adásban az előző napi választási eredményekkel mit sem törődve, a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjének egyetlen kérdést sem tesz fel a riporter, hanem a saját hazug narratívájukat erőltetve kutyakomédiának nevezi a tényeket. Ha a riporter újra ilyen helyzetet teremtene a propaganda megrendelésére, újra kijönnék a stúdióból.
Az ATV a tegnapi eljárásával nem csak a TISZA Pártot, hanem a ránk szavazó 1.342.000 magyar embert hozta kellemetlen helyzetbe. Én az előzmények ellenére azért nyújtottam békejobbot és mentem be tegnap az Egyenes Beszédbe, mert úgy éreztem, hogy az ATV nézői megérdemlik az egyenes beszédet. Sajnálom, hogy a nézők százezrei, akik leültek a képernyő elé, nem hallhattak semmit a június 9-i politikai földindulásról és a TISZA Párt jövőbeni terveiről.
Itt szeretném jelezni, hogy Kocsi Ilonának, a MÚOSZ elnökének azon nyilatkozata, miszerint én jogsértést követtem volna el, téves, mivel egyrészt nem beazonosíthatóak a személyek, másrészt mindegyik szereplő nyilvánosan beszélt a felekezeti hovatartozásáról.
Köszönettel vettem a HIT Gyülekezete gratulációját a TISZA Párt által elért átütő választási eredmény kapcsán és innen szeretném biztosítani a gyülekezet minden tagját, hogy mint minden egyház, ők is számíthatnak a TISZA Párt támogatására. A TISZA Párt soha nem fog ellehetetleníteni egyházakat a párt vezetőinek személyes politikai vagy hitbéli meggyőződése miatt. Ha bárkit megbántottam a tegnapi posztommal, attól elnézést kérek.
Igen ez nagyon szép. Mérik, hogy meddig mehet el és ha felháborodás van, akkor jön egy ilyen ""bocsánatkérés"". A facebook poszt viszont ugyan úgy kint van:
"Néhány információ az ATV kapcsán:
1.) az ATV reklámidejét a Mészáros Lőrinc cége, az Atmedia értékesíti
2.) az ATV befogadja a Rogán-művek uszító kormányreklámjait
3.) az ATV vezérigazgatója Németh Szilárd NER-lovag, Németh Sándor Hit Gyülekezete-vezető fia
4.) az ATV online szerkesztője Hit Gyülekezete tag
5.) az ATV online másik szerkesztője Morvay Péter, volt III/III-as ügynök
6.) az ATV közéleti műsorainak szerkesztője Hit Gyülekezete tag
7.) Az Egyenes beszéd főszerkesztője és a Spirit Fm szerkesztője, Hit Gyülekezete tag
8.) az ATV online divíziójának vezetője Gavra Gábor, akit az elhíresült bajai videó ügy miatt távolítottak el a HVG-től
9.) az ATV reggeli műsorainak szerkesztője Hit Gyülekezete tag
10.) Németh Sándor, az ATV tulajdonosa és a Hit Gyülekezete vezetője az “Istentiszteletein” rendszeresen uszít a TISZA Párt és személy szerint ellenem és a Fidesz mellett kampányol. Cégei milliárdokat kapnak a NER-től."
Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy Puzsérék Oszkárral felfogják e egyáltalán, hogy MP őket is simán le propagandistázta.
"Csak a tisztánlátás kedvéért: Önökhöz és a NER-hez kapcsolódik a Naphíre oldal, a
Spirit FM, az Ultrahang, a HIT rádió és még ki tudja hány sajtótermék."
Na erről ennyit