Spanyol bajnokság
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Akkor most már tényleg leereszt a matrac?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
29/11 volt az Atma statisztikája, Levante 6/2. Hihetetlen hogy 0-2 lett.Csabi írta:a levante kapusa fogott mindent
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hármas pontegyenloseg lesz és egymás ellenivel mi leszünk a bajnokok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a levante kapusa fogott mindentKerlon írta:Semmi, nem mentek be nekik a helyzetek. Szarul nem játszottak szerintem, már amit láttam belőle.Sierra írta: najó, ez durva azért. mi történik ottan? már kezdenek elfáradni vagy mi? azt hiszem ez volt az utolsó alkalom, hogy ennyire leírjak vmit/vkit, itt még tényleg bármi megtörténhet. pedig ez tényleg nagyon simának tűnt még 1-2 hónapja. De ezek után... hát ez őrület!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A szar Levante, mi?Realista24 írta:Nyilván. Jobb lett volna megverni a Levantet és az Alavest, majd cumizni A Barcatol és Atmatol, mert az belefer, lévén nagy csapatok.petiamadridista írta:
Az engem nem érdekel.
Ha maradok a gondolatmenetnel amit kepviselsz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hmm, na nem baj, nekünk ez csak jó.Kerlon írta: Semmi, nem mentek be nekik a helyzetek. Szarul nem játszottak szerintem, már amit láttam belőle.
Ahhoz képest, hogy 1-1,5 hónapja még kb 13 vagy 14 pontot számoltunk, most van 6 pont különbség, az mondjuk tényleg lófasz.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Amúgy az utóbbi hetek formája alapján lehet kicsit tényleg visszaesik az atma, bár annyi sérültjük van nekik is, hogy ez valamennyire várható is..
Csak nehogy a barca profitáljon ebből a mini leolvadásból!! akkor már inkább mi, ők a szezon elején azt se tudták merre van előre, mi legalább konstans tudtunk olyat mutatni, hogy fennakadtak a szemek.. Ha kicsusszanna a kezük közül, inkább mi kapjuk el a serleget..
Csak nehogy a barca profitáljon ebből a mini leolvadásból!! akkor már inkább mi, ők a szezon elején azt se tudták merre van előre, mi legalább konstans tudtunk olyat mutatni, hogy fennakadtak a szemek.. Ha kicsusszanna a kezük közül, inkább mi kapjuk el a serleget..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
AZ történik, hogy ők most pótolják a meccseket, amiket mi korábban megtettünk. Pont ezt vártam, 3 naponta meccsek, ezt bármilyik top csapat megérzi.Sierra írta: najó, ez durva azért. mi történik ottan? már kezdenek elfáradni vagy mi?
Semmi, nem mentek be nekik a helyzetek. Szarul nem játszottak szerintem, már amit láttam belőle.Sierra írta: najó, ez durva azért. mi történik ottan? már kezdenek elfáradni vagy mi? azt hiszem ez volt az utolsó alkalom, hogy ennyire leírjak vmit/vkit, itt még tényleg bármi megtörténhet. pedig ez tényleg nagyon simának tűnt még 1-2 hónapja. De ezek után... hát ez őrület!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Várható volt, hogy nem nyernek meg minden meccset. Itt a hullámvölgyük, nyílt is megint a bajnokság.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
najó, ez durva azért. mi történik ottan? már kezdenek elfáradni vagy mi? azt hiszem ez volt az utolsó alkalom, hogy ennyire leírjak vmit/vkit, itt még tényleg bármi megtörténhet. pedig ez tényleg nagyon simának tűnt még 1-2 hónapja. De ezek után... hát ez őrület!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Jó látni, hogy más is meg tudja verni őket rajtunk kívül.
mondjuk, nem aggódom. bennünk is van még kb. 7 vesztett pont idén.
mondjuk, nem aggódom. bennünk is van még kb. 7 vesztett pont idén.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kercsó 2021. február 20., szombat 18:15-kor.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ateeemadrid
Meg a végén izgi lesz a bajnoki hajrá. Bar ma vini mariano ase 3assal lehet az xnek is örülhetünk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De ez kretén. Üvöltözni lehet de közben semmi értelmes nem hagyja el a száját.poronty írta: Atyavilág Norbi mekkorát visított matracék meccsén
Közben gála
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Atyavilág Norbi mekkorát visított matracék meccsén
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Farkas Norbi még mindig üvölt.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
vagy 3 percig morfondíroztam beírjameateeemadrid írta:Legutobbi meccsen csak azert lett x, mert mindenki kussban várta, most elrontottad.Norbi90 írta: Levante 1 el megy Atletico ellen még egy félidő van durván, vuduzzatok erősen
- ateeemadrid
Legutobbi meccsen csak azert lett x, mert mindenki kussban várta, most elrontottad.Norbi90 írta: Levante 1 el megy Atletico ellen még egy félidő van durván, vuduzzatok erősen
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Levante 1 el megy Atletico ellen még egy félidő van durván, vuduzzatok erősen