Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 26., hétfő 21:29

Végül is ők nem vettek egy 21 éves Z ligás játékost 57 millióért, amikor lejárt volna a szerződése egy év múlva...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 26., hétfő 20:58

Xavi emberileg mindig is egy re*ek volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2013. augusztus 26., hétfő 20:36

Xavi: "What Tata said about Bale is true" - Marca

Kisiskolás módjára megy a bólogatás, akkor is, ha hülyeség. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 26., hétfő 19:13

Nem tudom, hogy mennyire szomorú a hír( a barcásoknak), de Deco is visszavonult. Szerintem egész korrekt játékos volt és a portugál csapatnak ő is meghatározó tagja volt a hazai EB-jükön. Vele is csak vesztett a foci világ egy keveset.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Daffius
Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. augusztus 26., hétfő 14:01

Géci írta:Az olyan mondatokkal, hogy "nincs csapatom", meg a sajtónál kiemelni valakit, hogy ezt Ő cseszte el + a flegma megnyilvánulásai stb... az ilyenekkel csak az olajat tette a tűzre... Aztán meg jött a "ha Lopez rég itt lenne akkor már rég ő védene meg stb"... Ilyenek után nem kell csodálkozni, hogy úgy viselkedik veled a sajtó ahogy. VDB idejébe nem emlékszem ilyenekre, de ha rosszul emlékeznék akkor javítsatok ki. :kivagyhe:
Viszont hidd el, ha Tata ad majd rá okot akkor a katalán sajtó őt is megeszi, mert a sajtó ebből él... :(
Hát nem tudom. Pellegrinit is kikezdték, pedig elég jól ment a csapatnak (BL-en kívül). Ment a hozsanázás rendesen mikor Mourinho-t bejelentették. De már azelőtt beindult a gépezet, szerintem ennek a legjobb példája Capello volt. Gyakorlatilag nem nyertünk semmit, aztán Capello jött a semmiből és csinált egy csapatot amivel megnyertük a bajnokságot. A sajtó meg belekötött hogy "nem szép játék" és nyomta a szöveget. Egyszerűen semmi nem elég jó nekik (és itt nem csak Mourinhoról van szó) és ebben a Marca élen jár. Ha a Madrid nem triplázik 2 éven belül szemkápráztató játékkal akkor már megindul a fúrás...

Minden sajtó orgánum szenzációhajhász, de a Marca (mint kvazi a Real házi sajtója) lehetne kíméletesebb a klubbal. A katalán sport ritkán ugrik így neki a csapatnak. Ha a Real esett volna ki 7-0al a BL-ből bele se merek gondolni mit károgott volna le a Marca.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:38

Mythos90 írta:Odáig persze nem jutott el az érdeklődése, hogy megállapítsa, hogy mi eddig az igazolások szempontjából -5 millióban vagyunk, ők pedig -Neymar+Thiago (mennyibe is kerültek?). Mindemellett ha TS megszerezhető lett volna a számukra, akkor szerintem nem sajnáltak volna rá 45-50 milliót sem. Az egy másik kérdés, hogy ez a buli nem jött össze. Arról nem is beszélve, hogy mennyit fizetnek a játékosaiknak, illetve, hogy ők is mennyit zsebelnek be a tv-s jogdíjakból, amely közvetlenül sújtja a kiscsapatokat.

Ezt foglalta nagyon jól össze DonCarlo. Sebaj, bohócok mindig is kellettek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:35

Odáig persze nem jutott el az érdeklődése, hogy megállapítsa, hogy mi eddig az igazolások szempontjából -5 millióban vagyunk, ők pedig -Neymar+Thiago (mennyibe is kerültek?). Mindemellett ha TS megszerezhető lett volna a számukra, akkor szerintem nem sajnáltak volna rá 45-50 milliót sem. Az egy másik kérdés, hogy ez a buli nem jött össze. Arról nem is beszélve, hogy mennyit fizetnek a játékosaiknak, illetve, hogy ők is mennyit zsebelnek be a tv-s jogdíjakból, amely közvetlenül sújtja a kiscsapatokat.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:23

hehe írta:
h3x0r írta:Tata: a Bale-adásvétel kapcsán feltett kérdésre válaszolva mondta: „Nagyon jó játékosnak tartom. Ugyanakkor úgy vélem, az, hogy ekkora összeget fizetnek ki érte, nagy tiszteletlenség azokkal szemben, akik megszenvedik a jelenlegi válságot.”

Ancelotti: „Furcsák voltak a szavai. Martino még nincs itt hosszú ideje, és úgy gondolom, hogy még nincs tisztában azzal, hogy miként működnek a dolgok Európában, és hogyan működik a saját klubja. Ők ugyanúgy sok milliót költöttek átigazolásokra.”

Tata: „Mondtam, amit mondtam, nem akarok senkivel sem vitába szállni. Továbbra is kitartok amellett, amit állítottam, ám nem kell folytatni egy olyan témát, aminek volt eleje és vége, és én ezért nem is akarom.”
ez a tipikus cigánygyerek esete, akinek kell a pofon :D
látom lassan beissza magába tatabá a katalán ritmust.
de én ezt nem értem, előkaparják a semmiből és egyből akkora face-el érkezik meg nyilatkozik jobbra balra, hogy el sem fér a képernyőn :D gyorsan a fejébe szált a dolog egy 7:0 után...

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 26., hétfő 13:21

Mythos90 írta:
Nem tudom. Lehet nem lesz akkora varázsló, mint Dinho, de ahogy én látom, ettől függetlenül bőven le is hagyhatja. Dinho hamar kiégett, pedig sokkal több volt benne.
Ez igaz. Viszont amikor Dinho a csúcson volt, akkor olyan dolgokat művelt, hogy aki látta, az szerintem soha nem fogja elfelejteni, bárkinek is szurkol. Neymar tényleg ügyes, majd meglátjuk, hogy benne is van-e ilyen plusz. Viszont Messi árnyékában nem lesz egyszerű dolga.
Hát igen, az tény, hogy akkor Dinhora épült a játék, itt meg Neymar bármit csinálhat, valamilyen szinten mindig csak másodhegedűs lesz. Kíváncsi leszek milyen lesz a játékuk, amikor mind2-en a kezdőben lesznek és pár meccset lenyomnak együtt.

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:17

Nem tudom. Lehet nem lesz akkora varázsló, mint Dinho, de ahogy én látom, ettől függetlenül bőven le is hagyhatja. Dinho hamar kiégett, pedig sokkal több volt benne.
Ez igaz. Viszont amikor Dinho a csúcson volt, akkor olyan dolgokat művelt, hogy aki látta, az szerintem soha nem fogja elfelejteni, bárkinek is szurkol. Neymar tényleg ügyes, majd meglátjuk, hogy benne is van-e ilyen plusz. Viszont Messi árnyékában nem lesz egyszerű dolga.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 26., hétfő 13:10

h3x0r írta:Tata: a Bale-adásvétel kapcsán feltett kérdésre válaszolva mondta: „Nagyon jó játékosnak tartom. Ugyanakkor úgy vélem, az, hogy ekkora összeget fizetnek ki érte, nagy tiszteletlenség azokkal szemben, akik megszenvedik a jelenlegi válságot.”

Ancelotti: „Furcsák voltak a szavai. Martino még nincs itt hosszú ideje, és úgy gondolom, hogy még nincs tisztában azzal, hogy miként működnek a dolgok Európában, és hogyan működik a saját klubja. Ők ugyanúgy sok milliót költöttek átigazolásokra.”

Tata: „Mondtam, amit mondtam, nem akarok senkivel sem vitába szállni. Továbbra is kitartok amellett, amit állítottam, ám nem kell folytatni egy olyan témát, aminek volt eleje és vége, és én ezért nem is akarom.”
ez a tipikus cigánygyerek esete, akinek kell a pofon :D
látom lassan beissza magába tatabá a katalán ritmust.
Kép
Kép
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 12:57

Daffius írta:Azt azért ne feledd hogy a Katalán sajtó sokkal enyhébben bánik a "sajátjaival" mint a Marca vagy AS teszi azt Madridi oldalon. Amit a Marca művelt Mourinho ellen a végén az már kritikán aluli volt - függetlenül attól hogy mit tett vagy nem tett - és ami nagyobb gond; iszonyat sokat ártott a csapatnak.
Az olyan mondatokkal, hogy "nincs csapatom", meg a sajtónál kiemelni valakit, hogy ezt Ő cseszte el + a flegma megnyilvánulásai stb... az ilyenekkel csak az olajat tette a tűzre... Aztán meg jött a "ha Lopez rég itt lenne akkor már rég ő védene meg stb"... Ilyenek után nem kell csodálkozni, hogy úgy viselkedik veled a sajtó ahogy. VDB idejébe nem emlékszem ilyenekre, de ha rosszul emlékeznék akkor javítsatok ki. :kivagyhe:
Viszont hidd el, ha Tata ad majd rá okot akkor a katalán sajtó őt is megeszi, mert a sajtó ebből él... :(

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 26., hétfő 12:54

Tata: a Bale-adásvétel kapcsán feltett kérdésre válaszolva mondta: „Nagyon jó játékosnak tartom. Ugyanakkor úgy vélem, az, hogy ekkora összeget fizetnek ki érte, nagy tiszteletlenség azokkal szemben, akik megszenvedik a jelenlegi válságot.”

Daffius

HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. augusztus 26., hétfő 12:47

Géci írta:Hát, ha Ancelotti továbbra is ilyen normálisan fog beszélni a sajtóval, és nem enged azoknak támadási pontot, addig ez csak nekünk lesz jó, mert Tata, ha nem figyel akkor őt is ugyan úgy szétszedi a sajtó mint Josét... :roll:
Azt azért ne feledd hogy a Katalán sajtó sokkal enyhébben bánik a "sajátjaival" mint a Marca vagy AS teszi azt Madridi oldalon. Amit a Marca művelt Mourinho ellen a végén az már kritikán aluli volt - függetlenül attól hogy mit tett vagy nem tett - és ami nagyobb gond; iszonyat sokat ártott a csapatnak.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 12:39

Daffius írta:Tata tegnap: "...továbbra is tartom amit mondtam egy hete. Nem vonom vissza"

Ők sem lesznek legjobb barátok. Ahogy látom mindkét edző szeretene 'bevágódni' az új csapatánál.
Hát, ha Ancelotti továbbra is ilyen normálisan fog beszélni a sajtóval, és nem enged azoknak támadási pontot, addig ez csak nekünk lesz jó, mert Tata, ha nem figyel akkor őt is ugyan úgy szétszedi a sajtó mint Josét... :roll:

Daffius

HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. augusztus 26., hétfő 12:34

Géci írta:Ancelotti amúgy szépen lecsapta Tata labdáját :-*
Tata tegnap: "...továbbra is tartom amit mondtam egy hete. Nem vonom vissza"

Ők sem lesznek legjobb barátok. Ahogy látom mindkét edző szeretene 'bevágódni' az új csapatánál.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 12:30

Azt mondjuk én sem gondolom, hogy Ronaldinho szintjét valaha is megközelíti,
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 26., hétfő 12:27

úi.:Szerintem ő a Barcával nagyon rosszul járt.Van a srácnak egyénisége, a barcában nincs olyan ,hogy egyéniség.Mindenki egyforma, aki nem az nem kell oda.Szerintem Neymar is hasonlóan érezheti magát, mint Ibra...szépen engedelmeskedik, de ez nem ő...magára erőltet egy szerepet bemagolt szövegeket mond a sajtóba (messi így messi úgy...).De hát ez barcelona...itt Guardiola óta minden egyéniséget kipateroltak (Dinho,Deco,Herny,Eto,Ibra)..
Viszont Ibra akkor már egy kiforrott kész játékos volt, nem mellesleg világsztár. Neymar ilyen szempontból MÉG a fasorban sincs. Szerintem a Barca jól járt vele, mert ha Messinek nem megy, akkor olyan statikus általában a játékuk, hogy azt bűn nézni. Viszont Neymar nem fél és meg is tudja húzni a váratlant, ugyanakkor hosszútávon alapkezdő lesz, úgyhogy azt se mondanám, hogy rosszul járt volna a katalánokkal. Illetve azt muszáj elismerni, hogy a világ jelenlegi legjobb játékosaiból néhányan ott rúgják a bőrt, akiktől azért Neymar nem keveset tanulhat. Én biztos vagyok benne, hogy be fog válni, a tegnapi beállását követően többet csinált, mint Pedro az egész meccsen. Azt mondjuk én sem gondolom, hogy Ronaldinho szintjét valaha is megközelíti, de ha néha kikaparja a csapatot a szarból, amikor Messinek nem megy, akkor szerintem a katalánok már elégedettek lesznek vele.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 26., hétfő 11:07

Realista24 írta:
Na de on: Tata azt mondja, hogy Neymar javul, de nem tudja, hogy mikor fogja kezdőbe nevezni.
bevallom nem néztem volna ki belőle, hogy ez lesz, azt hittem kicsit fejetlenül kezdőbe dobják, de sajnos nem így lett

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 26., hétfő 10:52

realista. most már reg nélkül is lehet olvasni a barca vs realt odaát. eddig nem lehetett, sőt nálam tegnap reggel még egyiket sem hozta be, mindig csak a belépést. :)

Vissza: