Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Végül is ők nem vettek egy 21 éves Z ligás játékost 57 millióért, amikor lejárt volna a szerződése egy év múlva...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Xavi emberileg mindig is egy re*ek volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Xavi: "What Tata said about Bale is true" - Marca
Kisiskolás módjára megy a bólogatás, akkor is, ha hülyeség.
Kisiskolás módjára megy a bólogatás, akkor is, ha hülyeség.
Nem tudom, hogy mennyire szomorú a hír( a barcásoknak), de Deco is visszavonult. Szerintem egész korrekt játékos volt és a portugál csapatnak ő is meghatározó tagja volt a hazai EB-jükön. Vele is csak vesztett a foci világ egy keveset.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát nem tudom. Pellegrinit is kikezdték, pedig elég jól ment a csapatnak (BL-en kívül). Ment a hozsanázás rendesen mikor Mourinho-t bejelentették. De már azelőtt beindult a gépezet, szerintem ennek a legjobb példája Capello volt. Gyakorlatilag nem nyertünk semmit, aztán Capello jött a semmiből és csinált egy csapatot amivel megnyertük a bajnokságot. A sajtó meg belekötött hogy "nem szép játék" és nyomta a szöveget. Egyszerűen semmi nem elég jó nekik (és itt nem csak Mourinhoról van szó) és ebben a Marca élen jár. Ha a Madrid nem triplázik 2 éven belül szemkápráztató játékkal akkor már megindul a fúrás...Géci írta:Az olyan mondatokkal, hogy "nincs csapatom", meg a sajtónál kiemelni valakit, hogy ezt Ő cseszte el + a flegma megnyilvánulásai stb... az ilyenekkel csak az olajat tette a tűzre... Aztán meg jött a "ha Lopez rég itt lenne akkor már rég ő védene meg stb"... Ilyenek után nem kell csodálkozni, hogy úgy viselkedik veled a sajtó ahogy. VDB idejébe nem emlékszem ilyenekre, de ha rosszul emlékeznék akkor javítsatok ki.
Viszont hidd el, ha Tata ad majd rá okot akkor a katalán sajtó őt is megeszi, mert a sajtó ebből él...
Minden sajtó orgánum szenzációhajhász, de a Marca (mint kvazi a Real házi sajtója) lehetne kíméletesebb a klubbal. A katalán sport ritkán ugrik így neki a csapatnak. Ha a Real esett volna ki 7-0al a BL-ből bele se merek gondolni mit károgott volna le a Marca.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mythos90 írta:Odáig persze nem jutott el az érdeklődése, hogy megállapítsa, hogy mi eddig az igazolások szempontjából -5 millióban vagyunk, ők pedig -Neymar+Thiago (mennyibe is kerültek?). Mindemellett ha TS megszerezhető lett volna a számukra, akkor szerintem nem sajnáltak volna rá 45-50 milliót sem. Az egy másik kérdés, hogy ez a buli nem jött össze. Arról nem is beszélve, hogy mennyit fizetnek a játékosaiknak, illetve, hogy ők is mennyit zsebelnek be a tv-s jogdíjakból, amely közvetlenül sújtja a kiscsapatokat.
Ezt foglalta nagyon jól össze DonCarlo. Sebaj, bohócok mindig is kellettek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Odáig persze nem jutott el az érdeklődése, hogy megállapítsa, hogy mi eddig az igazolások szempontjából -5 millióban vagyunk, ők pedig -Neymar+Thiago (mennyibe is kerültek?). Mindemellett ha TS megszerezhető lett volna a számukra, akkor szerintem nem sajnáltak volna rá 45-50 milliót sem. Az egy másik kérdés, hogy ez a buli nem jött össze. Arról nem is beszélve, hogy mennyit fizetnek a játékosaiknak, illetve, hogy ők is mennyit zsebelnek be a tv-s jogdíjakból, amely közvetlenül sújtja a kiscsapatokat.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
de én ezt nem értem, előkaparják a semmiből és egyből akkora face-el érkezik meg nyilatkozik jobbra balra, hogy el sem fér a képernyőn gyorsan a fejébe szált a dolog egy 7:0 után...hehe írta:ez a tipikus cigánygyerek esete, akinek kell a pofonh3x0r írta:Tata: a Bale-adásvétel kapcsán feltett kérdésre válaszolva mondta: „Nagyon jó játékosnak tartom. Ugyanakkor úgy vélem, az, hogy ekkora összeget fizetnek ki érte, nagy tiszteletlenség azokkal szemben, akik megszenvedik a jelenlegi válságot.”
Ancelotti: „Furcsák voltak a szavai. Martino még nincs itt hosszú ideje, és úgy gondolom, hogy még nincs tisztában azzal, hogy miként működnek a dolgok Európában, és hogyan működik a saját klubja. Ők ugyanúgy sok milliót költöttek átigazolásokra.”
Tata: „Mondtam, amit mondtam, nem akarok senkivel sem vitába szállni. Továbbra is kitartok amellett, amit állítottam, ám nem kell folytatni egy olyan témát, aminek volt eleje és vége, és én ezért nem is akarom.”
látom lassan beissza magába tatabá a katalán ritmust.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát igen, az tény, hogy akkor Dinhora épült a játék, itt meg Neymar bármit csinálhat, valamilyen szinten mindig csak másodhegedűs lesz. Kíváncsi leszek milyen lesz a játékuk, amikor mind2-en a kezdőben lesznek és pár meccset lenyomnak együtt.Mythos90 írta:Ez igaz. Viszont amikor Dinho a csúcson volt, akkor olyan dolgokat művelt, hogy aki látta, az szerintem soha nem fogja elfelejteni, bárkinek is szurkol. Neymar tényleg ügyes, majd meglátjuk, hogy benne is van-e ilyen plusz. Viszont Messi árnyékában nem lesz egyszerű dolga.Nem tudom. Lehet nem lesz akkora varázsló, mint Dinho, de ahogy én látom, ettől függetlenül bőven le is hagyhatja. Dinho hamar kiégett, pedig sokkal több volt benne.
-
Ez igaz. Viszont amikor Dinho a csúcson volt, akkor olyan dolgokat művelt, hogy aki látta, az szerintem soha nem fogja elfelejteni, bárkinek is szurkol. Neymar tényleg ügyes, majd meglátjuk, hogy benne is van-e ilyen plusz. Viszont Messi árnyékában nem lesz egyszerű dolga.Nem tudom. Lehet nem lesz akkora varázsló, mint Dinho, de ahogy én látom, ettől függetlenül bőven le is hagyhatja. Dinho hamar kiégett, pedig sokkal több volt benne.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez a tipikus cigánygyerek esete, akinek kell a pofonh3x0r írta:Tata: a Bale-adásvétel kapcsán feltett kérdésre válaszolva mondta: „Nagyon jó játékosnak tartom. Ugyanakkor úgy vélem, az, hogy ekkora összeget fizetnek ki érte, nagy tiszteletlenség azokkal szemben, akik megszenvedik a jelenlegi válságot.”
Ancelotti: „Furcsák voltak a szavai. Martino még nincs itt hosszú ideje, és úgy gondolom, hogy még nincs tisztában azzal, hogy miként működnek a dolgok Európában, és hogyan működik a saját klubja. Ők ugyanúgy sok milliót költöttek átigazolásokra.”
Tata: „Mondtam, amit mondtam, nem akarok senkivel sem vitába szállni. Továbbra is kitartok amellett, amit állítottam, ám nem kell folytatni egy olyan témát, aminek volt eleje és vége, és én ezért nem is akarom.”
látom lassan beissza magába tatabá a katalán ritmust.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az olyan mondatokkal, hogy "nincs csapatom", meg a sajtónál kiemelni valakit, hogy ezt Ő cseszte el + a flegma megnyilvánulásai stb... az ilyenekkel csak az olajat tette a tűzre... Aztán meg jött a "ha Lopez rég itt lenne akkor már rég ő védene meg stb"... Ilyenek után nem kell csodálkozni, hogy úgy viselkedik veled a sajtó ahogy. VDB idejébe nem emlékszem ilyenekre, de ha rosszul emlékeznék akkor javítsatok ki.Daffius írta:Azt azért ne feledd hogy a Katalán sajtó sokkal enyhébben bánik a "sajátjaival" mint a Marca vagy AS teszi azt Madridi oldalon. Amit a Marca művelt Mourinho ellen a végén az már kritikán aluli volt - függetlenül attól hogy mit tett vagy nem tett - és ami nagyobb gond; iszonyat sokat ártott a csapatnak.
Viszont hidd el, ha Tata ad majd rá okot akkor a katalán sajtó őt is megeszi, mert a sajtó ebből él...
- h3x0r
Tata: a Bale-adásvétel kapcsán feltett kérdésre válaszolva mondta: „Nagyon jó játékosnak tartom. Ugyanakkor úgy vélem, az, hogy ekkora összeget fizetnek ki érte, nagy tiszteletlenség azokkal szemben, akik megszenvedik a jelenlegi válságot.”
- Daffius
Azt azért ne feledd hogy a Katalán sajtó sokkal enyhébben bánik a "sajátjaival" mint a Marca vagy AS teszi azt Madridi oldalon. Amit a Marca művelt Mourinho ellen a végén az már kritikán aluli volt - függetlenül attól hogy mit tett vagy nem tett - és ami nagyobb gond; iszonyat sokat ártott a csapatnak.Géci írta:Hát, ha Ancelotti továbbra is ilyen normálisan fog beszélni a sajtóval, és nem enged azoknak támadási pontot, addig ez csak nekünk lesz jó, mert Tata, ha nem figyel akkor őt is ugyan úgy szétszedi a sajtó mint Josét...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát, ha Ancelotti továbbra is ilyen normálisan fog beszélni a sajtóval, és nem enged azoknak támadási pontot, addig ez csak nekünk lesz jó, mert Tata, ha nem figyel akkor őt is ugyan úgy szétszedi a sajtó mint Josét...Daffius írta:Tata tegnap: "...továbbra is tartom amit mondtam egy hete. Nem vonom vissza"
Ők sem lesznek legjobb barátok. Ahogy látom mindkét edző szeretene 'bevágódni' az új csapatánál.
- Daffius
Tata tegnap: "...továbbra is tartom amit mondtam egy hete. Nem vonom vissza"Géci írta:Ancelotti amúgy szépen lecsapta Tata labdáját
Ők sem lesznek legjobb barátok. Ahogy látom mindkét edző szeretene 'bevágódni' az új csapatánál.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudom. Lehet nem lesz akkora varázsló, mint Dinho, de ahogy én látom, ettől függetlenül bőven le is hagyhatja. Dinho hamar kiégett, pedig sokkal több volt benne.Azt mondjuk én sem gondolom, hogy Ronaldinho szintjét valaha is megközelíti,
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Viszont Ibra akkor már egy kiforrott kész játékos volt, nem mellesleg világsztár. Neymar ilyen szempontból MÉG a fasorban sincs. Szerintem a Barca jól járt vele, mert ha Messinek nem megy, akkor olyan statikus általában a játékuk, hogy azt bűn nézni. Viszont Neymar nem fél és meg is tudja húzni a váratlant, ugyanakkor hosszútávon alapkezdő lesz, úgyhogy azt se mondanám, hogy rosszul járt volna a katalánokkal. Illetve azt muszáj elismerni, hogy a világ jelenlegi legjobb játékosaiból néhányan ott rúgják a bőrt, akiktől azért Neymar nem keveset tanulhat. Én biztos vagyok benne, hogy be fog válni, a tegnapi beállását követően többet csinált, mint Pedro az egész meccsen. Azt mondjuk én sem gondolom, hogy Ronaldinho szintjét valaha is megközelíti, de ha néha kikaparja a csapatot a szarból, amikor Messinek nem megy, akkor szerintem a katalánok már elégedettek lesznek vele.úi.:Szerintem ő a Barcával nagyon rosszul járt.Van a srácnak egyénisége, a barcában nincs olyan ,hogy egyéniség.Mindenki egyforma, aki nem az nem kell oda.Szerintem Neymar is hasonlóan érezheti magát, mint Ibra...szépen engedelmeskedik, de ez nem ő...magára erőltet egy szerepet bemagolt szövegeket mond a sajtóba (messi így messi úgy...).De hát ez barcelona...itt Guardiola óta minden egyéniséget kipateroltak (Dinho,Deco,Herny,Eto,Ibra)..
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
bevallom nem néztem volna ki belőle, hogy ez lesz, azt hittem kicsit fejetlenül kezdőbe dobják, de sajnos nem így lettRealista24 írta:
Na de on: Tata azt mondja, hogy Neymar javul, de nem tudja, hogy mikor fogja kezdőbe nevezni.
- Galacticos
realista. most már reg nélkül is lehet olvasni a barca vs realt odaát. eddig nem lehetett, sőt nálam tegnap reggel még egyiket sem hozta be, mindig csak a belépést.