Azt mondjuk én sem értem, hogy sikerült már decemberre elszállni a bajnokságban. Persze nyilván a gyengébb pad az oka, de akkor is túlzás volt a bajnokságot ilyen lezserül venni.wxyz írta:Nem botladoznánk annyit egy fokkal nehezebb ellenfelek ellen, a bajnoki címért mennénk és nem az Atletico mögött lennénk.Steve írta:
Mi lenne ha a támadás építés is menne..
Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom mi a francot lehet amúgy Benzemára mondani..
Nyilván megértem ha valaki ideges rá, mert ez a gólátlag a világ legjobb csapatában nevetséges.
De ma is..szerintem jól mozog, a nehezét megcsinálja majd elbenzemázza a végét.
Én sajnálom, többet érdemelne sokszor.
Nyilván megértem ha valaki ideges rá, mert ez a gólátlag a világ legjobb csapatában nevetséges.
De ma is..szerintem jól mozog, a nehezét megcsinálja majd elbenzemázza a végét.
Én sajnálom, többet érdemelne sokszor.
Nem botladoznánk annyit egy fokkal nehezebb ellenfelek ellen, a bajnoki címért mennénk és nem az Atletico mögött lennénk.Steve írta:
Mi lenne ha a támadás építés is menne..
Gondolom a hétközi bajnokin megint a gálakezdő játszik majd, hosszú lenne a két hetes kihagyás.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez sem Benzema napja, pedig úgy igazán most nem is az ő hibája mert jók a lövések is, de egyszerűen egy védő mindig oda ér
Mment a warn.pheco írta:#kak #2021
R24 fizetett hirdeteset lattak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pontosan Mondjuk tenyleg szep volt.illgner írta:Volt egy jó passza?pheco írta:#kak #2021
Sajnos nem látom a meccset.
Volt egy jó passza?pheco írta:#kak #2021
Sajnos nem látom a meccset.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
írtam már, hagyni kell írja a hülyeségjeit, nem is nézi, nem is érdekli, az élteti hogy ide okádhatja az utálatát meg a negatív gondolatait aztán csókolom, ha Isco vagy az éppen utált embere rúgna egy meccsen 5 gólt az akkor is haszontalan szar lenne, tényleg csodálkozom, hogy még megtűrik
véééégreeee
véééégreeee
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
#kak #2021
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez ki ez a srác, valami új igazolás? Vagy Castillás?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
SzoptadBBeno írta:eldőlt a meccs. 88-ban jöhet ceba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Mármint 66-ba??BBeno írta:eldőlt a meccs. 88-ban jöhet ceba.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
25 kegyelem perc
- Steve
Mi lenne ha a támadás építés is menne..Kerlon írta:Neszewxyz írta:Tök jó, hogy Isco szabadon ügyeskedhet és berúgott egy szabadot, de egy tökutolsó Malaga ellen nemhogy nem tudunk dominálni, de még a támadásépítés is alig megy.
Semmi, fogd meg jolwxyz írta:Mi nesze?Kerlon írta: Nesze
K
K
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
áá ez jól esett
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
eldőlt a meccs. 88-ban jöhet ceba.
akarom írni 66-ban.
akarom írni 66-ban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2018. április 15., vasárnap 22:07-kor.
- Steve
Volt azért ma többször jó foci!
Szerintem elindulok lassan aludni, hogy holnap is szép és kipihent legyek. Jót tesz a pólusaimnak.
Vannak amúgy jó labdajáratások. Benzemát sajnálom amúgy, jó lenne ha eltenne egy gólt.
Keylor azon túl, hogy kiütötte Vallejot nagyon hasznos és jó. Voltak fontos mentései.
Szerintem elindulok lassan aludni, hogy holnap is szép és kipihent legyek. Jót tesz a pólusaimnak.
Vannak amúgy jó labdajáratások. Benzemát sajnálom amúgy, jó lenne ha eltenne egy gólt.
Keylor azon túl, hogy kiütötte Vallejot nagyon hasznos és jó. Voltak fontos mentései.
Hallod menj Te is aludni, ahogy én. Jót fog tenni a lelkednek.wxyz írta:Tök jó, hogy Isco szabadon ügyeskedhet és berúgott egy szabadot, de egy tökutolsó Malaga ellen nemhogy nem tudunk dominálni, de még a támadásépítés is alig megy.
Mi nesze?Kerlon írta:Neszewxyz írta:Tök jó, hogy Isco szabadon ügyeskedhet és berúgott egy szabadot, de egy tökutolsó Malaga ellen nemhogy nem tudunk dominálni, de még a támadásépítés is alig megy.