csak ugy ni kivancsisagbol bemasoltam a linket egy barcas haveromnak semmi szoveg nelkul. valasz: "megcibaltak a hajat es az nagyon fajdalmas"
messinek pedig elvileg a tavaly is problémás combbal volt megint gondja, ott, amit a ferni által linkelt képen látni lehet.
messinek nyaron pihennie kellett volna es nem ilyen olyan baratsagos meccsekre jarnia, foleg annak tudataban, hogy egesz evben jatszani fog, jovore pedig VB..
A birorol meg annyit, hogy nagyon gyenge volt. Az elejetol kezdve engedte a durva jatekot mindket fel reszerol, sokszor ossze vissza fujt. Buszkeccnek elfelejtette megadni a masodik sargajat, pedig egyertelmu volt, utana pedig Fabregas se kapott sargat talpalasert. Persze masik oldalra is tevedt rendesen: egy atleticosnak se adta meg a masodik sargajat es Fabregas buktatasa utani 11-es is elmaradt (ebben viszont nem vagyok 100%-ig biztos, elsore 11-esnek tunt, az ismetlest meg pont nem lattam)
A barcarol en se mondanam azt, hogy mostmar egy kozepcsapat, akit a nagyobbak megvernek, mert most is ugyan ugy ottvannak a legjobbak kozott, viszont mara eltunt az a hatalmas elony a tobbiekkel szemben ami 2008 es 2011 kozott jellemzo volt rajuk. Egy komolyabb csapat siman ki-ki meccset tud veluk jatszani.