Még mindig arról a Joao Felixről van szó, aki miután eljött portugáliából az ég világon mindenhol felsült. Nyugodtan lehet mondani, hogy a válogatottban sem alkotott semmit. A vb-n sem értem miért Őt erőltették, Leao kb mindenben jobb nála. Mindig úgy képzeltem el Őt, hogy a nagy területeket szereti, amit meglehet futni, ehhez képest most olyan csapatba ment ahol igazából folyamatosan betolják az ellenfelet, érdekes lesz. A chelseaben azt hittem majd alkot valamit, de ott meg a csapat olvadt le teljesen, nem tudom mennyi következtetést lehet levonni bárki ottani játékából.
A keretük is érdekes, főleg támadók terén. A védelem meg a kp úgy ahogy okés, megvan a balance a fiatalok és a 30 felettiek között. Na de támadó részlegen mi az elképzelés? Lewa szerintem nagyon max a bajnokságban lesz tényező, szélsők terén meg bukták Dembelet és kölcsön adták Fatit (valszeg adnak neki egy lehetőséget, hát ha felépíti magát). Nem érzik, hogy igazából Fati esetén is túlzásba estek, majd elkövetik ugyan azt Pedrivel és biztos vagyok benne, hogy Yamal lesz a következő áldozat. Hype, next Messi, Iniesta meg hasonlók, széthajtani aztán itt-ott megsérül, majd megsérül egyre gyakrabban és vagy szerencséje lesz vagy megy Fati után a többi is. Márpedig van egy Raphinha, Torres, Felix, Yamal szélső soruk, ha senkit nem hagytam ki. Ebből Felix nem is annyira szélső, Torresre ha azt írnám, hogy Asensio szint az dícséret lenne, messze nem az a szint. Szóval lehet tolni a 16 éves srácot és figyelni, ahogy a teste megtörik a terhelés alatt.
Kicsit elkalandoztam
hülye lett volna a pool Nunezt adni a portugálért, mgé akkor is ha nem annyira értik meg egymást Kloppal és nehezen illeszkedik be.