Ha felgyógyul(márpedig fel fog)akkor sztm nem lesz neki gondja.Pepe sztm nagyon jó védő,csak az a baj,hogy a bírók nagyon rá vannak állva,benne van hogy kiszórják egy paprikásabb meccsen... és akkor jön a "kis" francia...Ne nagyon legyen kétséged afelől, hogy (szerintem) az első öt fordulóban Varane a padon lesz. Tegnap edzett talán először normálisan, Pepe jó formában van a jelek szerint. Küzdelmes éve lesz Varanenak.
Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Nem baj. Főleg ennek a 3-asnak kell a legjobban a versenyhelyzet.Realista24 írta:Ne nagyon legyen kétséged afelől, hogy (szerintem) az első öt fordulóban Varane a padon lesz. Tegnap edzett talán először normálisan, Pepe jó formában van a jelek szerint. Küzdelmes éve lesz Varanenak., ráadásul úgy, hogy Pepe oda se fér a kezdőbe.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Persze, ez nyilvánvaló, én csak úgy általánosságban mérlegeltem a dolgokat, az egész szezonra vonatkozóan.Realista24 írta:Ne nagyon legyen kétséged afelől, hogy (szerintem) az első öt fordulóban Varane a padon lesz. Tegnap edzett talán először normálisan, Pepe jó formában van a jelek szerint. Küzdelmes éve lesz Varanenak., ráadásul úgy, hogy Pepe oda se fér a kezdőbe.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ne nagyon legyen kétséged afelől, hogy (szerintem) az első öt fordulóban Varane a padon lesz. Tegnap edzett talán először normálisan, Pepe jó formában van a jelek szerint. Küzdelmes éve lesz Varanenak., ráadásul úgy, hogy Pepe oda se fér a kezdőbe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Na akkor Sanyi sikeresen segget csinált a szájából a védőigazolást illetően.
Hosszú évek után végre úgy érzem, hogy előrébb járunk katalán kollégáinknál. A kapus poszton nem kérdés, ki a jobb, illetve ez esetben a védelem is jóval beton-biztosabb nálunk, ráadásul úgy, hogy Pepe oda se fér a kezdőbe. A középpályán az új arcoknak (és Modric igazi posztján való szerepeltetésének) köszönhetően szerintem teljesen partiban, sőt, még előrébb is vagyunk (VÉGRE!! ). Egyedül a támadósor az, ahol 50-50re adom a dolgot (pláne, ha Neymar beváltja a hozzá fűzött reményeket).
Hosszú évek után végre úgy érzem, hogy előrébb járunk katalán kollégáinknál. A kapus poszton nem kérdés, ki a jobb, illetve ez esetben a védelem is jóval beton-biztosabb nálunk, ráadásul úgy, hogy Pepe oda se fér a kezdőbe. A középpályán az új arcoknak (és Modric igazi posztján való szerepeltetésének) köszönhetően szerintem teljesen partiban, sőt, még előrébb is vagyunk (VÉGRE!! ). Egyedül a támadósor az, ahol 50-50re adom a dolgot (pláne, ha Neymar beváltja a hozzá fűzött reményeket).
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ennél jobb hír nem is kell Plusz ugye Xavi is a kezdőben marad, kis túlzással minden adott, hogy bajnokok legyünk.Realista24 írta:And Barça's new centre back is... Carles Puyol!
A Marca azt írja, hogy Martino elégedett a kerettel és úgy gondolja, hogy elég ahhoz, hogy minden fronton ütősek legyenek.
Ezt már szeretem.
Piqué-Puyol duó
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
And Barça's new centre back is... Carles Puyol!
A Marca azt írja, hogy Martino elégedett a kerettel és úgy gondolja, hogy elég ahhoz, hogy minden fronton ütősek legyenek.
Ezt már szeretem.
Piqué-Puyol duó
Ezt már szeretem.
Piqué-Puyol duó
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ez az ázsiai haknizás szerintem is elég tré szakmai szempontból, de mondjuk biztosan sokat hoz a konyhára. Én nem láttam egyetlen felkészülési meccsüket sem, viszont könnyen megégethetik magukat amiatt, hogy gyakorlatilag egyetlen épkézláb csapat (védelem) sem tette próbára őket. Valamint az eredményeket látva úgy látom, hogy a védelmemnek sem volt túl sok dolga a szervezésen kívül, pedig a tavalyi szezon során ott voltak a legnagyobb problémáik. Mindegy, ők tudják, viszont én nem lepődnék meg, ha októberben már mi vezetnénk 5-8 ponttal a tabellát (Neymar ide, vagy oda).
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen.Arra gondolsz, hogy miért noname csapatokkal játszunk felkészülési meccseket?
Ezt tudomNyílván onnan kapták a legtöbb pénzt.
Pár évvel ezelőtt mi is ezt csináltuk a Galaktikusok korszakban
Csak furcsa a körülmények tekintetében.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Nyílván onnan kapták a legtöbb pénzt.Realista24 írta:Mi az az elcseszett előszezon a Barcánál?
A kérdés komoly.
Pár évvel ezelőtt mi is ezt csináltuk a Galaktikusok korszakban
Ez persze csak tipp. Na meg Neymart is meg kellett mutatni a sok kicsi kínainak
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
Nekik már nem kell edzeni, csak kirándulgatni.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Arra gondolsz, hogy miért noname csapatokkal játszunk felkészülési meccseket?Realista24 írta:Mi az az elcseszett előszezon a Barcánál?
A kérdés komoly.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi az az elcseszett előszezon a Barcánál?
A kérdés komoly.
A kérdés komoly.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Tetszik az öreg izraeli elnök humora.
http://indavideo.hu/video/Messi_es_Simo ... ideoplayer
http://indavideo.hu/video/Messi_es_Simo ... ideoplayer
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát nem tudom mire fog menni a Barca ilyeno potyó meccsekkel felkészülésként, Ázsia all stars meg Thai válogatott, meg a Santosnak valami nyáriligás csapata. Jól hangzanak ezek a 7-0-ák csak nem tudom mire lesz ez jó később.
Én örülök hogy mi rendes ellenfelekkel játszunk, bár mondjuk a Bernabeu kupából igazán csinálhatnának Perezék egy 4 csapatos, kicsit komolyabb tornát, mint hogy ilyen Al Ahlikat meg hasonlóakat hívjanak meg. Bár addigra asszem már el van kezdődve a szezon.
Én örülök hogy mi rendes ellenfelekkel játszunk, bár mondjuk a Bernabeu kupából igazán csinálhatnának Perezék egy 4 csapatos, kicsit komolyabb tornát, mint hogy ilyen Al Ahlikat meg hasonlóakat hívjanak meg. Bár addigra asszem már el van kezdődve a szezon.
- Mr. Bidé
- Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
- Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.
TheodoriK írta:
De Zizu itt már öreg volt, na meg ahogy nézem valami alkalmi cipőben állt be
nejmárnak mi a mentsége? elszédült a sok nullától amit a nike a szerződésébe az orra alá tolt?
Nejmár mentsége? Egyszerű! Vérszegény és ezért hamar elfárad!!!!!!!!!!!!!!
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
De Zizu itt már öreg volt, na meg ahogy nézem valami alkalmi cipőben állt be
nejmárnak mi a mentsége? elszédült a sok nullától amit a nike a szerződésébe az orra alá tolt?
HALA MADRID!
(1999-2013)
(1999-2013)
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Az a fránya műfű, bár Zidane itt belerúgott a földbe.Mr. Bidé írta:Tanulhatna az öreg zizutól.........
http://videa.hu/videok/sport/zidane-ele ... qrrfa0t5dh
- Mr. Bidé
- Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
- Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én alapból nem értem ezt a "luizzal nem számol mourinho" dolgot, amire alapozták ezt az egész transzfert.
van egy utolsó éveit zörgető terry, egy szimplán jó, de nem klasszis cahill, és egy ivanovic, aki azért szélen is szokott játszani, azt annyi a belső védő készlet a chelsea-nál.
mourinho meg nyilván nem fog jófejkedni a barcával.
egy egyetlen megoldás az lehetne, hogy mourinho nem kedveli luizt (vagy a játékstílusát) ezért eladják jó drágán, és annyiból pótolják valahogy.
de 2 héten belül itt a szezon.
marad bagnack.
van egy utolsó éveit zörgető terry, egy szimplán jó, de nem klasszis cahill, és egy ivanovic, aki azért szélen is szokott játszani, azt annyi a belső védő készlet a chelsea-nál.
mourinho meg nyilván nem fog jófejkedni a barcával.
egy egyetlen megoldás az lehetne, hogy mourinho nem kedveli luizt (vagy a játékstílusát) ezért eladják jó drágán, és annyiból pótolják valahogy.
de 2 héten belül itt a szezon.
marad bagnack.