Aki idén CR-nek adná az címet (és fel sem merül Schweinsteiger, Müller, Ribery, Robben, neve) az ne írjon már olyat hogy nem vagyok elfogult! Én is elfogult vagyok egy picit de Messit akkor is csak max.3. helyre írnám az idén!!!!! Az én listám:
1. Schweinsteiger
2. Ribery,
3. Messi
4. CR
Na szóval ez egy kissé elfogult lista de az első és második helyre szóba se jöhet a két nagytudásúüberisten............
Olyanról nem volt szó szerintem, hogy fel sem merült. Viszont már írták előtted, hogy a Bayern csapatként volt bitang, nem feltétlen volt egy-egy kimagasló húzóember, vagy mindig más. Pl. ha már ki kell valakit emelni, akkor az nálam nem Schweini, vagy Ribery lenne, hanem Robben. Annak ellenére, hogy nem szeretem. Nagyot melózott minden fontos meccsen, és bár voltak hibái, a döntőt azért csak "behúzta" a Bayernnek.
Viszont összességében az Ő teljesítményét sem sorolnám Cé elé, aki idén viszont szerintem jobb volt, mint Messi. A komoly pillanatokban nagyobb hasznára volt a csapatának, mint az argentin.
De míg én el tudom ismerni, hogy Messi a világ legjobbja, Te most is Cé elé teszed a listádon.
A másik az, hogy tudjátok, hogy nem kellene Messinek egyéni címet nyernie idén sem, most hirtelen fontos lett megint a csapattal elért eredmény. Máskor az a jó rendszer, ahol tényleg csak adott játékos teljesítményét nézzük. Most, hogy ezzel Cé beelőzné Messit, egyből előkerülnek Bayern játékosok, akikre egyébként a kutya nem gondolna BL győzelem nélkül, mert egyénileg nem voltak annyira kiemelkedőek.