Ez a számtípus csak erre a meccsre érvényes.Egy autista lány "tervezte".pheco írta:Ritka ronda a Barca mezen a betűtípus és a számozás. Azt hittem a miénk sikerült gyengén, de ehhez képest világszínvonal
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ritka ronda a Barca mezen a betűtípus és a számozás. Azt hittem a miénk sikerült gyengén, de ehhez képest világszínvonal
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyébként annyira idegesítő, hogy egy Adidas boltban nincs névvel ellátott Real mez, én legalábbis még nem láttam. A Lion Sportsban láttam egyedül. Nagyon durva ez a 24k-s ár egy mezért, szóval majd marad a madridom-féle mez.
RMCF: én itt szoktam jókat találni
RMCF: én itt szoktam jókat találni
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hun tudom nézni messit? Van valami stream,ami nem úgy döcög mint egy lovaskocsi az útpadkán?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
sportsdirectben vettem 2010 nyarán a 10-11 mezt 35 fontért.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akinek nincs eléggé elszabva a péntek estéje, fél óra múlva gamper, barcelona-santos.
valdés - alves,piqué,mascherano,alba - busquets,xavi,ineista - pedro,alexis,messi
neymar majd 'gyün.
más : a newells-es jelölt, vergini eligazolt az estudiantesbe.
rosell lenyilatkozta, hogy jönni fog egy védő, maradt agger és luiz.
valdés - alves,piqué,mascherano,alba - busquets,xavi,ineista - pedro,alexis,messi
neymar majd 'gyün.
más : a newells-es jelölt, vergini eligazolt az estudiantesbe.
rosell lenyilatkozta, hogy jönni fog egy védő, maradt agger és luiz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egy Adidas boltban soha nem adják drágábban, mint a listaár.Ha mégis, akkor könnyen felismerhető a közel 40 ezres áráról.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En 30 fontert vettem meg a 12/13-as hazai mezunket. Igaz hogy mar marciusban volt...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Itthon nem kapni jó eséllyel soha rendes, csapatmezt, csak a szurkolói változatot. Ha mégis, akkor könnyen felismerhető a közel 40 ezres áráról.
- h3x0r
realmadrid.com-on 80 euro az alap mez + 15 a nyomtatas (ha a sajat nevedet akarod ranyomtatni, akkor 18).
lionsport.hu-n 24000 (82.80EUR) a mostani mezunk, a tavalyi mez 17000 (58.65 EUR)
rengetegbe kerul egy uj mezt venni.. en is 2010-be egy 08-09-es mezt sikerult vegyek kb fel aron, de azota se tervezek ujat venni.
amugy neymar apja is focista volt, meg hat a teljes neve Neymar da Silva Santos Júnior
lionsport.hu-n 24000 (82.80EUR) a mostani mezunk, a tavalyi mez 17000 (58.65 EUR)
rengetegbe kerul egy uj mezt venni.. en is 2010-be egy 08-09-es mezt sikerult vegyek kb fel aron, de azota se tervezek ujat venni.
amugy neymar apja is focista volt, meg hat a teljes neve Neymar da Silva Santos Júnior
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
http://www.sportsdirect.com/adidas-real ... 014-377254
http://www.sportsdirect.com/nike-fc-bar ... 014-377350
Itt cca. 60 euró, ami 17-18 000 ft
http://www.sportsdirect.com/nike-fc-bar ... 014-377350
Itt cca. 60 euró, ami 17-18 000 ft
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
tehát egy 60 eurós ibra mezből 12 ütötte a klub markát.
Azóta már ennyire felmentek az árak? Mondjuk én utoljára vagy 5-6 éve vehettem,akkor még 18.000 ért vágták hozzám(ja,de az nem barcás volt:).
A 12 euro nagyon karcsú.....ez mennyire lehet hihető? Mert azért elég fura hogy a nike így lepumpol,amikor a vásrál nem a nike-nak szól,hanem a barcának......aránytalannak érzem.
mennyi lehet egy gyártási költség,vagy egy sima kommersz nike bolti ár....
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azok az idők már elmúltak, itthon is 25 boltokban - és ezen még név sincs.R.M.C.F írta:Nálunk mennyi egy eredeti mez? 18.000 ft?
- 'shutterisland
én is sokallom a 100 eurót, de elvileg névvel annyi, név nélkül 85 euró.
az pedig, hogy mennyi megy a klubhoz, ebből lett kikövetkeztetve:
az pedig, hogy mennyi megy a klubhoz, ebből lett kikövetkeztetve:
As listed in this story about Barcelona and Ibrahimovic, the average profit that a club receives from selling one shirt is around 12 euros. That's not particularly much.
-
Köszönöm. Itthon egyébként mennyi a gyári?
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A Barca hivatalos oldalán az alapmez 85 euró.A név rá +15 euró.így jön ki a 100.R.M.C.F írta:nem tudom mennyibe kerül a neymar jr mez(az apja is híres focista volt vagy miért van ott a jr?), de a 100 euro kicsit soknak tűnik.
Nálunk mennyi egy eredeti mez? 18.000 ft?
A másik meg,hogy azt azért nem hiszem el elsőkörben hogy a barca annyira aláadná és 15-20% ot kérne a mezért? Egy szaros semmilyen nike dressz.....mennyit ér egy ilyen amúgy? Max 10.000 ft,nem több, attól veszik hogy barca van rajta....azért annyit érte....akkor ki elégedne meg ennyi procenttel? Hülyék lennének.
-
nem tudom mennyibe kerül a neymar jr mez(az apja is híres focista volt vagy miért van ott a jr?), de a 100 euro kicsit soknak tűnik.
A másik meg,hogy azt azért nem hiszem el elsőkörben hogy a barca annyira aláadná és 15-20% ot kérne a mezért? Egy szaros semmilyen nike dressz.....mennyit ér egy ilyen amúgy? Max 10.000 ft,nem több, attól veszik hogy barca van rajta....azért annyit érte....akkor ki elégedne meg ennyi procenttel? Hülyék lennének.
- 'shutterisland
túloldalon volt már róla szó (bár nem tudom, honnan szedték, de csak igaz), hogy eddig 600.000 db 100 eurós neymar mezt adtak el.
elvileg ennek 15-20%-a megy a klubhoz, tehát olyan 9-12 millió eurót "már visszahozott".
viszont ma olvastam egy olyat (és van is benne ráció), hogy azzal, hogy így fogy a neymar mez, azzal csökken az iniesta,pedro,messi,stb. mezek eladása, hiszen ebből a többszázezer vevőből egy nagy része amúgy is vett volna mezt, csak így, hogy jött a brazil, neymarosat vett, nem pedig bármelyik másik játékos nevével ellátottat.
ezt az utóbbi bekezdést nem szokás belekalkulálni akkor, mikor azt számolják, hogy az adott játékos visszahozta az árát a mezeladásokból ?
elvileg ennek 15-20%-a megy a klubhoz, tehát olyan 9-12 millió eurót "már visszahozott".
viszont ma olvastam egy olyat (és van is benne ráció), hogy azzal, hogy így fogy a neymar mez, azzal csökken az iniesta,pedro,messi,stb. mezek eladása, hiszen ebből a többszázezer vevőből egy nagy része amúgy is vett volna mezt, csak így, hogy jött a brazil, neymarosat vett, nem pedig bármelyik másik játékos nevével ellátottat.
ezt az utóbbi bekezdést nem szokás belekalkulálni akkor, mikor azt számolják, hogy az adott játékos visszahozta az árát a mezeladásokból ?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Magyarán ennyit alról, hogy elfogadtäk a Real ajánlatát is... Pontosabban lehet, hogy elfogadták, de ez már májusban tiszta volt, hogy hová megy...
- h3x0r
itt a cikkGéci írta:Közben a Punto Pelota hozott le valami hírt Neymarral kapcsolatban. Nem tudom lefordítani, de 8 millát kel kicsengetnia a Barcának... Valaki tud erről valamit?
Spanyolul en se tudok, de google translate-el valami olyasmit vettem ki, hogy a barca 8 millioert megvenne 3 jatekost a Santosbol (Victor Andrade 3.2 millio, Gabriel 2.9 M es Giva 1.8 M), ezt a santos alelnoke is megerositette, illetve a Neymar szerzodes tartalmazott egy baratsagos merkozest a barca es a santos kozott amit ha a katalanok nem kivannak lejatszani a brazilokkal, akkor 4.5 milliot kell fizessenek nekik. A Santos hivatalosan bejelentette, hogy megkaptak a 17 millio eurot Neymarert, ami vagy csak az ovek marad vagy oda kell adjak egy reszet masoknak is, nem ertettem pontosan. A cikk vegen pedig az van, hogy ezt az eloszerzodest majus 23-an kototte a santos, amit nem mondtak el a DIS csoportnak (naluk volt Neymar jatekjoganak egy resze), ugyhogy bepereltek a Santos vezetoseget.