Iker Casillas
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Iker Casillas - 1
Mert ha jön új kapus, akkor az De Gea lesz, és nem Navas helyét jön átvenni a padon. Ha padra kell kapus akkor Navas itt marad és minden marad úgy mint most.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Honnan veszed, hogy padozni fog?
Ez az ember lassan minden szimpátiámat elveszti. Menjenek el Perezzel kettesben a Bermuda szigetekre nyaralni....„Ancelotti tisztában volt azzal, hogy egy olyan klub kispadjára ül le, amelynél hatalmasak az elvárások. Köszönettel tartozunk neki azért, amit a Realért tett, de biztos, hogy a vezetőség a lehető legjobb döntést hozta. Őszinte leszek, az előző idényben haragudtam rá, amiért keveset játszatott, de ez már a múlt, a legjobbakat kívánom neki” – mondta a spanyol Cadena SER rádiócsatornának Iker Casillas, aki a jövőjéről is szót ejtett.
„Maradok, ez nem is lehet kérdés. Nem tudom elképzelni, hogy egy másik klub mezében lépjek pályára, ez az otthonom, itt akarom befejezni a pályafutásomat. Ha távoznom kell, elfogadom, de most nagyszerűen érzem magam, és úgy vágok bele a következő szezonba, mintha az lenne az első” – fogadkozott Casillas.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szóval maradna. Ha őszinte a nyilatkozata akkor padozni fog, esetleg kupában fog védeni.
Srácok, komolyan, lassan 15 éve szurkolok a Realnak, és egyszerűen nem emlékszem, hogy mikor volt nyugalom, racionális vezetés ennél a klubnál, amikor számított valamit is a "nép" szava.Realista24 írta:Hala az égnek nem jatszott ugye, de azért minden szavazásnál az jon ki hogy a többség elkuldene.Galacticos írta: de aljas.
isteneeeem
inkább azt mond már. bale kint is ekkora kozonségkedvenc?
Carlot sztem a "nép" 95%a megtartaná, a hangulat szomorkás volt.
Én borzasztó el vagyok kenődve Carlo (várható) elküldésétől. Ma este megint folytatjuk a hagyományos vergődést, felkorbácsoljuk az elvárásokat és a reményeket Carlo menesztésével. Teljesíthetetlen az a szint, amit ennyi türelemmel, ilyen igazoláspolitikával és ennyi bizalommal a mindenkori Real edzőtől elvárnak. Lassan nem sokan akarnak majd idejönni a top edzők közül, ha így folytatjuk.
Á, komolyan elmegy a kedvem az egésztől, annyiszor éltem már át ezt Real drukkerként, hogy elegem van belőle - mert kevésbé fáj, hogy nem nyertünk idén trófeát, minthogy a reménybe vetett hitet, a jövőt folyton elkúrják ott fent. (De off vége).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hala az égnek nem jatszott ugye, de azért minden szavazásnál az jon ki hogy a többség elkuldene.Galacticos írta:de aljas.Realista24 írta:Cikkek es tv nem igy adja vissza gondolom.
isteneeeem
Carlot sztem a "nép" 95%a megtartaná, a hangulat szomorkás volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
de aljas.Realista24 írta:Cikkek es tv nem igy adja vissza gondolom.
isteneeeem
- soroslop
- Kedvenc csapatod: Darnózseli SE
Ezt jó olvasni. tényleg vérlázító a fütyülést hallgatni, meg a cikkeket olvasni ebben a témában. aki Casillast szidja, fütyüli annak semmi köze a Madridhoz és pont.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem jó topic, így nekem tökéletes, ha ott válaszolsz..Mit?
Par tuskó elkezdett fütyülni majd a 50.000 meg tapssal nyomta el. Az egesz (95%) Bernabeu vele volt. Cikkek es tv nem igy adja vissza gondolom.
Carlo vonatkozásában milyenek voltak a szurkolók? A meccs végi szomorú, könnyes hangulat ott, hogy látszódott? A közvetítésben annyit mutattak, hogy Iker és Marcelo könnyes szemmel összeölelkezik, illetve Ronaldo és elég ölelkezős hangulatban volt a játékoskijáróban.. Csak aztán a sport2nek fontosabb volt megmutatni a 10 gólt, mint az élőkép.. Ronaldo, azóta írta, hogy reméli jövőre Carloval dolgozhat, így az ő része már tiszta, mármint az, hogy nem búcsúhangulat miatt volt fura..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mit?Pipita írta:Én személy szerint nagyon örülnék neki végre. Nem azt érdemli, amit a Bernabéu aljanépétől kap. Nagyon nem.Nagyon sajnalnam, ha ez lett volna az utolso meccse, nem ezt erdemelne.
Par tuskó elkezdett fütyülni majd a 50.000 meg tapssal nyomta el. Az egesz (95%) Bernabeu vele volt. Cikkek es tv nem igy adja vissza gondolom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én továbbra is eladnám, de amit a szurkolók csinálnak, az már hányadék. nagyon sokat köszönhetünk a Kapitányunknak, az, hogy orrba-szájba védetik, az meg nem az ő hibája. biztos vagyok benne, ő mindig mindent beleadott ezért a klubért. respect!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én személy szerint nagyon örülnék neki végre. Nem azt érdemli, amit a Bernabéu aljanépétől kap. Nagyon nem.Nagyon sajnalnam, ha ez lett volna az utolso meccse, nem ezt erdemelne.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért ez nem egészen így van. Igazad van hogy mit tett és hogy legenda.....de tett mást is. Sok probléma forrásává vált idővel. Nagy taps neki ha elköszön. Óriási kapus volt de lejárt az ideje.adamzz írta:Nem értem azokat akik a helyszínen fütyülték. Egy spanyol legendát akik megnyert mindent amit csak lehetséges spanyolként kifütyülni. Az a tudomány.
Nekem sosem volt a kedvencem,de a szeretett klubomért rengeteg mindent tett és rengeteg szép emléket hagy maga után. Tapsot érdemel, füttyszót nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Nem értem azokat akik a helyszínen fütyülték. Egy spanyol legendát akik megnyert mindent amit csak lehetséges spanyolként kifütyülni. Az a tudomány.
Nekem sosem volt a kedvencem,de a szeretett klubomért rengeteg mindent tett és rengeteg szép emléket hagy maga után. Tapsot érdemel, füttyszót nem.
- Galacticos
Igen.Sierra írta:Azért durva, hogy a fél videóban Messi helyzeteit védi ki. Így utólag belegondolva rengeteg Messi lövést-helyzetet védett ki az utóbbi 8 évben.Galacticos írta:the legend
Es te jo eg hanyszor volt olyan hogy az a barca ami tenyleg jobb volt nalunk par eve, mar helyzetbe voltak en fogtam a fejem es iker jott.. szamtalanszor mentette meg a csapatot..
Meg amit ketszer is megcsinalt sevillaban.. a bm elleni tizi parbajba is visszahozott minket.
Es en szeretnek tovabbra is ezekre emlekezni, es nem akarom h elfeledtesse ezeket mert sajnos olyan mar nem lesz mint volt.
Ez a zene a vidi alatt meg nagyon passzol oda..
Egy legenda. Egy ikon..
Azért durva, hogy a fél videóban Messi helyzeteit védi ki. Így utólag belegondolva rengeteg Messi lövést-helyzetet védett ki az utóbbi 8 évben.Galacticos írta:the legend
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos #4
Nagyon sajnalnam, ha ez lett volna az utolso meccse, nem ezt erdemelne. Emlekszek mikor a Leverkusen ellen feljott es mindent megfogott, hihetetlen volt. Elment azota par ev vissza esett a teljesitmenye DE nem igy kellene bucsusztatni egy legendat ha mar elmegy... Bar Raul is, hogy jart...
- Galacticos
the legend
nagyon remélem hogy ez a mai lesz az utolsó meccse, cseréljük le a 89.percben, álljunk neki sorfalat mint dudeknek, és tapsoljon neki mind a 80ezer ember. mert az elmúlt 15 évben nagyon sokat tett a csapatért, és ne felejtsük el hogy nagyon sokat köszönhetünk neki.
basszus tényleg nagyon remélem hogy nem rombolja tovább a szobrát, nagyon hátborzongató lenne egy utolsó perces csere és vastaps.
nagyon remélem hogy ez a mai lesz az utolsó meccse, cseréljük le a 89.percben, álljunk neki sorfalat mint dudeknek, és tapsoljon neki mind a 80ezer ember. mert az elmúlt 15 évben nagyon sokat tett a csapatért, és ne felejtsük el hogy nagyon sokat köszönhetünk neki.
basszus tényleg nagyon remélem hogy nem rombolja tovább a szobrát, nagyon hátborzongató lenne egy utolsó perces csere és vastaps.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
A héten bejelentik, hogy meg van az egyezség és a szerződés a ManU-dal, hivatalos sajtótájékoztatót ad Casillas és Perez, amiben mindketten nosztalgiáznak a szép évekről, sikerekről, sokat köszönhetünk Ikernek és viszont, egy szép korszak lezárul. Hétvégén hivatalos búcsúmeccs, elején felsorakoztatják a kupákat, nagy transzparensek Ikernek, aztán a 80. percben a lecserélésnél állva tapsol a Bernabeu, mindenki sír, Iker is... Aztán felébredek, Casillas jövőre is itt lesz, deGea meg szerződést hosszabbít Manchesterben 60 millás kivásárlási díjjal....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Amugy a Holland csodaedzo meg ezt mondta:
The Dutchman said he did not know if Real had made an offer but added: "De Gea is Spanish, he is a Spanish international.
"He is still behind Casillas but now a Spanish club is coming. His girlfriend is Spanish and his father and mother come over every week or two weeks to watch him - it is difficult for him."
De Gea-t honvagy (es puntzihiany) gyotri. Csalad baratno Spanyolban.
The Dutchman said he did not know if Real had made an offer but added: "De Gea is Spanish, he is a Spanish international.
"He is still behind Casillas but now a Spanish club is coming. His girlfriend is Spanish and his father and mother come over every week or two weeks to watch him - it is difficult for him."
De Gea-t honvagy (es puntzihiany) gyotri. Csalad baratno Spanyolban.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."