Üdv a klubnál, sok sikert és kupát!
Ha elég türelmes lesz, hosszú időre meghatározó játékos lehet a csapatban.
Dani Ceballos - 24
Re: Dani Ceballos
Én se láttam sokat, de hasonlóan bizakodó vagyok. Hajrá Ceba!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Üdv itt.
Sok sikert!
Remélem sikerül megvetned a lábad .
Sok sikert!
Remélem sikerül megvetned a lábad .
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Így vagyok vele én is. Alig láttam, de jók az érzéseim vele kapcsolatban. A legfontosabb megvan benne, ami hiányzik sok játékosból, önbizalom és pimaszság.CS0ki írta:Nem hinném, hogy kölcsönbe megy.
Amúgy nem tudom miért, de nagyon jó érzésem van a játékával kapcoslatban. Olyan nagyon sokszor nem láttam, de a benyomások, meg amiket olvastam róla...Sokat várok tőle, na. Szerintem ő lesz Modric utódja, persze lehet, hogy 2 év múlva eladjuk a Getafenak!
Ami tetszik benne, hogy agresszív, nem árt egy kis tökösség a középpályánkra, ez a gyerek meg olyannak tűnik, aki semmitől nem ijed meg. Fejben érzem nagyon erősnek.
Röviden, én örülök neki, főleg ennyi pénzért. Újabban jól belenyúltunk az olcsó játékosokba, igazából jobban, mint a drágákba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem hinném, hogy kölcsönbe megy.
Amúgy nem tudom miért, de nagyon jó érzésem van a játékával kapcoslatban. Olyan nagyon sokszor nem láttam, de a benyomások, meg amiket olvastam róla...Sokat várok tőle, na. Szerintem ő lesz Modric utódja, persze lehet, hogy 2 év múlva eladjuk a Getafenak!
Ami tetszik benne, hogy agresszív, nem árt egy kis tökösség a középpályánkra, ez a gyerek meg olyannak tűnik, aki semmitől nem ijed meg. Fejben érzem nagyon erősnek.
Röviden, én örülök neki, főleg ennyi pénzért. Újabban jól belenyúltunk az olcsó játékosokba, igazából jobban, mint a drágákba.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Sok sikert itt!
Kíváncsi vagyok, hogy végül megy-e kölcsönbe vagy marad...
Kíváncsi vagyok, hogy végül megy-e kölcsönbe vagy marad...
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
ujabb dani a csapatban. legalabb akkora spiler legyel mint masik dani.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dani Ceballos - 24
ÜDV A KLUBBAN !!!!!!!!!!!
HIVATALOS KÖZLEMÉNY: Dani Ceballos http://madridom.hu/?p=106471
HIVATALOS KÖZLEMÉNY: Dani Ceballos http://madridom.hu/?p=106471
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema