Éder Militão - 3
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Éder Militão - 3
nem láttam a meccset, megnéztem az összefoglalót. azt hittem agyhalott volt, de megnézve hogy mi történt, ez valóban peches eset volt. nem hozott jó döntést, de ahogy kerlon írta, ez minden védővel megeshet.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Plusz Ő is és mindenki is tudja, van 3-4 meccse most a Ramos dolog miatt, hogy mutasson valamit, más nem azért, hogy valaki leakarja igazolni. Ilyenkor nagyobb az elán, jobban belemegy, ez is, mint sok minden más visszavezethető a szar keret menedzselésre.
De elismerem, hogy ez már kicsit belemagyarázás, mielőtt valaki belekötne.
De elismerem, hogy ez már kicsit belemagyarázás, mielőtt valaki belekötne.
Nem tudom hibáztatni, ebbe minden védő beleszalad a karrierje során.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hogy nincs annyi esze, hogy hagyja a picsába a csatárt aki vagy belövi, vagy Tibó kiszedi.
Kilencedik percben voltunk könyörgöm.
Kilencedik percben voltunk könyörgöm.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja az x az ziro és társainak szólt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En nem mondtam hogy benne van az X csak arra gondoltam hogy ha jatszik nemtom hany honap alatt 2 egymastol elszigetelt meccset es azokon nem valtja meg a vilagot abbol nem derul ki semmi.Realista24 írta:Legyen igazatok. Én nem látom benne az xet.sonic írta:
Varane 1 meccs 2 hiba 2 gol. Guardiola koszonte szepen.
Ket meccs azertnem egy nagy minta foleg ha a ketto kozott eltelnek honapok es addig csak ul a padon.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Legyen igazatok. Én nem látom benne az xet.sonic írta:Varane 1 meccs 2 hiba 2 gol. Guardiola koszonte szepen.Realista24 írta:
2 meccs, 2 helyezkedési hiba, 2 gól.
Azért ezen a szinten ez nem annyira bíztató.
Ket meccs azertnem egy nagy minta foleg ha a ketto kozott eltelnek honapok es addig csak ul a padon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A "Pepe szint" mondjuk a világ legjobb kozephatvedje az elmúlt evtized közepén. Ha annal csak 2-3 szinttel lesz gyengébb akkor mar elégedett leszek.
- flori
Még a Portoban szedte le úgy Salaht az Anfielden, mintha egy óvodás ellen játszott volna. Az brutális volt. Van benne kakaó, kérdés (itt) kijön-e belőle.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Még csak most lett pár napja csak 23, Pepe tudjuk ennyi idősen sőt még kicsit idősebben miket művelt a pályán. Voltak neki is nagy hibái. Sokat kellene játszatni, simán kinézek belőle egy Pepe szintet, ha pár év múlva megvan a kellő rutin.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Oké, de sok fiatal tehetségünk volt már,el magico írta: De folyamatos játéklehetőségre lenne szüksége, mert nincs 100%-on az önbizalma az látszik.
aki 1-2 év bizalom után bevált volna ...
pl Casemirot is sokat elzavartuk volna,
de addig játszatta Zizu, míg bele nem jött
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Varane 1 meccs 2 hiba 2 gol. Guardiola koszonte szepen.Realista24 írta:2 meccs, 2 helyezkedési hiba, 2 gól.Yazid írta: hat igen alaba biztos 100% os hiba nélkül fog játszani nálunk...........
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
Tehetséges de nagyon szertelen, több lehetőség kell neki viszont nem látom jelenleg, hogy hosszútávú megoldás lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudod mit hiszek én el nekedziro4vr írta:Klasszis a tag hidd el nekem. Igaz most megint nem látjuk 20 meccsen keresztül de az.Realista24 írta:
2 meccs, 2 helyezkedési hiba, 2 gól.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Szerintem Militaoban lenne potenciál.Nála azt érzem, hogy folyamatos lehetőségek mellett belejönne.
Nála is látszik, hogy nem egy agysebész, de az adottságai jók lehetnének.
Ha nem számolnak vele,akkor (örök klasszikus) őt is kölcsön kellene adni. Megnézném mit tudna,ha mondjuk egy fél évet mondjuk a Sevilla(csak mondtam valamit) kezdőjében lenyomna alap hátvédként...
Nála is látszik, hogy nem egy agysebész, de az adottságai jók lehetnének.
Ha nem számolnak vele,akkor (örök klasszikus) őt is kölcsön kellene adni. Megnézném mit tudna,ha mondjuk egy fél évet mondjuk a Sevilla(csak mondtam valamit) kezdőjében lenyomna alap hátvédként...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Szerintem nem volt nagy gáz vele. Volt hiba is tény de volt egy pattent labdakihozatala is (csak a kp-n felhúzták szokás szerint a kéziféket). Játszatni kellene mert potenciál van benne.
Amúgy meg Ramos is hibázott nem egyszer Varane meg még inkább sőt ennél nagyobbakat is, na puff. Itt van egy rakat pénzt adtunk rá, fiatal legalább esélyt kellene adni neki mert 1-2 meccsből levonni sok következtetést nem érdemes.
Amúgy meg Ramos is hibázott nem egyszer Varane meg még inkább sőt ennél nagyobbakat is, na puff. Itt van egy rakat pénzt adtunk rá, fiatal legalább esélyt kellene adni neki mert 1-2 meccsből levonni sok következtetést nem érdemes.
Értelmes visszajátszást most nem találok, de Casemirot is számon lehetne venni a kapott gólunknál.Realista24 írta:2 meccs, 2 helyezkedési hiba, 2 gól.Yazid írta: hat igen alaba biztos 100% os hiba nélkül fog játszani nálunk...........
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Klasszis a tag hidd el nekem. Igaz most megint nem látjuk 20 meccsen keresztül de az.Realista24 írta:2 meccs, 2 helyezkedési hiba, 2 gól.Yazid írta: hat igen alaba biztos 100% os hiba nélkül fog játszani nálunk...........
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
2 meccs, 2 helyezkedési hiba, 2 gól.Yazid írta: hat igen alaba biztos 100% os hiba nélkül fog játszani nálunk...........
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema