Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Javaslataitok
Ennyi rinyapinát bazzeg, kér a nép valamit, erre a jóember megcsinálja és megy a sírás. Inkább ez képezi le a társadalmat nem egy nyomorult vote gomb.
Top10 látogatott oldalak fórumai haldokolnak, szerintem örüljünk hogy ezzel valaki foglalkozik. Mondjuk R24 tényleg kapja be aki a hirdetési pénzekből utazgat real meccsre.
Top10 látogatott oldalak fórumai haldokolnak, szerintem örüljünk hogy ezzel valaki foglalkozik. Mondjuk R24 tényleg kapja be aki a hirdetési pénzekből utazgat real meccsre.
Nem illik.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ezt a kiskaput majd azért bezárom valamikor, de ma már fáj a szemem, betett a sok képernyőidő és a betegségSorrentino írta: Legjobb, hogy magunkat is tudjuk így fel/le****kodni.
Az nagy munka, hogy lássuk, hogy kik azok a szemétládák, akik ilyet
leszavaznak?Realista24 írta:Na, ez már sokkal szebb. Majdnem annyira mint Kerlon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha tudnád néha miket jelentenekHalfkey írta: Szerintem is szépen illeszkedik a design, még jobb lenne ha egy sorban lenne az idézéssel a reporttal, és nem egymás alatt.
Report tulajdonképpen nem is kell, Realista úgyis ráér mindent azonnal moderálni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem is szépen illeszkedik a design, még jobb lenne ha egy sorban lenne az idézéssel a reporttal, és nem egymás alatt.
Report tulajdonképpen nem is kell, Realista úgyis ráér mindent azonnal moderálni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, ez már sokkal szebb. Majdnem annyira mint Kerlon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
végre tudom magam tolniSorrentino írta: Legjobb, hogy magunkat is tudjuk így fel/le****kodni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Attol ugyanugy lehet ertelmesen beszelhetni meg vitazni, hogy ott van a sarokban vagy alul valami. Ezzel nem valtoznak meg az itt levo emebrek, csak a folosleges hsz-ek kikerulnek a kepbol. Aki meg nem akar vele elni, az ugyse hasznalja, ennyi.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Sorrentino
Legjobb, hogy magunkat is tudjuk így fel/le****kodni.
- flori
A jelentés és az idézés mellett lenne ez az up/down nagyon király. Oda egy fel/le nyíl.
Amúgy már ez a +1-es is jó, csak szerintem zavaró a mostani elhelyezése.
Amúgy már ez a +1-es is jó, csak szerintem zavaró a mostani elhelyezése.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem lehetne erre is egy switch, mint a darkmodera?
Én nem értek egyet azzal hogy a downvote nem hasznos. Felnőtt emberek vagyunk, tudjuk már a helyén kezelni. A designon valóban lehet finomítani, de számomra hasznosabbá tett sok topikot hogy látom hogy ha XY azt mondja ez jó sorozat vagy szar porszívó, nem kell mindenkinek beírogatnia hogy igen szerintem is, hanem rá lehet bökni. Ha van mondandód úgyis leírod, ha nincs akkor meg nem baj ha nem.
Ez persze személyes, ha 10en szeretjük 90en nem akkor nyilván ne legyen.
Ez persze személyes, ha 10en szeretjük 90en nem akkor nyilván ne legyen.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Na de kellett ez a v1.0 verzió ahhoz, hogy komolyan beinduljon róla a diskurzus, örülök hogy ezzel sikerült több embert bevonni a funkció kialakításába.
Hogy hányféle gomb van, hogy néznek ki és hol vannak, az teljesen rajtatok áll, jöhetnek még a visszajelzések! Nem fogom most azonnal széttúrni a dolgot, de ha mindenki szólt a témában aki szólni akart, akkor folytatom a finomítást a visszajelzések alapján.
Hogy hányféle gomb van, hogy néznek ki és hol vannak, az teljesen rajtatok áll, jöhetnek még a visszajelzések! Nem fogom most azonnal széttúrni a dolgot, de ha mindenki szólt a témában aki szólni akart, akkor folytatom a finomítást a visszajelzések alapján.
A downvote nem jó, ha valamivel nem értesz egyett, vitázz, ha csak nem tetszik hagyd figyelmen kívül, vagy R24 úgyis kicsapja trollkodásból is mennének a downvoteok, itt jó a hangulat nem kell itt a negatívkodás
Egyedül az upvotenak van létjogosultsága szerintem.
Egyedül az upvotenak van létjogosultsága szerintem.
- flori
Szerintem kell egy ilyen felület is, szóval maga az ötlet kiváló. Sokszor van nekem is, hogy reagálnék, de már nincs erőm írni, így valamivel kifejezném, hogy amúgy jó a meglátás. A kivitelezés nekem sem jön be, sokkal jobb lenne valami reddites copy, upvote-downvote szisztéma. Valahogy szolídan elrejtve.
A munkát köszönjük ettől függetlenül is.
A munkát köszönjük ettől függetlenül is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
A +1 idézés mellett szerintem jó, a kacagás szivecske nem méltó ehez a tudományos társasághoz
Az még bele is olvad ott a többi gomba ott fenn. Mint az arukereso.hu-n, hasznos értékelés kategória
Az még bele is olvad ott a többi gomba ott fenn. Mint az arukereso.hu-n, hasznos értékelés kategória
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ez a megoldás sztem is jobbBencze írta: Egy sima +1 az idezes mellett a hsz felso sarkaban? Realgm.com foruman szerintem tokeletes a megoldas.
https://ibb.co/M9DcTQf
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Félsz, hogy kevés szív jut neked, mi? Tessék kapsz egyet.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mi ez a szar, az oldal tele szivecskevel, mint valami rossz tinder
amugy miert fontos, hogy valakinek tetszik nem tetszik vagy kacag a hsz-en?
tartsd meg magadnak, aztan ha van bovebb mondanivalod, akkor valaszolj ra.
de miert kell ilyen 2 bites styleba lealacsonyodni egy forumon bazmeg.
bar teny, hogy a trendnek megfelel, igy kell butitani a vilagot, es elmenni a diskurzustol mas iranyba
amugy miert fontos, hogy valakinek tetszik nem tetszik vagy kacag a hsz-en?
tartsd meg magadnak, aztan ha van bovebb mondanivalod, akkor valaszolj ra.
de miert kell ilyen 2 bites styleba lealacsonyodni egy forumon bazmeg.
bar teny, hogy a trendnek megfelel, igy kell butitani a vilagot, es elmenni a diskurzustol mas iranyba
thereisonly1ronaldo