én szezon elején csak a chelsea ellen láttam,de ott a legjobbjuk volt amíg le nem sérült. Rengeteg 1v1-et nyert meg. Hozzá teszem az a Doku a posztriválisa aki szerintem egyik legbutább szélső evör, szóval nem csoda,hogy sokat kezd a brazil.'shutterisland írta: ez a savio gyerek amugy annyira penge, hogy ekkora szerepet kaphat a cityben ?
ma is kezd.
girona meccset tul sokat nem lattam tavaly.
Bajnokok Ligája
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez a savio gyerek amugy annyira penge, hogy ekkora szerepet kaphat a cityben ?
ma is kezd.
ma is kezd.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Annyiban hasznos a sima rtl+active is, hogy tok fasza minosegben 10 perces kommentator nelkuli osszefoglalo van fent minden meccsrol. En most neztem meg a Bayern alazasat.
- Pad'em
Ja igaz, jó, hogy szólszRealista24 írta:Nem kell nezni, ha nem tetszik!!!!!!Pad'em írta:
Mai napon is sűrű tömött sorokban kínálkoznak az izgalmasabbnál izgalmasabb meccsek Hihetetlen gyenge mezőny.
Viszont rögtön vissza lehet nézni a meccset ami nagy plusz. Én második félidő feléről lemaradtam, mert a gyerek megébredt és patáliázni kezdett, 11 után vissza tudtam nézni még melegében. Mondjuk felvételről már ergyább a minőség.nzooli93 írta: A képminőség ezerszer jobb mint a sport tvn, viszont en a Villa meccsen egy jo fel perces csúszást tapasztaltam. Meg az összefoglaló nem kerul fel rogton, meg most sincs fent, holott az m4 oldalan reggel mar lehetett nezni
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem kell nezni, ha nem tetszik!!!!!!Pad'em írta:Mai napon is sűrű tömött sorokban kínálkoznak az izgalmasabbnál izgalmasabb meccsek Hihetetlen gyenge mezőny.dzsi91 írta: Müntyen azért jó kikente szarral a megújult soha nem látott izgalmakkal teli bl plakátokat
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Mai napon is sűrű tömött sorokban kínálkoznak az izgalmasabbnál izgalmasabb meccsek Hihetetlen gyenge mezőny.dzsi91 írta: Müntyen azért jó kikente szarral a megújult soha nem látott izgalmakkal teli bl plakátokat
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Müntyen azért jó kikente szarral a megújult soha nem látott izgalmakkal teli bl plakátokat
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nzooli93
A képminőség ezerszer jobb mint a sport tvn, viszont en a Villa meccsen egy jo fel perces csúszást tapasztaltam. Meg az összefoglaló nem kerul fel rogton, meg most sincs fent, holott az m4 oldalan reggel mar lehetett nezni
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Szerencsére nem kellett az rtl-t néznem hogy lássam a Real meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Jar a pacsi az rtl plusznak. Nincs studio, felidoben ahelyett hogy felkurjon valamelyik hozzá nem értő nézem a táncoló szukrolókat mentalisan kézsülhetek a masodik felidore meccs után meg maradunk a stadionban egy kis hangulat interjúk stb. Jobb mint amikor lefújásnál már kapcsolják is a dadogó szakértőket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Nekem bejött az RTL stream.
Megvettük az évest, asszony is örül a sorozatai miatt, nekem meg sokkal jobb volt ezt nézni, mint az "okosságokat" hallgatni közben. A héten esténként meg szépen megnézem azokat a meccseket, amik amúgy érdekeltek volna, ha nem a csapatom játszik.
Megvettük az évest, asszony is örül a sorozatai miatt, nekem meg sokkal jobb volt ezt nézni, mint az "okosságokat" hallgatni közben. A héten esténként meg szépen megnézem azokat a meccseket, amik amúgy érdekeltek volna, ha nem a csapatom játszik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azcero írta:Közben 7, Kane mesternégyescero írta: Bayern kozben egy hatosnal jar Zagrab ellen ugy, hogy 2 goljukat meg sem adtak.
3 tizenegyessel
thereisonly1ronaldo
- ikarus93
BM kézilabdázott egyett.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Erre a szinvonal emelkedesre gondoltak az uefanal?
9-2….
9-2….
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Közben 7, Kane mesternégyescero írta: Bayern kozben egy hatosnal jar Zagrab ellen ugy, hogy 2 goljukat meg sem adtak.
Bayern kozben egy hatosnal jar Zagrab ellen ugy, hogy 2 goljukat meg sem adtak.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Szoboszlai gól a Milannak
- dzsi91
Kurvajó, hogy felidoben a stadiont mutatjak nem pedig valami überszakértőt kell hallgatni.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kifejezetten jó érzést McManamant hallgatniferni írta: Real meccset fogja adni a TV legtöbbször, most is megy a Sport1-en.
Azt a pár meccset meg lehet nézni külföldi streamen is.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Gyökeres megint gól! Azért nem semmi a srác