Divat
Re: Divat
Koszi sracok!
Én egy 45ezres cipőt rendeltem tőlük rettegve, hogy nem eredeti, de az és minden rendben volt. Nyugodtan rendeld.
Rendeld meg, nézd meg, aztán, ha nem tetszik nyugodtan elállhatsz tőle.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én sok mindent rendeltem már tőlük, eddig minden rendben volt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Eciporol velemenyek? Van egy superstar, ami most gyanusan akcios, mindenhol 30 kornyeken mozog, itt viszont most csak 20k.
https://www.ecipo.hu/cipok-adidas-super ... twwht.html
Nem lehet h nem eredeti? Mert ha az akkor ennyiert siman berendelem
https://www.ecipo.hu/cipok-adidas-super ... twwht.html
Nem lehet h nem eredeti? Mert ha az akkor ennyiert siman berendelem
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én ma Decathlonban próbáltam fel egy ilyet.
https://www.decathlon.hu/teremfutball-c ... 97872.html
Borzasztóan kényelmes volt, és ütötte minden szinten az eddigi Nike HypervenomX-et ami nekem van. Most meló miatt elég keveset tudok teremfocira fordítani, de lehetséges, hogy ősszel-télen többet utazok majd haza és akkor egyből beruházok egy ilyenre. (Ha valaki BP vagy Üllő környékén tolja heti szinten és van még hely, néha beszállnék (futsal, salak, nagypálya)).
A másik, hogy 3 alkalommal minden héten legalább futok 10-12 kilométert (asztaltról terepre oda 6 vissza 6), gondoltam már megérdemlek egy komolyabb cipőt az eddiginél. Ugyanitt nézelődtem. Ez lesz a megfelelő választás azt hiszem.
https://www.decathlon.hu/ferfi-terepfut ... 13387.html
Mindkettő olcsóbb volt mint a honlapon, leírás is volt hozzájuk, szerintem mindkettő hamarosan nálam landol.
https://www.decathlon.hu/teremfutball-c ... 97872.html
Borzasztóan kényelmes volt, és ütötte minden szinten az eddigi Nike HypervenomX-et ami nekem van. Most meló miatt elég keveset tudok teremfocira fordítani, de lehetséges, hogy ősszel-télen többet utazok majd haza és akkor egyből beruházok egy ilyenre. (Ha valaki BP vagy Üllő környékén tolja heti szinten és van még hely, néha beszállnék (futsal, salak, nagypálya)).
A másik, hogy 3 alkalommal minden héten legalább futok 10-12 kilométert (asztaltról terepre oda 6 vissza 6), gondoltam már megérdemlek egy komolyabb cipőt az eddiginél. Ugyanitt nézelődtem. Ez lesz a megfelelő választás azt hiszem.
https://www.decathlon.hu/ferfi-terepfut ... 13387.html
Mindkettő olcsóbb volt mint a honlapon, leírás is volt hozzájuk, szerintem mindkettő hamarosan nálam landol.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RealMadridFanatic
https://www.unisportstore.com/football- ... ge/107816/kierkegaard írta: ez melyik fajta? sajna a link/kép alapján nem tudom beazonositani.
Annyit talaltam rola, ami a linkben is van, tiempo legacy, a tobbi az a belter es a szinek. Ez regebbi modell, azota a legacybol is vannak ujak, amiknel a szinek ferden vannak elvalasztva hatul.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
ez melyik fajta? sajna a link/kép alapján nem tudom beazonositani.
- RealMadridFanatic
En egy ilyet nyuzok evek ota.
Nem tul szep, de nagyon kenyelmes, es ennyit nem birt meg egy teremcipom sem. Lenyegeben semmi baja, pedig viszonylag sokat hasznalom.
Az ujabbakban jobban erezni a labdat, az biztos, de keveset birnak es aranytalanul dragak is.
Nem tul szep, de nagyon kenyelmes, es ennyit nem birt meg egy teremcipom sem. Lenyegeben semmi baja, pedig viszonylag sokat hasznalom.
Az ujabbakban jobban erezni a labdat, az biztos, de keveset birnak es aranytalanul dragak is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
Ma elmentem teremcipőt vásárolni és felpróbáltam a nike mercurial 7/vapor és a phantom cipőit.
Közben azon gondolkodtam, hogy az ilyen cipők kiknek lett feltalálva? Nagyon szorított széleken pedig biztos nem a női részlegen voltam.
Az adidas cipői se voltak sokkal kényelmesebbek.
Aztán végül egy ronda neon zöld jomát vettem ami legalább kényelmes volt a lábfejemnek és relatíve jól tartja a bokát. Persze lépéseknél érződik ahogy hajlik a cipő és igazi kinai érzete van viseletre de a többinél így is jobb volt.
Csalódás.
Közben azon gondolkodtam, hogy az ilyen cipők kiknek lett feltalálva? Nagyon szorított széleken pedig biztos nem a női részlegen voltam.
Az adidas cipői se voltak sokkal kényelmesebbek.
Aztán végül egy ronda neon zöld jomát vettem ami legalább kényelmes volt a lábfejemnek és relatíve jól tartja a bokát. Persze lépéseknél érződik ahogy hajlik a cipő és igazi kinai érzete van viseletre de a többinél így is jobb volt.
Csalódás.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Elküldöd a beszerzési linket?Kerlon írta: Valakit nem érdekel egy idei Benzemás hazai mez beszerzési ár + posta költségen? Szokásos jó minőség, semmilyen liga címer nincs rajta, letisztult szép. Sajnos kicsivel nagyobb a szabása, mint a tavalyinak ezért a 180cm, 82 kg-omhoz kicsit nagy az M-es mez.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
https://drive.google.com/open?id=17MoVx ... OCidBqqSkGMester77 írta: Képet szívesen néznék róla
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mester77
Képet szívesen néznék róla
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Hát ezt adták meg méretnek. Ha szereted a szűkebb göncöt, akkor tuti jó lesz. (Nem szűkítettet stb.)Mester77 írta:Kerlon írta: Valakit nem érdekel egy idei Benzemás hazai mez beszerzési ár + posta költségen? Szokásos jó minőség, semmilyen liga címer nincs rajta, letisztult szép. Sajnos kicsivel nagyobb a szabása, mint a tavalyinak ezért a 180cm, 82 kg-omhoz kicsit nagy az M-es mez.
Engem érdekelne, de 193cm és 90 kg-hez meg már lehet kicsi lenne, mi?
Amúgy azért mondom, mert ugyaninnét rendeltem egy Modric S-es mezt, ami nekem pl pont jó lett. Igazából ez az M-es sem tré, de ha lenne rá jelentkező, akkor elapasszolnám és rendelnék egy S-est. (3900+ a magyar posta költség terhelne)
Később igény szerint képeket tudok feltölteni.
Amúgy augusztus 23-án rendeltem és ma jött meg, szóval elég baráti a szállítás.
JA IS KIBASSZOTTÚL SZÉP.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor várd meg amíg megjon az enyém mert én tavaly beszoptam az Mmel és Lest rendeltem.Mester77 írta:Kerlon írta: Valakit nem érdekel egy idei Benzemás hazai mez beszerzési ár + posta költségen? Szokásos jó minőség, semmilyen liga címer nincs rajta, letisztult szép. Sajnos kicsivel nagyobb a szabása, mint a tavalyinak ezért a 180cm, 82 kg-omhoz kicsit nagy az M-es mez.
Azt adom neked, Kerlontol meg atveszem a Mest
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
Kerlon írta: Valakit nem érdekel egy idei Benzemás hazai mez beszerzési ár + posta költségen? Szokásos jó minőség, semmilyen liga címer nincs rajta, letisztult szép. Sajnos kicsivel nagyobb a szabása, mint a tavalyinak ezért a 180cm, 82 kg-omhoz kicsit nagy az M-es mez.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Süti
Mikor megláttalak ebben a topikban, tudtam hogy valami ízléstelen darabról lesz szó.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Valakit nem érdekel egy idei Benzemás hazai mez beszerzési ár + posta költségen? Szokásos jó minőség, semmilyen liga címer nincs rajta, letisztult szép. Sajnos kicsivel nagyobb a szabása, mint a tavalyinak ezért a 180cm, 82 kg-omhoz kicsit nagy az M-es mez.
K
K
Tuti nagyon. Be is rendelemDupla D írta: Insta hirdetésben jött velem szembe. Vintage, egyedi tervezésű mezeik vannak a csapatok mintáit követve. Szerintem nagyon baszó.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Vincero órákról vélemény? Nagyon válogatós vagyok órák téren és náluk találtam egy olyat amibe beleszerettem, azért érdekelne a hozzáértők véleménye.
Ha ez nem akkor max 50ig mit ajánlatok, hol nezegessem? Amúgy barna bőr szíj az egyetlen kitetelem, minden más apróság vagy elsőre tetszik vagy sosem fog.
Ha ez nem akkor max 50ig mit ajánlatok, hol nezegessem? Amúgy barna bőr szíj az egyetlen kitetelem, minden más apróság vagy elsőre tetszik vagy sosem fog.