Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 24., szerda 0:03

mahitoo(Henke) írta: Perez most nem milliárdokkal és nevekkel erősített, hanem okosan, fiatalokkal. Könnyű fogást találni a bukottakon.
szoktam olvasgatni az eurobarcás fórumot és ott pont nem így közelítik meg.
szerintük perez továbbra is csak szórja a pénzt, és ne hogy elhiggye bárki is azt hogy ez volt a terv a nyárra, mert hogy az a tervek nem jöttek el és csak ezért jöttek c,d tervek. meg olyat olvasni hogy amíg perez az elnök nem kell tőlünk félni. hát ez nevetséges, nála jobb elnök nincs szerintem -lehet elfogultság de szerintem nem teljesen- plusz ilyeneket úgy mondani hogy nálatok most totál vakon van a vezetőség elég vicces.(thiago eladása, villa "elherdálása", még mindig nincs kh stbstb)
francois meg most megint élére állt az antimadridista csoportnak hogy dobtak nekünk egy csontot amin tudunk csámcsogni ezzel a messis sztorival. közben gondolom most is itt van... :lol:

Tarsi88
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Tarsi88 » 2013. július 23., kedd 23:43

"Körülbelül ilyen szinten van egy-két ember. Az, hogy megkérdezték a Messi családot, hogy mit gondolnak arról az edzőről (aki argentin - na ne, ez biztos Messiék műve, eredetileg valami kambodzsai tutajos, csak lóg az apja neki valami pénzzel, mert amúgy sem arról híres a família, hogy túl sokat szeretnek fizetni, aztán csávókámat honosították, és betolják a barcába. seems legit) meg az, hogy az ő véleményük alapján választottak edzőt ég és föld. Csak ezt páran nem bírják felfogni. "
Nem saját iromány, de minden szavával egyetértek.
Nyilván kikérték a véleményét, de az a vicc kategória, hogy egyesek szerint Messi rászólt Rosellre, hogy nem Luis Enrique lesz az edző, mert van egy spanom aki épp állást keres...
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.

mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. július 23., kedd 23:39

Csak egy példa: városunkban elég jó az ifiképzés, és a kiccsávók felének CR sérója, meg CR-es meze van (10-16 éves korig). Nektek fáj ennyire a média, főleg ami nektek negatív, vagy nekünk pozitív. Amúgy meg ne haragudj, de sosem vettem komolyan olyan embert, aki a Blikk-ből értesült a világ dolgairól, vagy elhitte, hogy a győzike sóóóóóó valós. Ha nagyon akartok, a Barcáról is rengeteg mocskot találtok. Vagy a Realról pozitívat. De amíg Perez szórta ész nélkül a pénzt, vagy amíg Mou rombolta a csapatotok jó hírét, addig mit vártatok? Mindenki a nagy bukásra vár. Mi mit kaptunk a nemzetközi sajtótól a 0-7 után? Én olvastam, elég korrekt volt. :mrgreen: Új kezdet mindkét gárdánál, lássuk mi lesz. Carlo nekem szimpatikus ember (ha címeket nyertek is az lesz), Tata meg lehet elmegy ámokot futni. :mrgreen: Perez most nem milliárdokkal és nevekkel erősített, hanem okosan, fiatalokkal. Könnyű fogást találni a bukottakon. Meglátjuk mi lesz, most kezdődött az előszezon. Média szinten én sokkal nagyobb békét várok, és rá is férne mind a 2 csapatra.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 23., kedd 23:23

Dupla D írta:Nem véletlenül utálja az összes madridista Messit. Ronaldinhot imádtam, és nem vagyok vele egyedül a fórumon. Kedvencem volt annak ellenére, hogy nálatok nyomta.
Nem azért utáljuk Messit, mert legtöbbször megelőzi Ronaldot, nem is azért, mert kupákat hoz a Barcának. ÉN azért utálom, mert álszent. A média szerint Isten (4 aranylabda), és ő ezt folyamatosan elősegíti. Sablonnyilatkozatok, média előtt jókisfiú. Viszont mikor leveti az álarcot, akkor egy semmirekellő az emberünk (klasszikusok, vesztésre áll a Barca, rendszeresen leugatja a csapattársakat, ha nem passzolják vissza neki (Tello), aranylabda-osztás). Szóval nekem soha nem lesz szimpatikus. Ronaldinhotól és Cétől azt kapjuk a pályán és a média előtt amilyen valójában. Ez a bolhára nem igaz.
Csak egy pelda: a barati koromben a legtobben nem nagy focidrukkerek, neha megneznek 1-1 nagyobb meccset es ennyi. Volt hogy beszelgetes kozbe (talan pont egy clasico elott) elojott a messi vs CR, barca vs real tema. Azonnal jottek is a velemenyek, hogy messi es a barca mennyire tisztelettudoak, milyen korrektek a palyan es azon kivul is, a real es ronaldo pedig mennyire gusztustalanok. Beraktam nekik egy 5-6 perces videot a barca szineszkedeseirol, a biro letamadasarol, arrol hogy messi idegbol a kozonsegbe vagja a labdat, hogy lekop egy masik jatekost, stb. Azonnal jottek is a valaszok ra, hogy "de hat az ujsagokban mindig azt olvastak, hogy a katalanok milyen korrektek, a madridiak pedig nem". Nem azert utaljuk a barcat es messit, mert jobbak nalunk, hanem mert egyszeruen alszentek. Mindenkinek mutatjak, hogy mennyire jofiuk, kozbe meg semmivel se kulonbek mint barmely mas csapat. A media persze szepen ra is kapott erre a jofiu image-re, ezzel pedig siman tudjak manipulalni (vagy befolyasolni) az atlag foci nezoket. Akik pedig jobban belemelyedtunk a temaba (pl az itt forumozok nagy resze), latjuk, hogy milyenek is valojaban.

mahitoo(Henke)

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. július 23., kedd 23:22

CR-től is láttunk ilyet, és nekem a Madridban akkor volt a legszimpatikusabb. Valamelyik Klasszikus volt, és mindenkivel veszekedett, rohadtul nem tetszett neki a taktika, a többiek hozzállása, stb. A maximalisták ilyenek. Nem jófiú Messi, a média meg azt ír, amit akar. Engem nem érdekel. Se az hogy ő vagy Coentrao elszívott egy cigit, vagy hogy C Rihannával smúzolt, aki azt mondta rá, hogy meleg, stb. Ti pörögtök ezen ennyit. Ki a f.szt érdekel? A pályán nyújtsa azt, amit tud. Messinek a legcsúnnyább jelenete a "kibombázom a nézők közé" volt, CR-nek meg volt pár csúnya belépője, meg pár kussoltatás Barcelonában. Mikor leszabta Tellot, nekem sem volt szimpatikus, ennek ellenére következő meccsen ugyanúgy adott a srácnak egy gólpasszt, meg később vissza is kapta. Miért álszent? Mert a média Istennek állítja be? Mikor nyilatkozott olyat mint C, hogy én vagyok a legjobb, vagy mikor alázta az ellenfelet?

Storno az egész, nem védem, nem a kedvenc játékosom. :Đ Meg nem is erről volt szó. Elnézést, ebbe a meddő vitába nem szoktam beleszólni.

Lényeg: az elmúlt évek legkiszámíthatatlanabb bajnoksága elé nézünk, bármi lehet. Úgy tűnt, az új igazolások és edző miatt ti indultok hátrányból, de szegény Tito betegsége miatt az egész megváltozott. Mi lenne, ha legalább az első Klasszikusig várnánk a vérre menő vitákkal? ;)

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 23., kedd 23:16

Mindegy már a Barcának szerintem. Ugyan úgy keringeni fognak a noname edzők, mint ahogy a Realnál is az előző évtizedben, jön majd a nagy lebőgés szépen. Ugyan azokat a hibákat követik el, mint annak idején a Real is.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 23., kedd 23:14

figyelj, én már olvastam olyat is, hogy egyes madridisták szerint azért unicef nagykövet, hogy ezáltal is jófiúnak állítsa be magát.
nem azért, mert segíteni akar a rászorulókon, hanem magát akarja jobb fényben feltüntetni.

azért mondom, hogy vannak igaz dolgok, de túlzásokba is esnek néhányan.
mintha ő lenne a zsarnok, az antikrisztus.

Most komolyan...ki nem szarja le,hogy mi megy a Barcánál,meg hogy Messi az isten és ő igazolta le az edzőt..?
hát ha leszarná mindenki, akkor nem lenne ez téma. :mrgreen:

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 23., kedd 23:10

Most komolyan...ki nem szarja le,hogy mi megy a Barcánál,meg hogy Messi az isten és ő igazolta le az edzőt..?
Egy Barcás meg minek jön ide az ellenkezőjéről bizonygatni másokat egy Real Madrid fórumra..? no offense Henke..de sztem te is ki lennél fordított helyzetben....kb le se fosnád... szóval nem értem minek ez a nagy csinnandratta.. :/
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 23., kedd 23:09

Telón vagyok és lehet nem llvastam valamit, de mit nem kellet volna írnom !? :D (küld el pm...)

Amùgy én is Messi, Xavi, Pep, Busi, Alves éra óta utälom a barcát... A Deco, Ronaldinho, Eto'o, Bronkhorst, Thuram féle korsuakba semmi bajom nem volt velük... No de mind1 ez van! Majd lesz valahogy, de az tuti, hogy érdekes 1 évnek nézünk elé... :roll:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. július 23., kedd 23:07

'shutterisland írta:
rendszeresen leugatja a csapattársakat, ha nem passzolják vissza neki (Tello)
+ villa, azt ennyi.
aki elég sok meccset néz (feltételezem az itt jelen lévők 90%-a igen) akkor fordulóról-fordulóra botlik bele ilyenekbe.
csak azokat vissza se lassítják, mert senkit nem érdekel, hogy manu del moral vagy cassano mutogat a másiknak.
És ez bármikor is normális? :D
Főleg, hogy 10. meccsét játssza a nagycsapatban (most csak mondtam egy számot). -GYAKA hadd vegyem el a maradék önbizalmadat is hülyegyerek. :mrgreen:
Ez kb. ilyen. Ugyanúgy meg vannak az ilyenek megye 1-ben is. Végre kipróbálhatja magát a nagyok között a srác, full stresszes, de mindig van egy-két idióta, aki az első rossz labdaérintésénél már leugatja.

Én kiszálltam, a véleményemet leírtam, ezen nem változtat semmi. Csak az nem látja, hogy álszent, aki nem akarja látni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 23., kedd 23:05

Nos. Párszor már figyelmeztettem a társaságot, de újra megteszem. Le lehet szokni az állandó törpözésről.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 23., kedd 22:59

rendszeresen leugatja a csapattársakat, ha nem passzolják vissza neki (Tello)
+ villa, azt ennyi.
aki elég sok meccset néz (feltételezem az itt jelen lévők 90%-a igen) akkor fordulóról-fordulóra botlik bele ilyenekbe.
csak azokat vissza se lassítják, mert senkit nem érdekel, hogy manu del moral vagy cassano mutogat a másiknak.

egyébként sok dologban igazatok van, messi valóban nem az már, aki megkapta anno a jófiú titulust, de erről nem ő tehet, hogy sokan a világ legszerényebb, legjobb emberének tartják.
maximum a média hibája.

viszont sokan átesnek a ló túloldalára, mintha pedro meg rosell legyezné két nagy pálmalevéllel, iniesta tenné a szőlőt a szájába, és martino venné át a cipő sikálását most titotól.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 23., kedd 22:57

Géci írta:De most komolyan vicc bazdmeg, hogy erre is azt írják, hogy ki ne támadott volna vissza, de azt senki se nézi, hogy min borult el a bíró agya... Annyira hányok már ettől az agymosásos sz :cens: rtól, hogy hihetetlen...
Amùgy Tata barca nevelés? Vagy ez már hülye kérdés!? :mrgreen:
Hanyszor lattuk mar, hogy Mourinho vagy barmely mas edzo a biro teves iteletere felall es elkezd neki ordibalni.. Neha hallatszik is, hogy a biro anyukajarol van szo :D A legtobb esetben azonnal meg is kapjak az edzok a lapot es gondolkozhatnak a lelaton, hogy megerte-e beszolni. A bironak az a dolga, hogy vezesse a meccset a szabalyok szerint, aki pedig nem bir magaval, azt kiallitsa, nem az, hogy meglokjon egy jatekost vagy edzot vagy barkit. (persze a brazil/argentin ligakban lehet talani finomsagokat: a biro megut egy jatekos, azok meg elkezdik uldozni, stb)

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. július 23., kedd 22:57

Géci, nyugalom, most tényleg ez már hülyeség volt. :mrgreen:

A bírós témán kívül szólnék hozzá, mert az szerintem egyértelmű. Nem véletlenül utálja az összes madridista Messit. Ronaldinhot imádtam, és nem vagyok vele egyedül a fórumon. Kedvencem volt annak ellenére, hogy nálatok nyomta.
Nem azért utáljuk Messit, mert legtöbbször megelőzi Ronaldot, nem is azért, mert kupákat hoz a Barcának. ÉN azért utálom, mert álszent. A média szerint Isten (4 aranylabda), és ő ezt folyamatosan elősegíti. Sablonnyilatkozatok, média előtt jókisfiú. Viszont mikor leveti az álarcot, akkor egy semmirekellő az emberünk (klasszikusok, vesztésre áll a Barca, rendszeresen leugatja a csapattársakat, ha nem passzolják vissza neki (Tello), aranylabda-osztás). Szóval nekem soha nem lesz szimpatikus. Ronaldinhotól és Cétől azt kapjuk a pályán és a média előtt amilyen valójában. Ez a bolhára nem igaz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

mahitoo(Henke)

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. július 23., kedd 22:54

Mindegy, aki jár át olvasni, vagy akár fórumozni, az láthatja a véleményemet a Messi topicban. Akinek meg tényleg csak a vak utálat van meg, az vessen magára.

Egy tipp a rosszmájúaknak: holnap, 18.30, Bayern-Barca. Bayern nagyjából tökéletes kerettel, míg mi: Pinto, Oier, Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano, Song, Sergi Roberto, Dos Santos, Messi, Tello, Alexis, Sergi Gómez, Planas, Joan Román, Dani Nieto, Quintillà, Samper, Ilie, Patric, Dongou, Espinosa és Kiko Femenía. :D Jó szórakozást, ráadásul Roura lesz a főnök. Messi végre kipróbálhatja magát kapuban, ha akarja. :mrgreen:

Géci! Mikor egy edző fröcsögő szájjal ordibál a bíróra (93,4 %), akor biztos, hogy olyat mond neki, ami a bírónak nem esik jól. :D Járj ki több meccsre. :D De olyan egyszerűen nincs, hogy a bíró megy neki egy edzőnek, vagy játékosnak. A bíró a pálya tartozéka, egy eszköz, és ennyi. Ha meg nem bírja az anyázást, menjen sakkóra csapkodónak. :D

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 23., kedd 22:53

ha messi mondta ki a végső szót, jöhetett volna bielsa is. :(

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 23., kedd 22:51

De én special még nem láttam olyat, hogy egymásnak ugrik az edző és a spori... Az ok, hogy megy a duma, de lehet valami olyat mondott ami nem esett neki jól... Gondolom a bírót is eltíltották volna, ha állandóan kiszaladgálna felpofozni az edzőket :coffee:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 23., kedd 22:46

Tényleg nevetséges ami itt megy. Hogy egyes embereknek nincs jobb dolguk, mint mindig mindenbe belekötni... :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 23., kedd 22:27

mahitoo(Henke) írta:És a videóra valami reakció? Gondolom semmi. Senkitől. A bírót egy európai ligában örökre eltiltják, mert még kevesebb joga van ilyesmihez, mint a játékosoknak, vagy edzőknek. Amíg csak hallottatok róla, addig nagy volt a száj, most csend van. Tudom, ez provokáció, de nézzetek már magatokba is néha.
Most komolyan, mit vartal? Hogy 10 ember leirja, hogy a biro egy idiota es a legtobb embernek ez a reakcioja?

mahitoo(Henke)

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. július 23., kedd 22:12

Éredemes, ritkán látsz ilyet. Ne úgy nézd, hogy a Barcához bármi köze van. Max megye 3-ban szoktak ilyenek lenni.

Vissza: