Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 23., kedd 20:09

A legtöbb semleges drukker utálja a két spanyol csapatot, mint a szart. Meg a válogatottat is.

Kitfisto.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. július 23., kedd 20:07

A barca tagjai más megítélés alá tartoznak a semleges drukkerek és a média szemében is mint pl a real.
Ezt amúgy komolyan is gondoljátok vagy csak az üldözési mánia? :)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 23., kedd 19:59

tata most mondta, hogy messi beszélt a barca vezetőségével, hogy őt nevezzék ki. hát ez hihetetlen. bazmeg. :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 23., kedd 18:53

hogyha adott esetben újra elszalad vele a ló, akkor ő is meg lesz-e bélyegezve, mint José, aki már a nyilatkozatai miatt keresztre lett feszítve? :hmmm:

nem.

A barca tagjai más megítélés alá tartoznak a semleges drukkerek és a média szemében is mint pl a real.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 23., kedd 18:31

Nem egyszerű dolog ez...A barcanal,csak úgy mint a realnal,nagyon magas a mérce.Ezeket a srácokat nem kell megtanítani focizni,labdát kezelni...mindent tudnak a játékról,szerkezetekről,falállásokról,stb...itt a szakmai munka mellett,elsősorban jó diplomatának,pedagógusnak,olykor pszchilógusnak kell lenni.
Ezeknek a játékosoknak megvan minden,pénz,elismertség stb...Az a legnehezebb hogy tűzben tartsák őket,motiválják...
De az se mind1 hogyan.Az sem jó ha mindent ráhagy a mester a focistákra(Tito),de az sem ha kőkeményen leosztja őket(Mou)Az aranyközépút a legjobb,de ezt a legnehezebb megoldani.
Aztán ugye ott van,hogy ki kezdjen,meg ki ne...mivel hatalmas Egok vannak,ezt is kezelni kell valahogy...
SAF nyilytkozta egyszer talán,hogy nem az alap emberek lelkével kell a legtöbbet foglalkozni,hanem a cseréket motiválni,hogy ne menjen el a kedvük...Az öreg meg csak tudja :) De nem is lehetett olyat hallani a MU házatájáról,hogy valaki elégedetlenkedik mert nem kezd,vagy lecserélik...
Na majd elválik hogy az argentin mester hogy küzd meg a feladattal,én kíváncsian várom.De hogy nem egy unalmas fazon,az biztos :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 23., kedd 16:59

mondjuk amikor meg akarta takarni a bírót, akkor a spori kiment, és meglökte, olyat is ritkán láttam európában.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. július 23., kedd 16:56

Corleone írta:hogyha adott esetben újra elszalad vele a ló, akkor ő is meg lesz-e bélyegezve, mint José, aki már a nyilatkozatai miatt keresztre lett feszítve? :hmmm:
Odaát úgy gondolják ,hogy attól hogy volt egy-két balhéja, tuti megvolt rá az oka, meg nem ő kezdte stb.. :sly: José meg maga volt az antikrisztus. bocs a dupláért.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. július 23., kedd 16:52

Jó döntésnek tartom a barca részéről ,hogy külsőst hoztak.Mondjuk az megint megér egy misét ,hogy messi hozta-e vagy rosselék.A kockázat viszont óriási ,ha Tata úgy dönt ő lesz a főnök és meg akarja változtatni ezt a rendszert. Vagy bejön vagy nem. Neymar ide, Tata oda, úgy érzem most előnyben vagyunk, sokkal "meggondoltabb" a mi nyarunk.Meg hát nem tudom külsőst hoztak, de ezek a dél amerikai edzők, nem nagyon szokták megváltani a világot errefele, kicsit a Luxemburgo storyra emlékeztet...Na üdv a fedélzeten Tata és zúzd porrá őket!! :mrgreen:

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. július 23., kedd 16:48

Hát, kíváncsi leszek nagyon.. Azért az öreg tudott 1-2 balhét csinálni - nem is akármilyeneket -,ahol aztán még a bírót is sikerült majdnem fellöknie és úgy rángatták vissza. De persze nem egy állandóan balhézó edzőnek akarom én beállítani, szó sincs róla, inkább arról, hogyha adott esetben újra elszalad vele a ló, akkor ő is meg lesz-e bélyegezve, mint José, aki már a nyilatkozatai miatt keresztre lett feszítve? :hmmm:
#happyshitting

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 23., kedd 16:11

Forras: NSO írta:A Barcelona 32 millió euró nyereséggel zárta a 2012–2013-as szezont – jelentette be egy keddi sajtótájékoztatón a katalán sportklub alelnöke, Javier Faus.
A Barcelona bevételei a tervezettnél 21 millió euróval többet tettek ki az elmúlt szezonban: összesen 491 millió eurót.
A klub adósságállománya pillanatnyilag 331 millió euró, és csak hárommillióval csökkent a tervezett negyvenmillióhoz képest.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 23., kedd 16:04

Spain - Paraguay quarterfinal WC 2010

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 23., kedd 15:49

a marca most hozott egy cikket, hogy ennek az embernek a csapata állította meg majdnem a barcát (izéé...spanyol válogatottat) a 2010-es VB-n, a negyeddöntőben. gyanús volt ez nekem és vissza is néztem az eredményeket, hát nem kellett csalódnom.

paraguay az ő vezetésével 5 meccsen 3 gólt rúgott, 3 meccsen 0 azaz nulla gólt rúgtak. jól emlékeztem én, hogy az a csapat egy ultradefenzív nézhetetlen focit játszott. nost, nagyon kíváncsi leszek, hogy a barca politikájába hogy fog beleférni egy 5 meccsen 3 döntetlen, 1 vereség, 1 győzelem átlag

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 23., kedd 15:34

messi ot valasztotta edzonek, szoval csak akkor rugjak ki ha O azt mondja. :D 
Erre gondoltam én is...ha "La Pulganak" nem tetszik majd a rendszer,az öreg csomagolhat is :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 23., kedd 15:29

morientes írta:
az ilyen pedro féléknek jól jönne már egy tockos, nagyon jóllakottak.
Ühüm,tockos,aztán majd valamelyik sztár egyből megy nyafogni az elnöknek,az öreget meg másnap be se engedik a camp nouba... :) és akkor Tatának jön majd a Ratatata... :lol:
messi ot valasztotta edzonek, szoval csak akkor rugjak ki ha O azt mondja. :D
(vagy ha xavi nem kerul be minden meccsen a kezdobe)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 23., kedd 15:19

az ilyen pedro féléknek jól jönne már egy tockos, nagyon jóllakottak.
Ühüm,tockos,aztán majd valamelyik sztár egyből megy nyafogni az elnöknek,az öreget meg másnap be se engedik a camp nouba... :) és akkor Tatának jön majd a Ratatata... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 23., kedd 14:42

senki nem tud sokat erről az emberről, én is csak annyit, amiknek utánaolvastam, és martino igyekszik kombinatív, sokpasszos focit játszatni.
tehát iniesta nyilatkozata helyén való.

egyébként is, ha csontra ugyanazt akarták volna játszatni, mint eddig, akkor kinevezték volna rourát, jött volna luis enrique vagy eusebiot hozták volna fel a b-től.

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 23., kedd 12:59

Iniesta: "Tata tökéletesen fog passzoni a mi játékstílusunkhoz"
Szerintem nincs ezzel baj. Nem azt mondta, hogy a játékuk teljesen ugyanaz marad, mint az eddigi szezonokban, de az alapok viszont nyilván megmaradnak: labdatartás, sok rövid passz, kiugratások, letámadás(??). Más alternatívájuk nem is nagyon van, mert a keretük magja másfajta játékra (pl kontra, erősebb szélsőjáték) egyáltalán nem alkalmas szerintem.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 23., kedd 12:58

Én azért is örülök ennek, mert vannak videók ahol ő is idegbeteg és könnyen úgy járhatnak mint mi José-val és eléggé megihatják ők még ennek a levét...

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 23., kedd 12:48

kamcore írta:Ebből aztán tökéletesen lejön, hogy egy "báb" lesz. Mert szerinted mit mondjon Iniesta? "Ez a csávó egy kalap szar, remélem nem kerül ide."?
Ugyan már.. lehet más pozitív szavakkal is fogadni egy edzőt és nem úgy, hogy "jó hogy itt vagy, igazából nekünk tökmindegy, veled is és nélküled is ugyanaz marad a taktikánk." Régen rossz, ha a játékosok döntik el hogyan játszanak és az edző másodlagos. Persze lehet 100 pontos ligát nyerni úgy is, de szerintem nincs ez így jól. Egy edzőnek legyen már karaktere és az valósuljon meg amit ő akar. Ha ezt akarja nyomni tovább, hát legyen, de ne azért csinálja, mert Messinek és barátainak így tetszik... mindegy amúgy. Várom a szezont, jó kis meccsek lesznek. Mindkét oldalon új edző, új játékosok. Jó lesz. Peace.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 23., kedd 12:47

Szerintem ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket. Jött már be név nélküli edző nagy csapatnál (Pep, DiMatteo) és bukott meg elismert is. Ráadásul ez az arc annyira nem is noname (csak Európában). Majd meglátjuk mi lesz. Mindenesetre Neymar ide vagy oda úgy érzem, hogy mi most valamivel előrébb járunk náluk és ez jó.

Vissza: