Amit írtam azt legkevésbé a bajnokságra értem, elég megnézni a bl egyenes kieséses részét, Haaland rendszerint Lewa szinten eltűnt. Tudom, a norvégnak a válogatott nem játszik, de számomra a vb döntő mindent eldöntött. Balfasz franciáknál MBappe szinte egyedül tartotta meccsben őket, úgy h a világ és minden bíró is argentin győzelmet akart. Amit ott láttam a franciától az számomra elég bizonyíték arra, hogy ez a sosem adom fel megyek a végsőkig és én vagyok a különbség mentalitás ez pont hozzánk illik.kiserik írta:Ez tévhit. Nézd meg a tavalyi szezonjukat. Haaland több meccsen talált be és Mbappe több nagy (a francia ligában nagy? ) meccsen volt szürke.wZoLee7 írta:
Én ezzel nem értek egyet, Haaland elég sok nagy meccsen teljesített rettentően szürkén. Amikor meg nem megy a psg-nek, bappe akkor is jó. Inkább fizetném ki bappet, mint a norvégot
Vagy elég ha megnézzük a bl-ben egyik és másik mit csinált ellenünk. A franciát marha nehéz volt tartani, azt csinált amit akart, vele szemben a norvég totál láthatatlan volt, a védelem szépen levette. A különbség? A francia mellett bohócok voltak, a norvég meg egy olyan csapatban van ahol ha őt leveszik előlép más. Továbbá hozzánk sem igazán illik egy csak befejező csatár, egy bunker védelmet Haaland nem fog megbontani.