Nem sima volt az tutidzsihad91 írta:
Mindenesetre megint szinte biztos hogy nem külsőst hoznak tito helyére, ami szerintem végzetes hiba ez a garnitúra hosszú távon már képtelen megközelíteni azt a szintet amit annó,viszont adott egy elég erős keret amivel lehetne focizni is...ezt viszont nem merik meglépni, túl nagy a kockázat.. Luis enrique kinevezése teljesen logikus de hibás.Váltani kellett volna most hogy jött neymar, lesznek itt még pofonok így.
Egy cigi mellett néztem a csillagokat, és mint a régmult sci-fi filmjeiben egyszer csak átjárt egy érzés :
Tegyük fel,hogy a barca a következő években elkezd zuhanni, Pep meg gyökeret ver a bayern-ben a reinkarnált Tiken-Taken-al ( ). Adott egy Messi aki kicsit belefásult a barcába, nem is megy már váltani kéne...viszont ez a foci hozza ki belőle a maximumot, Uli Hoeness meg veri a Nou Camp ajtaját hogy ott a német FCB a jó öreg guardiolával és ott az esély a 49edik aranylabdára...Messi meg fogja magát és átigazol hahotáznék az biztos... tudom ,hogy több sebből vérzik az elmélet, de mivel a fociban bármi megtörténhet... :Đ na mind1 késő van és unatkozok
Sajnos, ha nem hoznak egy karakteres edzőt és nem erősítik meg a védelmet, akkor a zuhanás borítékolható.