Kommentáld a híreket
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Kommentáld a híreket
Korábbi hírekkel ellentétben Casemiro még a padra sem ülhet le. Fasza.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Veidt írta:Őt tényleg hoztuk volna, de végül nemet mondott. Ő maga mondta.R.M.C.F írta: De Rossi.
Amúgy én Bigliának is örülnék képességek alapján, szerintem eléggé alulértékelt játékos, de jelenleg teljesen felesleges lenne.
szerk:
Na jó, hogy ne csak pofátlankodás legyen...
Ilyen játékosokat bőven tudunk hozni a Castillaból a padra.
Granero;Parejo most Llorrente.
Mind bőven van/volt az a szint, mint Biglia szvsz.
ZIDANE
- Veidt
Őt tényleg hoztuk volna, de végül nemet mondott. Ő maga mondta.R.M.C.F írta: De Rossi.
Amúgy én Bigliának is örülnék képességek alapján, szerintem eléggé alulértékelt játékos, de jelenleg teljesen felesleges lenne.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
csak biglia közel sem említhető egylapon derossival. utóbbinak picit örültünk is volna.
- KAG
És tényleg...
Csak már rég volt... de ha jók az emlékek, ilyen 2004/5 --> 2010 ig minden évben jött a hír.
Csak már rég volt... de ha jók az emlékek, ilyen 2004/5 --> 2010 ig minden évben jött a hír.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
De Rossi.KAG írta:Tuttosport: Lucas Biglia, a Lazio középpályása vélhetően távozni fog klubjától. A Real Madrid és az Atlético Madrid is érdeklődik iránta.
Szerintem nincs még egy olyan játékos, akit ennyiszer szóba hoztak velünk
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- KAG
Tuttosport: Lucas Biglia, a Lazio középpályása vélhetően távozni fog klubjától. A Real Madrid és az Atlético Madrid is érdeklődik iránta.
Szerintem nincs még egy olyan játékos, akit ennyiszer szóba hoztak velünk
ZIDANE
- Veidt
Tobbszor is irtam mar, de hatalmas tehetség a srac. A múltkori interjujabol nekem elegge az jott le hogy ha nem lesz a galacsapat tagja 1-2 éven belul, akkor el fog igazolni. Nagyon sajnalnam. Itt van a helye.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
Yazid írta:még annó valamikor gagorol is linkeltetek ilyeneketMArco Llorente vs Osasuna
https://www.youtube.com/watch?v=bOl8sAi ... e=youtu.be
ügyes gyerek az látszik, de nem hinném, hogy le lehet szűrni sok mindent ilyen videokból (lásd a gagos példám).
Pont, hogy az ilyen videókból lehet leszűrni valamit, mert ez egy meccsen az összes megmozdulása, nem pedig egy szezonból összevágott videó, amiben csak a jó pillanatai vannak benne.
Ha megnézed a korábbi meccseiről az ugyanilyen videókat, látni lehet, hogy mekkora tehetség a srác, nem véletlen választották a csapat legjobbjának több fordulóban is.
még annó valamikor gagorol is linkeltetek ilyeneketMArco Llorente vs Osasuna
ügyes gyerek az látszik, de nem hinném, hogy le lehet szűrni sok mindent ilyen videokból (lásd a gagos példám).
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Kifejezetten tetszik a játéka, lesz még itt 2-3 év múlva "fejfájás", hogy Case vafy Llorente kezdjen.Realista24 írta:MArco Llorente vs Osasuna
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Én nyáron visszahoznám Casemirot tehermentesíteni, és egy vetélytárs a brazilnak is jól jön.
Amúgy, grimaszolni nagyon tud
Amúgy, grimaszolni nagyon tud
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Egyre jobb a gyerkőc.
Jövőre mehet a portoba vagy bundesligába, nem szabad elsiettetni.
Jövőre mehet a portoba vagy bundesligába, nem szabad elsiettetni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
MArco Llorente vs Osasuna
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Ez volt már? Melyik klub mennyt költ fizetésekre, nem csak foci.
"A Sporting Intelligence szokásos évi kimutatásának 2016-os verziójában csak 3 labdarúgóklub található a világ legmagasabb fizetéseit adó sportegyesületei között, noha a tavalyi lista első négy helyezettje még négy futballegylet volt és összesen nyolcan voltak a top 12-ben. A jelenség hátterében elsősorban az NBA új tv-s szerződése áll, de például a tavaly még vezető Paris Saint-Germain fizetési büdzséje 35%-kal esett vissza azóta, és a korábban második Real Madridé is 23%-kal. Európát így a legbusásabb fizetések rangsorában már „csak” a Manchester United, a Barcelona és a Manchester City képviseli az élbolyban.
A teljes beszámoló számos további részlettel a különböző ligák fizetési adatairól megtalálható az alábbi linken." - statgalamb
"A Sporting Intelligence szokásos évi kimutatásának 2016-os verziójában csak 3 labdarúgóklub található a világ legmagasabb fizetéseit adó sportegyesületei között, noha a tavalyi lista első négy helyezettje még négy futballegylet volt és összesen nyolcan voltak a top 12-ben. A jelenség hátterében elsősorban az NBA új tv-s szerződése áll, de például a tavaly még vezető Paris Saint-Germain fizetési büdzséje 35%-kal esett vissza azóta, és a korábban második Real Madridé is 23%-kal. Európát így a legbusásabb fizetések rangsorában már „csak” a Manchester United, a Barcelona és a Manchester City képviseli az élbolyban.
A teljes beszámoló számos további részlettel a különböző ligák fizetési adatairól megtalálható az alábbi linken." - statgalamb
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jaja,Dallas Cowboys utan kaptak fel jobban aztan elkezdett terjednideni írta:Igen, hirtelen nem jut eszembe milyen frappáns nevet adtak neki, de ez is Challenges ökörség, mint a többi voltRealista24 írta:Mik ezek az új öltözői videók, ahol mindenki lefagyva pózol? Ez milyen kezdeményezés megint? Csak mert elsőre fasságnak tűnik.
Szerk.: Megvan, "Mannequin"
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
Igen, hirtelen nem jut eszembe milyen frappáns nevet adtak neki, de ez is Challenges ökörség, mint a többi voltRealista24 írta:Mik ezek az új öltözői videók, ahol mindenki lefagyva pózol? Ez milyen kezdeményezés megint? Csak mert elsőre fasságnak tűnik.
Szerk.: Megvan, "Mannequin"
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mik ezek az új öltözői videók, ahol mindenki lefagyva pózol? Ez milyen kezdeményezés megint? Csak mert elsőre fasságnak tűnik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Luka és Kova is eljön a válogatottól. jönnek haza.
- Veidt
Áthozom ide, eredetileg rossz helyre írtam be.
Igen, de szerintem nagy edzői felelőtlenség ez...Kovacic tuti hogy nem 100%-os...TheBull6 írta:1-1 félidőt tolnak "csak" végül ahogy látom. Csak Luka mester meg ne sérüljön.Veidt írta:A horvát szövetségi kapitány elmondta hogy Modric valamennyit biztosan játszani fog ma este. Kovacic nem edzett a többiekkel hétfőn, kedden és szerdán, azóta könnyített és rövidített munkát végez.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8