CS0ki írta:Na már olyanokat írnak a spanyolok, hogy az idegenbeli castilla meccseken nem erőltetik Vinícius játékát, mert félő hogy a stílusa miatt szétrúgják. Hát lehet benne valami.
Mindegy, én továbbra is tartom, hogy csak pár hétre, hónapra szól ez a dolog, aztán szépen hozzák fel az első csapathoz.
Atyaég, az ilyen hülyegyerkeket még most kell megfogni egy 10-15 meccses eltiltással, vagy lehet nevelni az újabb kis patk... akarom mondani Suárezeket. Mondjuk Cholo felhívhatja a hentesei közé. (Az is lehet, hogy már idősebb a tag, akkor sorry, akkor már mindegy neki).
Amúgy igen, remélem én is, hogy ez csak egy átmeneti dolog, amíg felveszi a ritmust, az életstílust, beleszokik mindenbe. Semmi értelme nincs az égvilágon ennek, meg majd jön még pár ilyen cseppet sem irigy, "majd én jól megmutatom a 45 millás csodabrazilnak" agytröszt, és nézhetjük ahogy a srác gipszben ül a lelátón.
Egyébként annyit tényleg fejlődött, hogy képességei alapján van helye az első keretben szerintem. Gyanítom, hogy nem is emiatt lett kitalálva ez a Castilla - felnőtt keret kombó.