Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Istenem, mennyi kis csikszem divatdruki. Remélem king kong megalázza a kis csapatotokat.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
sebydani írta:
Ezért veszekszek Májsztróval, hogy ne vedd észre ?
GSW.
Nah akkor már 4en vagyunk,jeee.
Jó lenne ha pár éven belül a Celtics tudna valamit dobbantani újra, és akkor nem a másodvonalas kedvenceimnek,vagy feltétlen Lebron ellen kellene szurkolnom
kiolvasom a soraidból,hogy ez egyértelmű GSWt jelent.nmate írta:....
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Igazából mindegy ki nyer, csak ne Lebron nyerjen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én tényleg nem tudomcsababarca írta:Most akkor Te, Anthony és én drukkolunk a GSW-nek?
Többi divat megy Dzsémsz után?
A két ex-knicknek örülnék, ha gyűrűt kapnának, de amint meglátnám Hámeszt instán pózolni valami trónon ahogy mutogatja a gyűrűjét, akkor lehet sugárban hánynám le a monitort
Viszont az is tetszene, ha Draymond arcáról letörölnék azt a kibaszott vigyort. Adams kár, hogy ekkora úriember volt a hetedik meccsen, igazán kettéfejelhette volna a francba.
Szóval passz. Legyenek jó meccsek, Curry varázsoljon, Irving varázsoljon, Iggy szedje darabokra Lebront, JR pedig szórja a triplákat.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ezért veszekszek Májsztróval, hogy ne vedd észre ?csababarca írta:Most akkor Te, Anthony és én drukkolunk a GSW-nek?
GSW.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nmate írta:Mindig lesz olyan, akinek nem szimpatikus, ezzel nem tudom mi a baj. Bőven van negatív tulajdonsága is, bár én a játékát élvezem nézni, szóval letojom ezeket.
Most akkor Te, Anthony és én drukkolunk a GSW-nek?
Én most nem érzem amúgy az erőt a GSW-ben, tavaly más volt, most a Cavs erősebb, a GSW meg kaotikusabb.
Meglátjuk, én 4-2t tippelek a Cavsnek.
De nyilván szívesen látnám Lebront szívni, úgyhogy hajrá GSW.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jah, tényleg, volt baja rendesen. De mondjuk valamilyen szinten a játékstílusából is adódott, meg sérülékeny is volt.hehe írta:nem magától meg a keleti passzátszéltől esett össze, maradjunk annyiban.
Sokat játszott sérülten is, nem volt egy puhány gyerek, neki nagyon kijárt volna egy bajnoki cím, kár hogy ergya csapatai voltak
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jól van na csak hülyéskedtem. Döntőket szoktam nézni, tavaly sem lehetett rá panasz, nagyon ment arra emlékszem. Amíg pl Curry bújkált, nem is ő lett az mvp ha jól emlékszem.
Csak azért ha eltelik 30 év, nem fog érdekelni senkit kik ellen kapott ki, csak megnézik a statokat. Jordan ezért is brutális.
Csak azért ha eltelik 30 év, nem fog érdekelni senkit kik ellen kapott ki, csak megnézik a statokat. Jordan ezért is brutális.
Nem illik.
- nmate
James? Mondjuk ilyenekért van ott a szűk elitben: https://www.youtube.com/watch?v=TF-9MHTLQdk
De ezt a bugyuta fuxos, instagramos, bratyizós, csillogósnéger, királykodós stílusát nem tudom megemészteni. Jó nézni amikor nyeli a kékerest befelé.
De ezt a bugyuta fuxos, instagramos, bratyizós, csillogósnéger, királykodós stílusát nem tudom megemészteni. Jó nézni amikor nyeli a kékerest befelé.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem biztos, az ember nagyon fasza, nem volt még ilyen soha, viszont killer instinct és tempódobási képesség az hiányzik.ziro4vr írta:A mai puha nba-ben könnyű odakerülni, régen tök átlagos pléjer lett volna ez a james, döntő közelébe se került volna.hehe írta: nézd már meg te anyámasszonykatonája, hogy milyen csapatokkal vett ott részt.
a dallas és a spurs elleni 2. bukó, ami a számlájára írható, a többi vereségnél gyalázat csapattársai voltak, a fáradt keletről nem volt nehéz viszont odakerülni.
egy felturbózott karl malone az ember amugy fizimiskára.
nem rajta fog múlni a sorozat, ő sztem megállíthatatlan lesz, irving és love gyenge védekezése miatt lesz szopó.
- ziro4vr
A mai puha nba-ben könnyű odakerülni, régen tök átlagos pléjer lett volna ez a james, döntő közelébe se került volna.hehe írta: nézd már meg te anyámasszonykatonája, hogy milyen csapatokkal vett ott részt.
a dallas és a spurs elleni 2. bukó, ami a számlájára írható, a többi vereségnél gyalázat csapattársai voltak, a fáradt keletről nem volt nehéz viszont odakerülni.
Nem illik.
- hehe
https://pbs.twimg.com/media/B0U6GDpIUAAB06s.jpgNem emlékszem, hogy Iversont annyira összetörték volna (ő volt Jordan után a kedvencem), de az tuti, hogy olyan volt mint Rose, szeretett veszélyesen élni.
nem magától meg a keleti passzátszéltől esett össze, maradjunk annyiban.
A keménység meg ki volt már tárgyalva, szerintem (is) megállná Curry a helyét keményebb körülmények közt is, amég így tud dobni csak az elzárásokból megélne.
oké.
Love szerintem egyáltalán nem fog pályára kerülni a 4. negyedekben. Már a Raptors ellen is ültették, a Warriors meg p'n'r-ban biztos, hogy agyon fogja szopatni. Frye kulcs lehet a párharcban.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy 4 meccsen a Cavs emberfelettien tud támadni és védekezni egyaránt Curryék ellen. 2 meccsre jók lehetnek, de az egész széria szerintem arról fog szólni, hogy túl tudják-e dobni a GSW-t. Azt meg nem lehet.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy 4 meccsen a Cavs emberfelettien tud támadni és védekezni egyaránt Curryék ellen. 2 meccsre jók lehetnek, de az egész széria szerintem arról fog szólni, hogy túl tudják-e dobni a GSW-t. Azt meg nem lehet.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem emlékszem, hogy Iversont annyira összetörték volna (ő volt Jordan után a kedvencem), de az tuti, hogy olyan volt mint Rose, szeretett veszélyesen élni.hehe írta:csak pl iversont minden évben darabokra törték. az ember a mostani szabályokkal vhol 40 és 50 közt átlagolna
Én azért szeretem a kosárlabdát, mert ügyesség is kell hozzá, nem elég benga nagy négernek lenni, aki bezsákolja a szabivonalról. Élvezetes pl. a Lob City-t nézni, de nyerni esélyük sincsen.
A keménység meg ki volt már tárgyalva, szerintem (is) megállná Curry a helyét keményebb körülmények közt is, amég így tud dobni csak az elzárásokból megélne.
- hehe
nézd már meg te anyámasszonykatonája, hogy milyen csapatokkal vett ott részt.ziro4vr írta:Mondjuk megnéztem james mérlegét a döntőkben és hát elég komolytalan... Így kapásból nem értem hogy lehetne a legjobbak között a szűk elitben.
- ziro4vr
Mondjuk megnéztem james mérlegét a döntőkben és hát elég komolytalan... Így kapásból nem értem hogy lehetne a legjobbak között a szűk elitben.
Nem illik.
- hehe
olyan ez a döntő nekem, mint egy barca-atma.
forgatom a fejem és nem tudom eldönteni, hogy hova hányjak.
pedig egyre csak jön jön jön jön fel és
BROÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
(Istenem, ha ezt a nyarat túlélem ebé meg olimpia meg minden, ígérem megváltozok. )
forgatom a fejem és nem tudom eldönteni, hogy hova hányjak.
pedig egyre csak jön jön jön jön fel és
BROÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
(Istenem, ha ezt a nyarat túlélem ebé meg olimpia meg minden, ígérem megváltozok. )
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Kisöpri ezt a divat bandát a Cavs a kis csikszem fanjaival együtt.
- nmate
Ja, hát Greent remélem megdolgozza majd Thompson a palánk alatt, top5 ellenszenves figura az NBA-ben
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy Lebronra kit raknak. Iggy és Green is ugye képes fogni, valószínűleg szépen elosztják majd, senki ne tikkadjon ki rajta.
Lovera meg rámennek majd a picknrollal, mert röhejesen gyengén védekezi ugye.
Jó lesz ez, bár félek nem ilyen 7 meccses csodát kapunk, mint most az OKC-GSW, hanem 4-5 meccses mondjuk.
Amúgy pár napos Klay Thompson & Woj podcast, Klay kicsit olyan, mint valami autista gyerek
ööö. öö.. ööö..je...je...je...
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy Lebronra kit raknak. Iggy és Green is ugye képes fogni, valószínűleg szépen elosztják majd, senki ne tikkadjon ki rajta.
Lovera meg rámennek majd a picknrollal, mert röhejesen gyengén védekezi ugye.
Jó lesz ez, bár félek nem ilyen 7 meccses csodát kapunk, mint most az OKC-GSW, hanem 4-5 meccses mondjuk.
Amúgy pár napos Klay Thompson & Woj podcast, Klay kicsit olyan, mint valami autista gyerek
ööö. öö.. ööö..je...je...je...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2016. május 31., kedd 19:48-kor.
- ziro4vr
Nem érdemlitek meg az a baj, meg R24 elvette a kedvem. Így is rosszul érzem magam, hogy még 3 meccs és felérek a szintetekre.nmate írta:Azóta is az elemzésedre várunk.ziro4vr írta:Mocskos gsw-s hagyd el a topikot!!!!!!!!44
120 szó.
Nem illik.