kosárlabda kettő? valamikor a nyár végén egyik face-s tippmix csoportban volt egy srác aki a kosárX-ekre ment rá egy ideig és több is bejött neki. ott volt jópár meccs ami X-re végződött. és azokra elég nagy odds is van. de végülis igen kicsi % az ilyen.Galacticos írta:már csak statisztikai alapon is a foci a legnehezebb sport. (ugye háromesélyes, míg a kosárlabda vagy tenisz kettő) és mivel a nagy részetek tippmixen fogad még dupla esély sincs, vagy over/under.
a probléma ott kezdődik hogy a kosárhoz nem értek (néha nézném, de éjjelre nem maradok fent csak ezért). a Real, Fener, Olympi féle fiúcsapatokat meg hiába teszem meg amikor 1,04 féle oddsok vannak rájuk. poénból rátettem a Realt már 2x is, de sokat nem ér.
over-undereket szoktam csinálni. ezek főleg hétfőn vannak vagy a BL meccseknél. azokat néha könnyebb eltalálni (nem csak az 50-50) miatt hanem amúgy is.
én orosz hokimeccsekre szoktam még tenni korábban, azokból jött is pár, volt pár bejáratott csapat akik kb végig nyertek, de lemondtam már róluk, mert jópár hullámvölgybe került.