Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
18%
Xabi Alonso
79
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 103

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 6., kedd 19:39

Realista24 írta:
Kerlon írta:Mindkét mezszállítónak van néhány igen félresikerült meze, de nekem is valahogy a Nike mezek jobban adják. Idén az Inter haza meze, de a PSG mezei is rendre tetszenek. Talán lehetne váltani, most a Nike szerintem alapból képes lenne az Adidasra verni, mert ugye komoly csapataik alig maradtak (Barca, PSG, jövőre a Chelsea).
A Barca amúgy 100at fog kapni tőlük.
Amúgy ezért is érzem, hogy minkent is megvehetnének, mert gyakorlatilag a Chelsea meg a PSG messze nem ilyen piac képes és ez a számukra bőven megérné. Média felhajtás is lenne körülötte stb.. Még itt van CR is.. Mondjuk Ramos elvileg most fog aláírni az Adidashoz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. szeptember 6., kedd 19:32

Veidt írta:Palesz, komolyabb csapat ellen nem fer bele olyan váltás hogy egy védő csak ugy felmegy a kozeppalyara. Ennyi erovel mar kezdhetne egybol ott SR.
Ha 3 védős rendszerre állnak át, akkor segítség SR játéka ebben, mert cserélni se kell, és jobbhátvéd helyett egy btb van a csapatban.

A felállás meg megmondom őszintén nem tudom mi volt, Robi kb mindenhol ott volt, nem sima 343 volt, Carvajallal ezt nem lehetett volna játszani. Lehet ezért is kezdett SR, hogy ezt élesbe kipróbálhassa Lopetegui, ha igen, akkor szerintem bejött.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 6., kedd 19:29

Kerlon írta:Mindkét mezszállítónak van néhány igen félresikerült meze, de nekem is valahogy a Nike mezek jobban adják. Idén az Inter haza meze, de a PSG mezei is rendre tetszenek. Talán lehetne váltani, most a Nike szerintem alapból képes lenne az Adidasra verni, mert ugye komoly csapataik alig maradtak (Barca, PSG, jövőre a Chelsea).
A Barca amúgy 100at fog kapni tőlük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 6., kedd 19:04

Nem lattam a spanyolok elleni meccset, ha 3-5-2 v 3-4-(3 v 1-2 v 2-1)-re valtottak at abban szerintem mint szelso kp siman megalna a helyet..sot meg izlene neki is. Ha 4-4-2 v 4-4-1-1 re valtottak akkor megertem, h Carvajal nem igazan valo egy jobbvedo ele.

Hat nem tudom, ha azt veszem, h a tiszta feher az alap, hat nekem egy szem pipaval csupasz lenne a mez. Ugyanez az idegenbeli feketevel is. :hmmm:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. szeptember 6., kedd 18:50

Carvajal u21ben sem játszott Lopetegui alatt, Montoya volt a kezdő. Kinézem belőle, hogy megint padoztatni fogja.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 6., kedd 18:45

Palesz, komolyabb csapat ellen nem fer bele olyan váltás hogy egy védő csak ugy felmegy a kozeppalyara. Ennyi erovel mar kezdhetne egybol ott SR.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 6., kedd 18:41

Mindkét mezszállítónak van néhány igen félresikerült meze, de nekem is valahogy a Nike mezek jobban adják. Idén az Inter haza meze, de a PSG mezei is rendre tetszenek. Talán lehetne váltani, most a Nike szerintem alapból képes lenne az Adidasra verni, mert ugye komoly csapataik alig maradtak (Barca, PSG, jövőre a Chelsea).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. szeptember 6., kedd 18:39

adnám ha a nike szabná aranylábú fiainkra a mezeket, szerintem az ő fodbalmezeik jobbak általánosságban
Kép

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. szeptember 6., kedd 18:24

Veidt írta:
Toti írta:nyilván nem carvajal kezd, hanem roberto ...
... Szerintem tovabbra is Carvajal az elso valasztas ...
A tegnapi nap után én nem vagyok benne biztos. Nem azért, mert SR annyival meggyőzőbb volt jobbhátvédként - magához képest gyenge volt szerintem, de ez az első félidőben kb mindenkire igaz volt -, hanem mert vele csere nélkül is felállást lehet váltani, és teljesen megváltoztatni a játék képét. Tegnap is döntő volt, hogy átment a középpályára, sokkal jobbak lettek a spanyolok utána, szerintem ezt Lopteugi többször ki fogja még használni a meccsek alatt. Nem azt mondom, hogy Cavajal kiszorul a csapatból, mert azt őszintén kétlem, jobb annál, de sokszor fog emiatt SR kezdeni szerintem. Már ha tartja a mostani Barcás formáját.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 6., kedd 17:15

Hat nem sok, ha mas top csapatokehoz hasonlitom...Az egy dolog, h a MU nagyon nepszeru azsiaban es ezert ennyire kiemelet berezest kap, de azert ekkora kulonbseg a 2 csapat kozott :roll: Valszeg ha nem akarjak elveszteni egyik legnepszerubb beveteluket, akkor megadjak a 150-t...gondolom.

En szeretem az adidast, a mezunk is jobban nezki 3 csikkal.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 6., kedd 17:07

numberone1 írta:Mennyit fizet az adidas most?
40.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 6., kedd 17:00

Mennyit fizet az adidas most?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 6., kedd 16:43

A Nike készül lecsapni a Realra.
Az Adidas anno közölte, hogy hajlandóak a 150 milliót kifizetni évente, de azóta sem történt előrelépés. A Nike évi 120 millát ajánl.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. szeptember 5., hétfő 21:23

Jó lenne.
Mondjuk amíg Keylor így nyomja, addig mehet bőven kölcsön.
Sőt, ha nem nyomná így, akkor is mehetne... Még bőven nem szint a gyerek hozzánk mérten

De egyébként tényleg biztató!
ZIDANE

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2016. szeptember 5., hétfő 20:53

Egyébként nagyon örülök a Donnarummás híreknek, hatalmas potenciál van a Srácban és emellé szemtelenül fiatal, ha valahogy rátudnánk venni, hogy Minket válasszon 2018-ban, akkor is csak 19 éves lenne és kellő tapasztalattal rendelkezne.
Szerintem simán bennevan, hogy Ő lesz toronymagasan a legjobb kapus a Világon idővel.
Mindenképpen támogatnám a megszerzését! Addig Navas tökéletesen elég is lesz, sőt! :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 5., hétfő 20:47

Toti írta:nyilván nem carvajal kezd, hanem roberto.. Egyrészről sajnálom, mert szerintem jobb játékos és sokkal inkább neki kellene kezdenie, másrészt viszont örülök, egyel kevesebb esély a sérülésre és egyel több kipihentebb játékos a hétvégére. mondjuk arra azért kíváncsi leszek, h tendencia lesz-e, h roberto lesz a kezdő jobb bekk.?
Meg semmi sincs eldolve, egy Lichteinstein elleni meccs plane nem mervado. Szerintem tovabbra is Carvajal az elso valasztas, joval rutinosabb es vedekezesben kemenyebb mint Sergi Roberto. Tamadasban kb ugyanott vannak.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. szeptember 5., hétfő 20:36

nyilván nem carvajal kezd, hanem roberto.. Egyrészről sajnálom, mert szerintem jobb játékos és sokkal inkább neki kellene kezdenie, másrészt viszont örülök, egyel kevesebb esély a sérülésre és egyel több kipihentebb játékos a hétvégére. mondjuk arra azért kíváncsi leszek, h tendencia lesz-e, h roberto lesz a kezdő jobb bekk.?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 5., hétfő 19:37

ziro4vr írta:
Kerlon írta: Nem is értem, hogy ez miért reppent fel nála.
Ez is ilyen madár mondja verébnek eset lehet...
ez a madár mondja verébnek, hogy madár mondja verébnek esete, amúgy nem tudom, hogy mikor vonultattam vissza egy 31 éves játékost, de gondolom jól esik kötekedni
K

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. szeptember 5., hétfő 18:50

ziro4vr írta:
Te egy gonosz kis ember vagy Ziro.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 5., hétfő 18:08

Nem illik.

Vissza: