Kommentáld a híreket
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Kommentáld a híreket
marcos Alonso jó lett volna halhátvéd cserének Coentrao helyett
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na akkor összegezzük.
Ami piros pont az Pintus, Asensio. Bár Pintussal várjunk picit, februárig kiderül.
Asensio meg nagy csillag, de adjunk neki 2-3 évet, addig kiegészítő, tehermentesítő embernek a legjobb.
És kb ennyi a pozitív.
Morata jó csatár, csak nagy az arc és béna a kapu előtt. De Ő inkább nagy meccses ember szerintem, de ha belegondolok, hogy 70-80 milliót adtak volna érte és jöhetett volna helyette egy Auba akkor sírok. Morata kb egy Isco csatárban, jól tartja a labdát szépen forgolódik, de a mi játékunkat megöli ezzel. A 2 sprinter meg ha kérni fogja beindulnak ez meg tötyög, akkor bajok lesznek. Tippemre 2 év max és megy.
Nincs vkp alternatíva sem csatár sem bhv. Ha eltiltanak és jön egy komolyabb sérülés, akkor cumi.
Benzema, Marci, Modric, Casemiro kiválása vészhelyzet lenne. Szóval összességében ez igencsak 3as produkció volt.
Ami piros pont az Pintus, Asensio. Bár Pintussal várjunk picit, februárig kiderül.
Asensio meg nagy csillag, de adjunk neki 2-3 évet, addig kiegészítő, tehermentesítő embernek a legjobb.
És kb ennyi a pozitív.
Morata jó csatár, csak nagy az arc és béna a kapu előtt. De Ő inkább nagy meccses ember szerintem, de ha belegondolok, hogy 70-80 milliót adtak volna érte és jöhetett volna helyette egy Auba akkor sírok. Morata kb egy Isco csatárban, jól tartja a labdát szépen forgolódik, de a mi játékunkat megöli ezzel. A 2 sprinter meg ha kérni fogja beindulnak ez meg tötyög, akkor bajok lesznek. Tippemre 2 év max és megy.
Nincs vkp alternatíva sem csatár sem bhv. Ha eltiltanak és jön egy komolyabb sérülés, akkor cumi.
Benzema, Marci, Modric, Casemiro kiválása vészhelyzet lenne. Szóval összességében ez igencsak 3as produkció volt.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
+1Géci írta:Hát nézd... Nálam ez kettes. Marcinak évek óta nincs normális alternativája, és Zizu tudhatná, hogy Casemiro féle ütközőkre még szükség van, és nem ártot volna egy Kante pláne annyiért... Pogbát már fel se nagyon merem hozni, mert ha nincs Modric akkor hiányzik a csapatból a plussz amit szerintem Pogba tudott volna adni, és lehet készülni az eltiltásra is. Azért az eltiltás előtt elvártam volna egy kis plusszt, és reméltem, hogy James is tiplizik, mert baromira gyenge a hozzáállása... Pintus hiába hozzuk fel, mert Sanitas még itt van ahogy mondtad...
Assensio - Jese csere es Pintus hozatala ami kettesre hozta. James maradt, Marcelo moge balhatved, Pogba, Kante...ezek nagyon lehuztak nalam a nyarat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát nézd... Nálam ez kettes. Marcinak évek óta nincs normális alternativája, és Zizu tudhatná, hogy Casemiro féle ütközőkre még szükség van, és nem ártot volna egy Kante pláne annyiért... Pogbát már fel se nagyon merem hozni, mert ha nincs Modric akkor hiányzik a csapatból a plussz amit szerintem Pogba tudott volna adni, és lehet készülni az eltiltásra is. Azért az eltiltás előtt elvártam volna egy kis plusszt, és reméltem, hogy James is tiplizik, mert baromira gyenge a hozzáállása... Pintus hiába hozzuk fel, mert Sanitas még itt van ahogy mondtad...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hármasra nyomtam, mert maradtak bennem tüskék azért. Viszont Pintus felhúzza.
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
+Asensio,egység,Jesé elengedése,még ha én bírom is
-Morata visszahozatala,vagy inkább továbbb nem adása,James maradása,kp kellett volna szeritnem 1,meg Marcelo alternatívája se tudm mennyirre lezs megoldva,tekintve,hogy Coentrao nem sokat lesz vszeg.
Ez egy 2es nálam,bár talán szőrösszívű vagyok
-Morata visszahozatala,vagy inkább továbbb nem adása,James maradása,kp kellett volna szeritnem 1,meg Marcelo alternatívája se tudm mennyirre lezs megoldva,tekintve,hogy Coentrao nem sokat lesz vszeg.
Ez egy 2es nálam,bár talán szőrösszívű vagyok
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
ennyi negatívum mellett nem tudom, hogy hoztad ki 2-esre.Géci írta:Kettest nyomtam, mert nálam Morata nem opció. James nem lett eladva, Marci mögé nem jött értelmes opció, se Casemiró helyére. Kante és Pogba nem érkezése nálam minusz, ha Morata helyett csak Diaz lenne se bosszantana ennyire, mert Morata 30 millába került... Ami miatt kettes az Assensio, ha ő nincs akkor nálam ez egy büdös nagy karó lenne.
nálam háromésfél lenne, ha lehetne. gyakorlatilag a keretben egy lyuk maradt, amúgy valamivel jobb, mint a tavalyi. szóval minimális előrelépés történt.
mondjuk a sanitas mint nyári negatívum... nem tudom mi köze az átigazolási időszakhoz. bármikor lecserélheted őket, ha kiperkálod a szerződés bontás feltételeit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kettest nyomtam, mert nálam Morata nem opció. James nem lett eladva, Marci mögé nem jött értelmes opció, se Casemiró helyére. Kante és Pogba nem érkezése nálam minusz, ha Morata helyett csak Diaz lenne se bosszantana ennyire, mert Morata 30 millába került... Ami miatt kettes az Assensio, ha ő nincs akkor nálam ez egy büdös nagy karó lenne.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
4
Moratabeleszarokkihanemén miatt és mert a Sanitas még mindig ott van ahol eddig
Előre megvagyunk. Hátul szintén. Kapu príma. Pintus a nyár igazolása. A kp is jó szerintem. Továbbra is felesleges 2 vkp-s játékos, egy Kroos-Kova-Modric sok meccset letudna és remélem le is fog hozni. Isco és James maradtak, sokszor váltunk majd 433-tól, jók lehetnek oda, a sérülésekről nem is beszélve. Mindketten maradni akartak, egy rohadt panaszt nem akarok olvasni amikor hónapokig csak az edzésen lépnek pályára.
Moratabeleszarokkihanemén miatt és mert a Sanitas még mindig ott van ahol eddig
Előre megvagyunk. Hátul szintén. Kapu príma. Pintus a nyár igazolása. A kp is jó szerintem. Továbbra is felesleges 2 vkp-s játékos, egy Kroos-Kova-Modric sok meccset letudna és remélem le is fog hozni. Isco és James maradtak, sokszor váltunk majd 433-tól, jók lehetnek oda, a sérülésekről nem is beszélve. Mindketten maradni akartak, egy rohadt panaszt nem akarok olvasni amikor hónapokig csak az edzésen lépnek pályára.
4-est nyomtam, de inkább 3/4-ed.
Pozitívum:
- nincs nagy távozónk (nem lett új hiányposzt)
- Asensio - Jesé csere
- lett cserecsatár
- Pintus
Negatív:
- a cserecsatár Morata lett
- a kp-n a fölösleges elemeket (Isco, James) nem cseréltük le középpályásokra (legalább 1 izmosra), ebből fakad Casemiro cseréjének hiánya
- a Sanitas még mindig itt van
A keretünkre egyébként nem lehet panasz. Innen csak Zizun múlik, hogy hogyan fogja használni.
Pozitívum:
- nincs nagy távozónk (nem lett új hiányposzt)
- Asensio - Jesé csere
- lett cserecsatár
- Pintus
Negatív:
- a cserecsatár Morata lett
- a kp-n a fölösleges elemeket (Isco, James) nem cseréltük le középpályásokra (legalább 1 izmosra), ebből fakad Casemiro cseréjének hiánya
- a Sanitas még mindig itt van
A keretünkre egyébként nem lehet panasz. Innen csak Zizun múlik, hogy hogyan fogja használni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
4. Nekem Asensio megtartása nagy plusz, ahogy Jesé távozása is. Azért nem 5, mert a kp-t hagytuk ahogy van, de amúgy én elégedett vagyok összességében.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
4-es mert maradt kova. együtt maradt a csapat. sajnos jött morata de a legnagyobb bajunk az volt hogy nincs benzemának cseréje. most van. asensio maradása is pluszpont. casemironak nincs cseréje így esély sincs az 5-re, maradt a 4-es.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hármast nyomtam, mert olyan semmilyen számomra az egész. Ötöst adtam volna Jesé eladása miatt, de jött Morata, nem jött Pogba, maradt James.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
3-at nyomtam de igazából 3as fölé.
Pozitívumok:
-nem lett szétbarmolva a keret
-(talán) az edző szava döntött
-megragadnak a fiatalok illetve Jesé távozása
-új erőnléti edző
Negatívumok:
-nem érkezett igazán erősítés/ frissítés, ami főleg a kinéző tilalom miatt aggaszt (Alaba/Pogba/Kanté pakkból én egyt hoztam volna)
-a középpálya továbbra is túlzsúfolt egy kicsit, de ha Zizu jól forgatja őket nem lesz baj, illetve ha nem lesz hiszti (James és Iscora gondoltam itt elsősorban.
Ha Morata is beáll a sorba és hozza azt amit tud, akkor előre szerintem megleszünk, középen sincs baj - Casemiro bika, hátul meg Európa egyik legjobb védelme van. (bár néha ők Európa legszétszórtabb védelme )
Szerk.: Így végiggondolva lehet h inkább 4est kellet volna adnom
Pozitívumok:
-nem lett szétbarmolva a keret
-(talán) az edző szava döntött
-megragadnak a fiatalok illetve Jesé távozása
-új erőnléti edző
Negatívumok:
-nem érkezett igazán erősítés/ frissítés, ami főleg a kinéző tilalom miatt aggaszt (Alaba/Pogba/Kanté pakkból én egyt hoztam volna)
-a középpálya továbbra is túlzsúfolt egy kicsit, de ha Zizu jól forgatja őket nem lesz baj, illetve ha nem lesz hiszti (James és Iscora gondoltam itt elsősorban.
Ha Morata is beáll a sorba és hozza azt amit tud, akkor előre szerintem megleszünk, középen sincs baj - Casemiro bika, hátul meg Európa egyik legjobb védelme van. (bár néha ők Európa legszétszórtabb védelme )
Szerk.: Így végiggondolva lehet h inkább 4est kellet volna adnom
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egy mar van is, csak nem te magad voltál?Realista24 írta:A szavazás végeredménye; Cét, Moratát és Jamest adtátok volna el.
Új szavazás.
Aki nullát be mer írni, azt kivágom.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hiába csak Moratát vettétek (és persze Pintust), szerintem sokkal jobb nyarat zártatok, mint amikor az aktuális felkapott név megvan véve. nem lett sem az öltöző, sem a keret, sem az edző személye bolygatva, ilyen kiegyensúlyozott szezonkezdést, szerintem régen produkált a Madrid. Ráadásul ezzel egyetemben, hogy nem érkezett új Pérez kedvenc, Zizou keze nincs olyan szinten megkötve, hogy az új igazolást játszatnia kell, formától függetlenül.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem az elmult evek leggyengebb nyarat hoztuk le.
Keret tovabbra is lyukas es sok a poszton kivuli jatekos.
Jamest,Moratat es Coeantraot passzoltam volna.
Es egy Aube, pogba pakkot hoztan volna.
Keret tovabbra is lyukas es sok a poszton kivuli jatekos.
Jamest,Moratat es Coeantraot passzoltam volna.
Es egy Aube, pogba pakkot hoztan volna.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A szavazás végeredménye; Cét, Moratát és Jamest adtátok volna el.
Új szavazás.
Új szavazás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Bocsi hogy ide írom de ezen óriásit nevettem:
Özil még elférne.
Pogba leigazolasaval lett volna fullos a nyár. De így 10-ből 8-ra értékelem a nyarat.
Özil még elférne.
Pogba leigazolasaval lett volna fullos a nyár. De így 10-ből 8-ra értékelem a nyarat.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja, ezt akartam írni, ő lesz mr. x, aki miatt Pogbáról is lemondtunk.ferni írta:Még a végén kiderül, hogy Casemiro helyettese Lucas Silva lesz.......
Kellett itt aggódni, hogy nem hoznak oda senkit....
Én két dolgot kívánok, jó egészséget neki, és a neve nélküli Real Madrid kezdő és cseresort.
Nem illik.