Remelem Csupi Mocsi is bizonyitja, hogy miert lett kezdo csatar egy top csapatban 33 eves korarahehetheoriginal írta: Musi alfi lerendezik, aztan hozhatjuk is oket.
Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Donnarumma orgedett vagy 15 évet mióta utóljára láttam
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ugyanez...amilyen szép volt 2-3 héttel ezelőtt a kupafordulók eredményei, azóta se bajnokságban, se kupákban nem az nyer, akinek örülnék....Anthony írta: Na mostanában sosem az a csapat nyer akivel tartok, szóval inkább nem is mondok semmit..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Igazából bárki esik ki nekünk jó de essen csak ki a parizsAnthony írta: Na mostanában sosem az a csapat nyer akivel tartok, szóval inkább nem is mondok semmit..
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na mostanában sosem az a csapat nyer akivel tartok, szóval inkább nem is mondok semmit..
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- dzsi91
Na miasanPia
- dzsi91
A nagy portugal generacio bruno fernandessel canceloval meg zsaofelixel. 2 hónap után visszasírja majd céronaldot az egesz orszagPad'em írta:Akkor nem erre a meccsre pihentette Nagelsman 2 meccset Van baj ott valszeg nem véletlen tette ki Pep se.realistahuni írta: Nézem a kezdőket, hát ez a psg pad nem túl veretes, Cancelo sem robbant be túlságosan, még a végén behuzzuk aproert.
Szerintem meglepi lesz és lil köcsög behúzza tevetoszónak. Mi fogjuk a döntőben ismét gigászi mód elpicsázni őket.
- Pad'em
Akkor nem erre a meccsre pihentette Nagelsman 2 meccset Van baj ott valszeg nem véletlen tette ki Pep se.realistahuni írta: Nézem a kezdőket, hát ez a psg pad nem túl veretes, Cancelo sem robbant be túlságosan, még a végén behuzzuk aproert.
Szerintem meglepi lesz és lil köcsög behúzza tevetoszónak. Mi fogjuk a döntőben ismét gigászi mód elpicsázni őket.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nézem a kezdőket, hát ez a psg pad nem túl veretes, Cancelo sem robbant be túlságosan, még a végén behuzzuk aproert.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Megszokhatta már volna, hogy a kiscsapatok hamar kiesnek a BL-ből.hehetheoriginal írta: Remelem tevész ott lesz a stadionban mikor kiesnek, most nincs leonardo akivel elviteti a balhet
Aztan jovo hettol lehet megint tervezni a keretet szeptemberre, nyilik az fm2023.exe
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- dzsi91
Előtte kicsomagolja a crackfixFFP.rar-t. Jelszó azthiszem teveBaszo1234hehetheoriginal írta: Remelem tevész ott lesz a stadionban mikor kiesnek, most nincs leonardo akivel elviteti a balhet
Aztan jovo hettol lehet megint tervezni a keretet szeptemberre, nyilik az fm2023.exe
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Remelem tevész ott lesz a stadionban mikor kiesnek, most nincs leonardo akivel elviteti a balhet
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Szokásosat várom a Párizstól.
Egész jól bekezdenek, megy is nekik a játék, Mbappé lő egy gólt, majd hirtelen rövidzárlat, a Bayern is eltesz egy gólt, a pénzesek szétesnek fejben, megzavarodnak, majd a bajorok köszönik szépen magabiztosan eltesznek még egyet.
Aztán valamelyik agysebész párizsi kiállíttatja magát a 80. perc után
Egész jól bekezdenek, megy is nekik a játék, Mbappé lő egy gólt, majd hirtelen rövidzárlat, a Bayern is eltesz egy gólt, a pénzesek szétesnek fejben, megzavarodnak, majd a bajorok köszönik szépen magabiztosan eltesznek még egyet.
Aztán valamelyik agysebész párizsi kiállíttatja magát a 80. perc után
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
neymar kiesese akkor lenne igazan elony, ha az x jo lenne a parizsnak es valamelyik kettudeju szensavmentes kozeppalyas robotolna helyette.Ki mit vár ma? Én azért nem temetném a párizst. 1 gól hozható ha bappé jó napot fog ki meg is lehet.Szerintem jól jártak neymar sérülésével, így már csak 2 ember nem fog védekezni.
de igy, hogy kell a gol(golok) igy azert egy kreativ tamadoval kevesebb.
elsulhet igy is jol persze, szerintem szoros, jo meccs lesz, nem erzem a bayern darat valamiert.
edzo helyeben, ha 3-5-2 lesz akkor beprobalnam a vitinha-predator-verratti harmast kozepen a szeleken hakimivel es nuno mendessel megtamogatva.
Halvány emlékeim vannak arról a párharcról.A nagy Holland 3 as mind gót szerzett,és ami érdekesség hogy Ancelotti lőtt egy baszott nagy gólt egy cselsorozat után azon az 5:0-ás meccsen Milánóban.Az első meccs 1:1 lett Madridbanbesteve7 írta:1989 ben meccseltünk velük utoljára egyenes kieséses szakaszban Van itt valaki aki már azt is Real szurkolóként nézte vagy csak követte valamilyen formában?dzsi91 írta: Ki mit vár ma? Én azért nem temetném a párizst. 1 gól hozható ha bappé jó napot fog ki meg is lehet.Szerintem jól jártak neymar sérülésével, így már csak 2 ember nem fog védekezni.
Másikon remélem a milan tovább megy és megkapjuk őket. Amióta én fotballt nézek még tét meccset nem nyomtunk ellenük csak ilyen himihumi csoportmeccseket.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
1989 ben meccseltünk velük utoljára egyenes kieséses szakaszban Van itt valaki aki már azt is Real szurkolóként nézte vagy csak követte valamilyen formában?dzsi91 írta: Ki mit vár ma? Én azért nem temetném a párizst. 1 gól hozható ha bappé jó napot fog ki meg is lehet.Szerintem jól jártak neymar sérülésével, így már csak 2 ember nem fog védekezni.
Másikon remélem a milan tovább megy és megkapjuk őket. Amióta én fotballt nézek még tét meccset nem nyomtunk ellenük csak ilyen himihumi csoportmeccseket.
- dzsi91
Ki mit vár ma? Én azért nem temetném a párizst. 1 gól hozható ha bappé jó napot fog ki meg is lehet.Szerintem jól jártak neymar sérülésével, így már csak 2 ember nem fog védekezni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, a Real szurkoloknak meg kell felelniuk a kovetelmenyeknek, akkor kapjak csak vissza a jegy aratRealista24 írta: UEFA announce they will refund tickets to the 19,618 Liverpool fans ‘affected by the difficulties in accessing the stadium’ during the 2022 Champions League final last May.
Gondolom a Real nem kap semmit.
#Szuperligaado
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat attol fugg, mit takar a mozgekony.mozgékonyabb mint Nunez.
darwin egy eleg gyors, dinamikus, atletikus jatekos, engem cr-re vagy bale-re emelekeztet a fizikuma, felepitese.
viszont a mozgekony jelenthet kisebb teruleten gyorsulasban, forgolodasban, iranyvaltasokban kiemelkedo jatekost is (pl messi, neymar, hazi vagy di maria stilus) hat abban emlekeim szerint nunez nem extra finoman szolva sem.