GT37 írta:Kicsit soknak tűnik nekem is.
pedig ez valós adat.pheco írta:egyébként nekem ez soknak tűnik, nem rémlik ennyi)
vagy legalábbis nagyon közel van ahhoz.
mikor jobbhátvéd volt meccsenként kapta a lapokat.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 11:40
GT37 írta:Kicsit soknak tűnik nekem is.
pedig ez valós adat.pheco írta:egyébként nekem ez soknak tűnik, nem rémlik ennyi)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 1., szombat 11:30
Ramos Kicsit soknak tűnik nekem is.pheco írta:Transfer szerint Pepe a Realban: 199 meccs - 52 sárga - 6 piros (2 piros azonnal 4 második sárgával)
Ramos kicsit keményebben tolja az ipart. Realban 343 meccs - 113 sárga - 16 piros (4 azonnal, 12 második sárgával, egyébként nekem ez soknak tűnik, nem rémlik ennyi)
Az igen Nem sok meccset nézek magyar adókon (mivel nincs bekötve a TV, szóval marad a stream), de amikor rákényszerülök, akkor egyrészt halálra röhögöm magam az aktuális """"szakértők"""" okosságain, másrészt majdnem elsírom magam, hogy ilyen a színvonal itt, miközben Angliában Gary Neville kommentálja a rangadókat...pheco írta:Sport1-en megint sikerült elcsípnem egy pár percet amin sikerült fel nom magam. Nevüket sem tudom ki volt a két ember és arról beszélgettek, hogy a brazil fiatalok befürödnek Európában. Aztán jött az az elmés gondolat, hogy a Barca csak azért vette meg a Neymart, hogy nehogy más vegye meg és inkább náluk legyen és akár padozzon. Aztán jött erre a válasz, hogy még így is a Barca a legjobb választás számára, mert a Realban tuti, hogy kuka lett volna. Na itt tovább is nyomtam. Komolyan olyan embereket hívnak be ilyen műsorba, hogy az katasztrófa és ezért még pénzt is kapnak
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 11:10
A realban azok tudnak inkább befutni, akik minden szempontból a legjobbak......nem csak tudásra vagy fizikálisan hanem mentálisan is pl....mert a Realban tuti, hogy kuka lett volna.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 1., szombat 10:25
durva. Transfer szerint Pepe a Realban: 199 meccs - 52 sárga - 6 piros (2 piros azonnal 4 második sárgával)'shutterisland írta:
amúgy egy kis stat... (nem tudom, mennyire offisöl)
neymar a santosban : 225 meccs - 67 sárga, 5 piros
pepe hogy is áll ilyen tekintetben a real madridban ? kétlem, hogy ennél durvább stat.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 1., szombat 3:23
mondjuk szerintem pont, hogy a gyorsabb, kontrákkal tűzdelt fociba illik egy ilyesmi játékos inkább, de mindegy.a Barca a legjobb választás számára, mert a Realban tuti, hogy kuka lett volna.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 31., péntek 23:55
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. május 31., péntek 22:38
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 22:13
aaaaaand the saga continuesRealista24 írta:Van egy kis balhé a Santos és a DIS között, lehet bíróságra mennek, egyes lapok szerint akár még semmis is lehet a Neymar biznisz.
A szappanopera folytatódik
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 31., péntek 21:38
Aha, 40%-át birtokolták/ják Neymar játékjogának.A DIS az mi? Résztulajdonoscég?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 31., péntek 21:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 31., péntek 21:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 31., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 31., péntek 15:46
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 15:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 15:08
Ne izgasd magad gengszter,inkább nézz be valami bömböldébe,dobj be valami nyakolajat,aztàn OK lesz minden...most ne szólj hozzám pár napig, mert sikeresen felbasztam magam és előjött pár emlék :lol: :mrgreen:
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 14:57
rault műteni kellett volna a térdével, de neeeem, mert ő ott akart lenni az arsenal ellen. ki is hagyta a ziccert, ki is estünk a rákba. teljesen megbontotta az addigi felfelé ívelő játékunkat, mert ugye edzőbá nem hagyhatta ki a legendát.morientes írta:Asszem Raul is valami makacs sérülésből jött vissza mikor annyira flop lett.ő sérülésből, súlyos sérülésből jött vissza. nem úgy mint ezek, akiket felsoroltam. ezek szimplán szarok voltak és öregek, vagy a mostani csapat esetében szimplán nyomorékok.
De teljesen mindegy is,hogy mi végett,Egyiket se kellett volna már erőltetni,csakhogy játszatták őket mert Raul volt RAUL,Ronaldo meg RONALDO,és egyszerűen nem lehetett őket kihagyni...Comprende el brasilieros muchaco?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 14:50
Asszem Raul is valami makacs sérülésből jött vissza mikor annyira flop lett.ő sérülésből, súlyos sérülésből jött vissza. nem úgy mint ezek, akiket felsoroltam. ezek szimplán szarok voltak és öregek, vagy a mostani csapat esetében szimplán nyomorékok.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 14:17
és ki mondta, hogy ő tehetett róla?realistahuni írta:zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt
Mert arról ő tehetett...
Aztán mikor az utolsó nagy világversenyén, amikor volt kp mögötte, akkor odavissza szopatta a sok jóllakott brazilt.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 31., péntek 14:14
zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 14:10
az nagyon más.morientes írta:Igen,mint ahogy Ronaldonak se kellett volna már szenvednie a rossz térdével a corinhtiasba,ahol csak felvillanásai voltak,de nem lehetett kihagyni,hisz ő...Ronaldonem értem a felháborodást, ilyen a sport, ilyen az élet. sztem senki sem lesz öngyilkos emiatt. szakmai döntés született, érdekes módon a barcelonában mindig képesek voltak ilyenre, hogy teljesítmény és nem csak a név alapján ítéljenek meg egy játékost. nálunk pl raulnak már 3 évvel az eligazolása előtt ajtót kellett volna mutatni, casillasnak már bő éve a padon kéne ülnie, zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt, illetve a többiekről inkább nem is beszélek, akik mélyen alulmúlták/ják magukat az utóbbi időben.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem