Na most vagy 80 éves vagy vagy hasraütés szerűen listázol... Talán Puskást és Di Stefanot vagy Pelét és Bestet is láttad játszani stbstb?Őrületesen nagy játékos volt.....a valaha élt legnagyobb.(pedig nem madridi és még is istenítem,holott én elvakult vagyok és a barcást lefelé,a madridit felfelé kerekítem vetik rám)
A 3 legnagyobb az én szememben:
Maradona,ronaldo,zidane.......aztán utána a többi csúcsklasszis: distefano,puskas,eusebio,charlton,best,pelé,cruyff,platini,beckenbauer,socrates and zico,vanbasten,gullit,ronaldinho and messi........
aztán a 3.vonal:
.......jó sokan.....mint CR,rummenigge,baggio,gmüller és a többi extra klasszis....
Sosem tudtam komolyan venni az ilyet aki olyanat rangsorol akiket nem is látott 90 percen át egy meccsen sem. Mert ebben a felsorolásban tuti van olyan neked (is)
Én 1998 óta nézem a focit 12 éves fejjel kezdtem de nem is rangsorolom, hogy Best, Law vagy Czibor netán Albert Flórián melyik klasszis kategóriába tartozott. Azért mert hiteltelen!
98 óta akiket én nekem szerencsém volt látni sok meccsen keresztül számomra a legjobb futballisták :
Ronaldo,Ronaldinho,Zidane,Figo,Rivaldo,Totti számomra utánuk jön Cr7 és Messi (most természetesen csak a támadókat veséztem ki... a maga posztján ugyanakkora klasszis volt számomra Roberto Carlos,Cafu,Nesta,Redondo stbstb... )