Veidt írta:El Unico írta:
De! Cristiano Ronaldonal jobban senki nem tudja, mit jelent a Real Madrid.
Nem akarok kotekedni, de azert nehogy mar...
Carvajal 10 eves koraban mar itt volt, Nacho is 11, stb. Ok azok, akik tudjak hogy mit jelent a Real Madrid.
Pedig Cé és a klub között sokkal több párhuzamot találni mint barmely eddigi játékosunknál,Zidane és Ramos az akik még a klub védjegyeit cipelik a személyiségükben is.
Persze nem azt mondom,hogy Cé nagyobb madridista mint Carvajal, de a faszi minden tulajdonsága szinte az amiért én a Real Madridot választottam.Az arroganciától egészen a folyamatos maximalizmusig, a szupersztár státusz, a csillogás ami negativ és pozitív értelemben is részei a klubnak, a rengeteg hater a sok irigy ez mind Cr,ez mind a Real Madrid,ez mind mi vagyunk...
Elfogadom azok véleményét akik rábólintanábak 200 millára, de hatalmas baromságnak tartanám.Egyrészt a mai viszonylatban 200 millából már nem tudsz venni egy keretnyi játékost,másrészt nincs is minőség a piacon amivel pótolni tudnánk egy ekkora kalibert,harmadrészt rohadtul nem csak az aranytojást tojó tyúkot adnánk el.Az öltözőt is kiherélnénk vele mivel rohadtul nem mind1 szerintem a csapatnak,hogy Cé pályán van vagy nincs,ha szarul is játszik fontos a jelenléte a pályán,meg amúgy is Ramossal ők ketten ennek a csapatnak a vezérei.Kedvelem Bale-t de kétlem,hogy ha ráhárulna a Cr szerep azt a terhet eltudbá viselni,sőt ha el is tudná nem tudná azt a szintet hozni soha.Ha meg hoznánk konkrét utódnak valami túlárazott hazardot vagy mittudomén az akkora blama lenne,hogy nézni se bírnám.
+azt se felejtsük el higy van pénzünk,ilyen kamikaze akciókra semmi szükségünk nincs,ha annyira kellett volna Pogba Pereznek kifizette volna 120at Pogbáért vagy a 150et Neymarért...
És a legfontosabb,hogy míg Raul a végét járta Cr csúcson van,nem olyan mint 27 évesen de basszus,50gól... Biztosak vagyunk benne,hogy az 50 gólját majd kitermeli a csapat? Lehet,de azokkal a gólokkal mi lesz amik menetrendszerűen jönnek 7 éve amikor csak tőle lehet várni valamit? Hány bajnoki szolt annyirol,hogy Cé vert 1-2-3 gólt és a meccs szépen lecsorgott? A rangadókról nem is beszélve...
Csúcson van 10 éve és ki tudja meddig? Nem tudhatjuk, nem néz ki szarul,legalábbis nem úgy mint Raul, és ha mondjuk most lepasszoljuk befoltozzuk valami zs megoldással meg a készpénzel amit érte kaptunk aztán kiderül,hogy volt még benne szufla úgy 36-7 éves koráig? Én ezt a kockázatot nem vállalnám be...
Nem fontosabb mint a csapat,lesz utána is sikeres Real Madrid de azért saját magunkal ne csesszünk már ki,legalább hozzon le 1-2 30 gólos szezont mielőtt eladnánk csak a pénzért.Nincs csődközelben a klub, és Cé jelenleg a megfizethetetlen kategória a csapatunkból.Szerintem
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams