nincs.Realista24 írta:Luízra van 30 milla?David Luiz, aztán csókolom.
viszont ha nem kell az uj edzonek akkor eladják. kérdés az, hogy a psg&friends co. bejelntkezik e érte.
HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 30., csütörtök 14:42
nincs.Realista24 írta:Luízra van 30 milla?David Luiz, aztán csókolom.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 30., csütörtök 14:11
Van az 25 is.Realista24 írta:Luízra van 30 milla?
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 30., csütörtök 14:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 30., csütörtök 14:07
Luízra van 30 milla?David Luiz, aztán csókolom.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 30., csütörtök 14:07
Ha nem is marad, hozzánk biztosan nem jön. Sokat fizettünk Neymarért, Silvára már nem lenne pénz sajnos.Monkey írta:Olvasgattam töb helyen hogy a Barca T. Silvaval akarja megerősíteni a védelmét. Hát nagyon remélem hogy a brazil marad a seggén Parisban mert piszok jó védőnek tartom!
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 30., csütörtök 13:32
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 30., csütörtök 8:23
Ha tavaly nem kapta meg CR akkor idén sem fogja.Ráadásul idén sokkal jobbak voltak Messi statjai, persze nagy meccseken flop volt de kinézi azt a 7-8meccset? Szemben a ligában 38meccsen 40akárhány gól. Szégyen ez az egész aranylabda.Remy írta:De amúgy tényleg nem vágom kinek lehetne most adni. Kellett volna az a spanyol kupa meg a BL döntőbeli játék, és akkor simán rávágnám, hogy CR.
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. május 30., csütörtök 8:21
Tehát ha pl messi egész évben a lelátón ülne egy sérülés miatt, akkor is az esélyesek közt kéne emlegetni, mert ugye milyen képességei vannak. ez jóKitfisto. írta: De az Aranylabdát a legjobb képességű játékosnak kell kapnia. Schweinsteinger nyerhet még idén 4 kupát, akkor se lesz közel se olyan jó játékos mint Ronaldo vagy Messi.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. május 30., csütörtök 8:09
Nekem sincs még. Viccelek, nehogy a szívere vedd, én is szoktam nagyon pazar elírásokat csinálni.Remy írta: szép és jó, de láttuk már, hogy 2010-ben is szartak arra, hogy hány kupát nyertél a csapatoddal, holott Sneijdernek még egy VB ezüst is leesett, mégsem kaptam, sőt még top 3-ban sem volt.
De amúgy tényleg nem vágom kinek lehetne most adni. Kellett volna az a spanyol kupa meg a BL döntőbeli játék, és akkor simán rávágnám, hogy CR.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 30., csütörtök 6:18
szép és jó, de láttuk már, hogy 2010-ben is szartak arra, hogy hány kupát nyertél a csapatoddal, holott Sneijdernek még egy VB ezüst is leesett, mégsem kaptam, sőt még top 3-ban sem volt.Gilberto írta:szerintem a legjobban Schweinsteiger érdemelné meg ez évben, az az ember nagyot nőtt a szememben az elmúlt években, nagyon kiforrott játékos lett :-)egyébként szvsz a bayernesek (robben,ribery,müller hármas főleg) között meg fognak oszlani a szavazatok.
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. május 30., csütörtök 4:04
HozzászólásSzerző: Gilberto » 2013. május 30., csütörtök 1:35
szerintem a legjobban Schweinsteiger érdemelné meg ez évben, az az ember nagyot nőtt a szememben az elmúlt években, nagyon kiforrott játékos lett :-)egyébként szvsz a bayernesek (robben,ribery,müller hármas főleg) között meg fognak oszlani a szavazatok.
HozzászólásSzerző: volt » 2013. május 30., csütörtök 1:24
Ezt most komolyan kérdezed?Kitfisto. írta:Ha lenne egy csapatod kit igazolnál le elsőként? :-)Csak tudnám, hogy Messi mire fel 2-es. Viszont Schweinit én inkább 10 körüli raknám.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 30., csütörtök 0:30
miszter.rivaldo aranylabdáját én nem vitatnám,realos létemre ő volt anno az egyik legnagyobb kedvencem.....még közös fotóm is van vele.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 21:56
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. május 29., szerda 21:24
1999-ben nálam messze a MU-val triplázó David Beckham volt a csúcs. Rivaldo kapta meg. Természetesen jobb képességű focista volt a brazil, de abban az évben Becks-nek járt volna.Owen aranylabdája óta,már ez megdőlt......akkor a pool nyert 5 trófeát(amiből persze 3 mikiegér kupa volt) és owen megkapta.....pedig a tavaszi szezonban a formája miatt még a kezdő poziciója is kérdéses volt de hát a foci már csak ilyen.......tele kecskével.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 21:19
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. május 29., szerda 21:16
Aranylabda szavazásnál nem ez a kérdés, hanem hogy ki teljesített legjobban az adott évben.
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. május 29., szerda 20:43
Erről tudna valaki linkelni egy videót?R.M.C.F írta:Az nagyon kemény volt... és az benne az érdekes,hogy ugye azonnal kiállították, de a lassításokból ki lehetett venni, hogy előbb ért labdát aztán vitte úgy mint a rongybabát....azt hittem ott hal meg a faszi.Míg aztán R.Carlos nem rugdosott bele egy kis jómodort
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 29., szerda 20:39
Pedig jóval visszafogottabb meccsek vannak, mint amiket a videón láthatunk. De hát Pepe a favágó, és a a futballtörténelem legaljasabb embere.nmate írta:http://www.youtube.com/watch?v=XdcZ7JT3_ZI
Régen mennyi "Pepe" mozdulat volt, mégsem volt hiszti a nyilatkozatokban. Ez a sok kislány meg napjainkban...
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem