Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 25., péntek 17:31

Minőségre utal R24, nem mennyiségre... :roll: :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 25., péntek 17:29

Azért amekkora millerek járnak ide, lehet én csinálok rosszul valamit? :mrgreen:

Vagy csak nekem nem utal a madridom a postok után? :Đ
Nem illik.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 25., péntek 16:25

kanye írta:UHD minőség? :D Good luck with that. Manapság az is nagy szó ha valami HD, és még ez is alig van.

Semmi értelme 4K TV-t venni, egyszerűen nincs rá tartalom. A másik, hogy ebben az árkategóriában a legfapadosabbat kapnád, egy normális 4K TV fél millió körül van.

180-200 körül már korrekt FHD-t kapni, azok közül válaszd valamelyiket. Sonyt ajánlom, de egy LG/Samsung is teljesen jó.
Na pont ezért kérdeztem! :) Utána olvastam egyébként és tényleg semmi haszna, mert még interneten sem találni olyan anyagot, ami UHD minőség lenne, nemhogy a szolgáltató. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. március 25., péntek 15:49

UHD minőség? :D Good luck with that. Manapság az is nagy szó ha valami HD, és még ez is alig van.

Semmi értelme 4K TV-t venni, egyszerűen nincs rá tartalom. A másik, hogy ebben az árkategóriában a legfapadosabbat kapnád, egy normális 4K TV fél millió körül van.

180-200 körül már korrekt FHD-t kapni, azok közül válaszd valamelyiket. Sonyt ajánlom, de egy LG/Samsung is teljesen jó.
Áram bekötést vállalok [email protected]

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 24., csütörtök 15:34

Korábban volt szó arról a témáról, hogy megéri-e UHD tévét venni. Nem lapozok vissza, mert sok idő is lenne, meg már nem emlékszek melyik topicban volt. :mrgreen: A lényeg... Tervezem, hogy lecserélem a mostani tévém és ezt az LG-t néztem ki: http://www.emag.hu/lg-televizio-109-cm- ... DXF3RYBBM/ Nem egy csúcskategóriás, de így a leírás alapján "bele szerettem". :mrgreen:
Viszont nekem sima mezei kábel tévém van bekötve, azon nyílván nem fog UHD minőségben jönni a kép. De ha váltanék digire upcre, vagy valami másra, akkor elképzelhető, hogy valami nagyon komoly képminőséget kapnék?
A másik, ami még fontosabb. Főként meccs nézésre, filmezésre és játékra használnám. Akkor gondolom ha uhd minőségi filmeket töltenék le, akkor gondolom azt gond nélkül tudná. Köszöntem előre is az infókat. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 22., kedd 16:18

Sierra írta:Nem hiszem, hogy annyival jobban melegedne, mint bármelyik más telefon.
4-esem van, messenger + spotify egyszerre pörög 5 percet aztán égeti a tenyeremet :lol:
Viszont ez egy 7 éves telefon.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 22., kedd 16:14

BBeno írta:4"-ra minek? QHD is akkora felesleges dolog. szvsz. meg az is lehet megmaradt egy csomó 5s panel és így könnyebb volt :lol: :lol:

***ja most nézem ez 200 pixellel több magasságon.

Látszódik az.
Ha használod natúrban akkor nem, de rakj mellé egy Full HD-s vagy akár egy 2k-s panelt
ZIDANE

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. március 22., kedd 15:10

hehe írta:persze
Ősszel lesz 3 éves az 5s, ha lemegy 100 alá már érdemes elgondolkodni rajta szerintem.
A lassan 5 éves 4s-em tökéletesen működik, pedig nyúzom rendesen, de egyszer nem fagyott még le, lassulás szempontjából is csak minimális különbséget vettem észre az utóbbi időben. Mondjuk még mindig a 7.1.2 van rajta.
hehe írta:melegedés
Nem hiszem, hogy annyival jobban melegedne, mint bármelyik más telefon.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 22., kedd 14:14

Egyrészt mert így - állítólag - jelentősen zuhanni fog az 5s ára,
persze :lol:
?
melegedés
Kép
Kép
Kép

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. március 22., kedd 14:03

Én örülök ennek az SE-nek.
Egyrészt mert így - állítólag - jelentősen zuhanni fog az 5s ára, aminek én nagyon örülök, mert azt szerenték venni.
De mire eljutok oda, lehet inkább egy ilyenre ruháznék be, addigra talán ennek is mérséklődik az ára.
hehe írta:kivi vagyok mikor ég oda az első telefon a user arcára
?
eReMA írta:Az SE véleményem szerint felér egy beismeréssel, hogy az Apple-nél mostanában valami félrement. Így érzem.
Miért?
d.gergo írta:Szerintem aki egyszer használ akár csak pár hétig is egy relatíve nagyobb kijelzőjű telefont, annak már nagyon nehéz visszaállni egy kisebbre. Én 3.5-ről váltottam 5-re, majd vissza 4.7-re, de azt már el sem tudnám képzelni, hogy egy 4-eset hogyan tudnék kezelni a hurka ujjaimmal (Ugyan ez igaz arra is, hogy 5-nél nagyobbat sem tudnék, az már tényleg tepsi az én kezemben).
Én 4.8-ról váltottam 3.5-re (4s), az elején nagyon fura volt, de hamar megszoktam, ráadásul 4s-nek szebb a kijelzője, mint az SIII-nak volt. De sokszor már én is kicsinek érzem ez a 3.5-et. Igazából most már elfogadnék egy 6-ot is, pedig eleinte nagyon nem tetszett, a 4.7-es kijelző is viszonylag kényelmes méret még szerintem.

Mindenesetre nyúzom még egy darabig a 4s-t, aztán karácsony környékén elgondolkodom a váltáson, 5s, SE vagy 6-on. :) Majd kiderül.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 22., kedd 13:57

ez igen, ez a fejlesztés, hogy kimaradt a 3d-s apámfasza, emiatt kevesebb táp kell neki :lol:

marketingesek már írják a szlogent :lol:
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 22., kedd 13:41

eReMA írta:
Realista24 írta:Szerintem az ötös userek többsége azert mondta hogy nagy az uj, meg "ronda" mert horror ara volt. A legtöbb a hetesre várt hogy olcsón legyen a hatos. :lol: Szerintem egyáltalán nem nagy, nálam pont ez a max ami meg kényelmes. A plus mar tojas sutesre való.
Speciel én azért vártam a hetesre mert bíztam benne, hogy lesz újra kisebb (és számomra szebb) verzsön. Az SE véleményem szerint felér egy beismeréssel, hogy az Apple-nél mostanában valami félrement. Így érzem.
te vagy az üdítő kivétel :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 22., kedd 13:34

4"-ra minek? QHD is akkora felesleges dolog. szvsz. meg az is lehet megmaradt egy csomó 5s panel és így könnyebb volt :lol: :lol:

***ja most nézem ez 200 pixellel több magasságon.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 22., kedd 12:53

d.gergo írta:
Realista24 írta:Az almások nem erőltették meg magukat túlságosan.
Csak a szokásos. :lol: Amúgy jó ez, kis erőmű. Sok alma usertől hallom, hogy azért nem upgrade-elnek az új szifonokra mert nagyok. Na most itt van nekik a négy colos teló a 6s agyával :)

Egy full hd kijelzo azert igy 2016 ban mar ogazan lehetne alap...
ZIDANE

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. március 22., kedd 10:04

eReMA írta:Speciel én azért vártam a hetesre mert bíztam benne, hogy lesz újra kisebb (és számomra szebb) verzsön. Az SE véleményem szerint felér egy beismeréssel, hogy az Apple-nél mostanában valami félrement. Így érzem.
Az 5-ös vonal külsőre nekem is jobban bejön, de a 6-os szériába is könnyű beleszeretni.

A mérete pedig... Szerintem aki egyszer használ akár csak pár hétig is egy relatíve nagyobb kijelzőjű telefont, annak már nagyon nehéz visszaállni egy kisebbre. Én 3.5-ről váltottam 5-re, majd vissza 4.7-re, de azt már el sem tudnám képzelni, hogy egy 4-eset hogyan tudnék kezelni a hurka ujjaimmal :lol: (Ugyan ez igaz arra is, hogy 5-nél nagyobbat sem tudnék, az már tényleg tepsi az én kezemben).

De tényleg nincsen baj a 4-es mérettel, kifejezetten örülök neki, hogy végre nem csak növeljük azt a fránya kijelzőt innováció címszó alatt, amíg már táska kell a telefonnak is.

Az akkumulátor teljesítményére én is kíváncsi leszek az újnál, a 6s éppen hogy kibír egy napot ha aktívan használja az ember. Jól láttam, hogy 3D touch nincs az SE-ben? Ez biztató lehet az élettartamra nézve, a 6s-nél ha jól tudom ez vett el (ha csak minimálisan is) kapacitást/helyet az akksitól.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 22., kedd 9:50

szerintem csak rájöttek hogy rendkívül sok 4- 4s van még a piacon akiket nem tudtak a váltásra bírni. nincs ezzel gond szerintem hogy kijött ez.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. március 22., kedd 9:43

Realista24 írta:Szerintem az ötös userek többsége azert mondta hogy nagy az uj, meg "ronda" mert horror ara volt. A legtöbb a hetesre várt hogy olcsón legyen a hatos. :lol: Szerintem egyáltalán nem nagy, nálam pont ez a max ami meg kényelmes. A plus mar tojas sutesre való.
Speciel én azért vártam a hetesre mert bíztam benne, hogy lesz újra kisebb (és számomra szebb) verzsön. Az SE véleményem szerint felér egy beismeréssel, hogy az Apple-nél mostanában valami félrement. Így érzem.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 22., kedd 8:04

Szerintem az ötös userek többsége azert mondta hogy nagy az uj, meg "ronda" mert horror ara volt. A legtöbb a hetesre várt hogy olcsón legyen a hatos. :lol: Szerintem egyáltalán nem nagy, nálam pont ez a max ami meg kényelmes. A plus mar tojas sutesre való.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 22., kedd 7:22

Az üzemidő lesz igen érdekes , igaz hogy kisebb a kijelző , de az aksi is , viszont a proci az erősebb . :hmmm:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 22., kedd 7:14

d.gergo írta:
Realista24 írta:Az almások nem erőltették meg magukat túlságosan.
Csak a szokásos. :lol: Amúgy jó ez, kis erőmű. Sok alma usertől hallom, hogy azért nem upgrade-elnek az új szifonokra mert nagyok. Na most itt van nekik a négy colos teló a 6s agyával :)
kivi vagyok mikor ég oda az első telefon a user arcára :lol:

a véleményem erről az egészről bill burr igen kiváló humorista steve jobsról való véleményével azonos.
Kép
Kép
Kép

Vissza: