Zene
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Zene
Nagy lényeg hogy egyes számok milyen időszakhoz,vagy élményhez kapcsolódnak.Kerlon írta: nem tudom, szerintem a dragoste din tei örök lesz a számomra
vagy lady gaga poker faceje
vagy sorolhatnánk még párat...
fiatalon persze, hogy más volt a rálátás, mindenkiben más emlék marad meg, mi is csodálkozni fogunk pár dolgon a következő években
Legalább is én így vagyok vele,rengeteg olyan zene van ami így marad meg.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
nem tudom, szerintem a dragoste din tei örök lesz a számomraR.M.C.F írta:Nem akartam sarkítani,ez egy idézet amivel egyet értek,azzal is egyetértek,hogy másnak más tetszik,pl apámnak a beatles...nekem ez nem jön be,stb...de nem is a mondanivalója volt nekem fontos,hanem az hogy ma is a fülembe másznak a dalok,vagyis "örökéletűek" a számomra......a mai világ számai,nekem nem jelentenek semmit.
Nekem hazai fronton pl...egy neoton,edda,flipper öcsi zene volt. A maiak,nem fognak meg.
vagy lady gaga poker faceje
vagy sorolhatnánk még párat...
fiatalon persze, hogy más volt a rálátás, mindenkiben más emlék marad meg, mi is csodálkozni fogunk pár dolgon a következő években
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A pop zenéknél eleve ritka a nagy mondanivaló, mivel az egyszerűségre és a fülbemászhatóságra törekedtek mindig is. Nem igazán áll hozzám közel a műfaj, de szerintem is minden tekintetben minőségibb egy 90-es évekbeli közepes popzenekar is mint a mostani legnépszerűbb seggrázó nickiminaj, agybajos ladygaga, vagy homár bíber.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor az én linkjeimre figyelj, 10/9 esetben ilyesmit hozok, és a srácéhoz hasonló kommentet is bedobtam pár hónapja.R.M.C.F írta:Nem akartam sarkítani,ez egy idézet amivel egyet értek,azzal is egyetértek,hogy másnak más tetszik,pl apámnak a beatles...nekem ez nem jön be,stb...de nem is a mondanivalója volt nekem fontos,hanem az hogy ma is a fülembe másznak a dalok,vagyis "örökéletűek" a számomra......a mai világ számai,nekem nem jelentenek semmit.
Nekem hazai fronton pl...egy neoton,edda,flipper öcsi zene volt. A maiak,nem fognak meg.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem akartam sarkítani,ez egy idézet amivel egyet értek,azzal is egyetértek,hogy másnak más tetszik,pl apámnak a beatles...nekem ez nem jön be,stb...de nem is a mondanivalója volt nekem fontos,hanem az hogy ma is a fülembe másznak a dalok,vagyis "örökéletűek" a számomra......a mai világ számai,nekem nem jelentenek semmit.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
RMCF: nem szoktam kötekedni, de ezt most muszáj: linkelj a 90-es évekből NAGY mondanivalóval rendelkező számot. A Cheri Lady vagy a Rythm is the dancer vagy a Coco Jumbo az? Semmi bajom ezekkel, veled sem, csak érdekes volt az idézett komment. Lehet, hogy kiragadtam három számot, de akkor is, érdekes számomra ez a sarkítás...
"And my heart will leave you never."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mondtuk hogy gyere zeneklubba, szívesen hallgattuk volna az ajánlásodat.
Bár te nem tudom hogy viszonyulnál egy hardcore metal vagy rap albumhoz, de biztos jó móka lenne.
Bár te nem tudom hogy viszonyulnál egy hardcore metal vagy rap albumhoz, de biztos jó móka lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szoktam régi zenéket hallgatni,ott találtam ezt a kommenttet. Jogos.
joey940902 2 hónapja
Imádom ezeket a régi retro zenéket!
20 éves vagyok, bárcsak abba a régi világba születtem volna, bárcsak akkor lettem volna fiatal, nem pedig ebbe a korcsba, ami most van!
Régi jó zenék, mondanivalójukkal együtt... a mostaniak meg rakat szar, tucat zene!!
I ♥ 70-90-es évek!!!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Szerintem nincs nagy gond az új albummal, csak eléggé más lett mint az eddigiek ezért szarozzák sokan!Túl sok lett szerintem az elektronikus alap, és kevés a rockos szám! Vannak azért jó számok pl Day of the Dead, Disease,Live Forever,Gravity,How We Roll,Usual Suspects,Fuck The World de azért szerintem meg sem közelíti az eddig, főleg az első két albumot!Remélem a következőben azért több rockos szám lesz és akkor nem lesz gond!
Az I'll be there számukkal viszont megleptek, az új volt!
Az I'll be there számukkal viszont megleptek, az új volt!
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
soadroli írta:Szerintem meg shit. 1-2 jobb szám akad, de régen sokkal jobbak voltak. No.5, Everywhere I Go, Young, Undead, Been to hell stb...na ezek még odabactak.
Első hallgatásra nekem is az volt a véleményem, hogy ez a kanyarban sincs az előzőekhez képest, aztán most, hogy jó párszor lepörgettem, már más véleményen vagyok.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
NA akkor egy kis Hollywood Undead, az új albumról:
Hollywood Undead - Disease
Hollywood Undead - How We Roll
Hollywood Undead - Live Forever
Hollywood Undead - Sing
Kinek hogy tetszik egyébként az új lemez?, szerintem adogatja rendesen.
Hollywood Undead - Disease
Hollywood Undead - How We Roll
Hollywood Undead - Live Forever
Hollywood Undead - Sing
Kinek hogy tetszik egyébként az új lemez?, szerintem adogatja rendesen.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nem zenét hozok de nézzétek meg
joey badass és a fain sapija
joey badass és a fain sapija
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Pont tegnap olvastam én is, nagyon várom már az albumot.peti_madrid írta:November óta nem jártam a topikban, de most robbantok
Netsky beszélt a UKF-nek az új albumáról.
Említi, hogy csomó új zenéje van, amit meg fog jeleníteni a közeljövőben. Lesz a nagy LP, meg külön kiad pár számot single-ként, de ezek nem lesznek az albumon.
Aki bírja a liquid dnb-t, annak kötelező (GT)
Ha már liquid dnb:
Flame - True Values EP
Nemrég fedeztem fel ezt a gyereket, imádom a zenéjét, kicsit más jellegű, mint a Netsky/Hospital Records-féle stílus, de szerintem kiváló.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
November óta nem jártam a topikban, de most robbantok
Említi, hogy csomó új zenéje van, amit meg fog jeleníteni a közeljövőben. Lesz a nagy LP, meg külön kiad pár számot single-ként, de ezek nem lesznek az albumon.
Kendrick Lamar - King Kunta
Jeremih - Planes ft. J. Cole
Wale - The Pessimist (feat. J. Cole)
Wale új albuma is eléggé rendben van.
Jeremih - Planes ft. J. Cole
Wale - The Pessimist (feat. J. Cole)
Wale új albuma is eléggé rendben van.