Ha annyira kéne a pénz, akkor Morata vagy James már tuti nem lenne itt.ericco írta:Én nem örülök neki, hogy nem jött. Sőt, már anno sem örültem, hogy nem hoztuk egy szett focilabdáért az MU-ból. Viszont valahol Perezéket is megértem, hogy nem akartak bankot robbantani érte. Lehet tényleg nem áll annyira jól a klub. Stadiont is kell újítani, közvetítési jogokból áramló pénzt is a liga osztja majd szét, stb.Realista24 írta:Tipikus felfogás. Jó játékos, kéne is, meg bacca meg a ManU, hogy elvitte, de azért jó, hogy nem jött, mert sok lett volna a fizetése.
Ha néhány piaci szereplő így gondolkodna, már rég lehúzta volna a rolót az üzleti életben.
Nem lehet dugni is meg szűznek is maradni.
Hiba volt annyit kifizetni Jamesért, egyértelműen az a transfer volt egy jó darabig a galaktikus igazolás. És miatta ment Di Maria is. Más helyen az ilyen elhibázott dolgokért fejek repülnek.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
suareznel perez huzta be a feket. elso nagy hibaja. masodik pogba lenne nalam. de javithat ha egy valamire valo vkpt hoz case melle.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Fabregas, Alexis Sanchez, Neymar, Suarez, Pogba:
Fabregas Barca nevelés, alig várta, hogy hazatérjen. Sanchezt sosem akartuk leigazolni. Neymar story annyira zavaros, hogy lehet maga a játékos sem tudja, mi történt, Suarezt mi nem akartuk a VB-s harapása után, Pogba pedig már téma a fórumon. Szerintem a játékos jött volna, csak nem tettünk olyan ajánlatot, amire a Juve rábólintott volna, szóval hivatalosan a játékosnak sem tehettünk ajánlatot.
Fabregas Barca nevelés, alig várta, hogy hazatérjen. Sanchezt sosem akartuk leigazolni. Neymar story annyira zavaros, hogy lehet maga a játékos sem tudja, mi történt, Suarezt mi nem akartuk a VB-s harapása után, Pogba pedig már téma a fórumon. Szerintem a játékos jött volna, csak nem tettünk olyan ajánlatot, amire a Juve rábólintott volna, szóval hivatalosan a játékosnak sem tehettünk ajánlatot.
Merci Zizou!
KAG írta:Balet akarta a barca előttünk egy évvel, de megvárt minket a srác!
Aztán Ők hozták B-opciónak Neymart.
De tényleg hihetetlen, évek óta mutatják a fuckot a játékosok nekünk. Fabregas, Alexis Sanchez, Neymar, Suarez, Pogba stb stb... miért nem akartak ideigazolni?
- ericco
- Kapcsolat:
Balet mi halásztuk el a MU elől, mondjuk ott megvolt az előnyünk, hogy Levy nem akarta őt közvetlen riválisnak eladni. Meg Kroost is vitték volna páran, sőt, a Bayern is megtartotta volna.Sierra írta:Még egy játékost elhalásztak előlünk, akit évek óta hajkurászunk. CéRonaldo óta volt olyan játékos, akit sikerült megszerezni?
Tudod, mi nem fér bele nekem az összképbe? Andre Gomes. Ha ő nem B terv volt, akkor mi? Ha Pogbára nem volt esély nyár eleje óta, akkor miért nem igazolták le? Én örülök neki, hogy így alakult, mert semmi extra a gyerek, de az érdeklődésünk valós volt.Realista24 írta:Én megérteném Pérezéket, de ahelyett, hogy elismerték volna a hibát és javítottak volna rajta, csak nagyobb baj irányába sodorják a klubot, legalábbis ahogy a dolgok most állnak.
Merci Zizou!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Balet akarta a barca előttünk egy évvel, de megvárt minket a srác!Sierra írta:Még egy játékost elhalásztak előlünk, akit évek óta hajkurászunk. CéRonaldo óta volt olyan játékos, akit sikerült megszerezni?
Aztán Ők hozták B-opciónak Neymart.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én megérteném Pérezéket, de ahelyett, hogy elismerték volna a hibát és javítottak volna rajta, csak nagyobb baj irányába sodorják a klubot, legalábbis ahogy a dolgok most állnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Még egy játékost elhalásztak előlünk, akit évek óta hajkurászunk. CéRonaldo óta volt olyan játékos, akit sikerült megszerezni?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Iscora mèg csak csak,de Jamesnek se sebessèg,se dinamika,se poszt,de mèg mostanság akarat sincs.Ergo,nagyon játszani sem fog.Ellenben Iscora meg Jamesra több az esély, hogy beválik, és húzóember lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ericco
- Kapcsolat:
Én nem örülök neki, hogy nem jött. Sőt, már anno sem örültem, hogy nem hoztuk egy szett focilabdáért az MU-ból. Viszont valahol Perezéket is megértem, hogy nem akartak bankot robbantani érte. Lehet tényleg nem áll annyira jól a klub. Stadiont is kell újítani, közvetítési jogokból áramló pénzt is a liga osztja majd szét, stb.Realista24 írta:Tipikus felfogás. Jó játékos, kéne is, meg bacca meg a ManU, hogy elvitte, de azért jó, hogy nem jött, mert sok lett volna a fizetése.
Ha néhány piaci szereplő így gondolkodna, már rég lehúzta volna a rolót az üzleti életben.
Hiba volt annyit kifizetni Jamesért, egyértelműen az a transfer volt egy jó darabig a galaktikus igazolás. És miatta ment Di Maria is. Más helyen az ilyen elhibázott dolgokért fejek repülnek.
Merci Zizou!
- ___Samy___
Jesé nem egy szint a másik kettővel. Meg aztán játszani is szeretett volna eleget. Ellenben Iscora meg Jamesra több az esély, hogy beválik, és húzóember lesz. Ráadásul egyiknek sem fordult meg a fejében a távozás, a francia meg lehet nem "merte" nekik megmondani, hogy jobb lenne ha koccolnátok.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Jesenek sem adott többet. Más állhat a háttérben. Lehet Zizou Iscot tartaná, Perez meg Jamest és Zidane akkor inkább nem kér senkit. Mert ugye kozeppalyas, ha jön, akkor valakinek mennie kell.___Samy___ írta:Igen, nekem is ez az érzésem vele kapcsolatban. Korrekt dolog az, hogy fél év közös munka után ad még Jamesnak és Isconak is egy évet a bizonyításra, de a transferban miatt nem biztos, hogy ez az időzítés megfelelő.Zidane nekem talán egy kicsit túl érzelmes edzőnek tűnik, aminek van előnye és hátránya is. Talán túlságosan ragaszkodik a játékosokhoz, nehezen válik meg tőlük. Ő nem fog nagytakarítást rendezni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tipikus felfogás. Jó játékos, kéne is, meg bacca meg a ManU, hogy elvitte, de azért jó, hogy nem jött, mert sok lett volna a fizetése.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Igen, nekem is ez az érzésem vele kapcsolatban. Korrekt dolog az, hogy fél év közös munka után ad még Jamesnak és Isconak is egy évet a bizonyításra, de a transferban miatt nem biztos, hogy ez az időzítés megfelelő.Zidane nekem talán egy kicsit túl érzelmes edzőnek tűnik, aminek van előnye és hátránya is. Talán túlságosan ragaszkodik a játékosokhoz, nehezen válik meg tőlük. Ő nem fog nagytakarítást rendezni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mègha csak egyről is lett volna szó,a dolog akkor is buktacsak a téliböl való kizárás lenne igazságos, mert jóval kevesebb játékosról van szó nálunk mint a Barcáéknál.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Attól félek, hogy ha jön a bünti Perez elkattan és vesz 5 tucatjátákost 60 millióért (darabját).
Egyébként szerintem lesz eltiltás, de szerintem csak a téliböl való kizárás lenne igazságos, mert jóval kevesebb játékosról van szó nálunk mint a Barcáéknál. (mondjuk a 3 Zidane fiút nem is tudom hova tenni...)
Egyébként szerintem lesz eltiltás, de szerintem csak a téliböl való kizárás lenne igazságos, mert jóval kevesebb játékosról van szó nálunk mint a Barcáéknál. (mondjuk a 3 Zidane fiút nem is tudom hova tenni...)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Most se értem, hogy valaki szerint a fizetése rendben van. James egy kimagasló VB szereplés után a 3-adát (?) kapja és a marketing értékeik hasonlóak. Még azt elfogadom, hogy 20-30 millióval többet ér nála Pogba, de azért a fizetés kurva túlzó. C meg Messi kapnak ennyit.
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha Pérez vesz egy sztárt rekord összegért és alápakol egy hatalmas fizetést akkor egy megalomán őrült, és amőgy is, mivel drága volt az aktuális igazolás játszania kell majd...ha meg nem veszi meg akkor magyarázkodjon és amúgy is, milyen dolog ez már? Ébredjetek már fel, a piacon rajtunk kívül van még jó néhány csapat, a világ legjobb kerete meg a miénk jelenleg. Lehetne rajta javítani, de ahhoz előbb eladni kellene. Perezt ezen a nyáron eddig egyedül James megtartásáért tudnám kérdőre vonni.
nem kell. leirtam par kommenttel feljebb.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Miért kellene magyarázkodnia? Érthetetlen.BBeno írta:szerintem egy kanyi hivatalos ajanlat nem volt pereztol. tovabbra is varom a magyarazatokat tole hogy miert nem.
de mint mondottam vala. orulok hogy kova marad viszont ha case kiesik akkor majd foghatja a fejet perez hogy nem vett oda senkit altnak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.