Real Madrid vs. Barcelona
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Mennyire fogjuk mi gyűlölni ezt a Neymar fazont...
Most am. gyorsan le kéne csapni erre az Inigo Martinez gyerekre, már csak azért is, hogy a Barca ne tudja megvenni olcsón. Habár nem lesz gond, van pénzük bőven, hiszen 22 milláért vették csak Neymart.
Most am. gyorsan le kéne csapni erre az Inigo Martinez gyerekre, már csak azért is, hogy a Barca ne tudja megvenni olcsón. Habár nem lesz gond, van pénzük bőven, hiszen 22 milláért vették csak Neymart.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megkapta amit akart, annyi különbséggel, hogy végig fütyülték.Szeretnék még egyszer kimenni a pályára, és hallani, ahogy a szurkolók a nevemet skandálják" – írta Neymar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
szeretnék neymarnak sok sikert kívánni...
nem mondom hogy lehetetlen, csak a kismanó lehet toporzékolni fog
nem mondom hogy lehetetlen, csak a kismanó lehet toporzékolni fog
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogy, ahhoz már túl öreg vagyok, hogy ilyenek fennakadjak.ezen te még meglepődsz?
Különösebben nem is érdekel, mert jókat mosolyog rajta az ember, csak sajnálom valamilyen szinten azokat, akik csak egy irányból informálódnak a kedvenc csapatukkal kapcsolatban.
Mert amikor mondjuk az egyik oldal (madridi vagy éppen a katalánok) húzkodják a csapatot, rögtön utánamegyek, hogy mit ír a másik oldal. Csodák csodájára, néha egyet szoktak érteni a felek, na annak a felét már akár el is hiszem.
Szerk.:
Az Espanyol drukkerek is berágtak, hátat fordítottak nekik, és tiltakozásukat fejezték ki.
Kép
Catalonia is more than one club, hangoztatták, amiért ezt csinálták
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
ezen te még meglepődsz?Realista24 írta:Egyébként van egy érdekes cikk arról, hogy a katalán sajtó véleménye egyik napról a másikra megváltozott Neymarral kapcsolatban. Ameddig a Real volt a befutó, addig Neymar egy arrogáns, önző, strici volt, aki nem képviseli azokat az értékeket, amik méltók a Barcelonához. A Real Madridba való, a katalánokra káros hatással lenne. Most pedig...
csak a szokásos, nincs itt semmi meglepetés.
a katalán+újságíró kombó az egyik legrosszabb, ami létezhet a cigány politikus és a zsidó zsidó mellett
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyébként van egy érdekes cikk arról, hogy a katalán sajtó véleménye egyik napról a másikra megváltozott Neymarral kapcsolatban. Ameddig a Real volt a befutó, addig Neymar egy arrogáns, önző, strici volt, aki nem képviseli azokat az értékeket, amik méltók a Barcelonához. A Real Madridba való, a katalánokra káros hatással lenne. Most pedig...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A spanyol bajnokságba az ellenfelek 50% az kb. olyan mintha otthon lenne Brazíliába, védelem 0, a többieké mondjuk +2, és van 2-3 komolyabb ellenfél azt annyi. Ott tehát könnyedén fog villogni.Kitfisto. írta:Nagyon félek, hogy ő lesz az új Robinho. Én már akkor tag voltam itt, mikor hozzátok igazolt (2005 nyár. real_funghi, Enrique, cantera, sasi féle idők). Emlékszem akkor azt mondtátok itt, hogy Messi még a cipőjét sem kötheti majd Robinhonak. Aztán láttuk a végeredményt. Ráadásul a Barcára hatványozottan igaz, hogy rohadt nehéz beilleszkedni.
Az egyetlen ami megnyugtat, hogy már Guardiola is megakarta szerezni. Az ő szakértelmébe bízok egyedül.
A BL az kicsit más téma azért. Ott könnyen jelenthet majd hátrányt védekezésben egy Bayern, angolok, PSG, stb. ellen.
Majd kiderül, reméljük a legjobbat (legrosszabbat).
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na igen, és ez már nem a sajtó koholmánya. Hányinger.vmi ilyesmiről szokott beszélni RMCF, kezdődik a ferdítés és hazugság, a mi besározásunk.
Egyébként az AS-en 72 millió eurós költségekről írnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ca?ICID=HP
vmi ilyesmiről szokott beszélni RMCF, kezdődik a ferdítés és hazugság, a mi besározásunk.
vmi ilyesmiről szokott beszélni RMCF, kezdődik a ferdítés és hazugság, a mi besározásunk.
Nagyon félek, hogy ő lesz az új Robinho. Én már akkor tag voltam itt, mikor hozzátok igazolt (2005 nyár. real_funghi, Enrique, cantera, sasi féle idők). Emlékszem akkor azt mondtátok itt, hogy Messi még a cipőjét sem kötheti majd Robinhonak. Aztán láttuk a végeredményt. Ráadásul a Barcára hatványozottan igaz, hogy rohadt nehéz beilleszkedni.
Az egyetlen ami megnyugtat, hogy már Guardiola is megakarta szerezni. Az ő szakértelmébe bízok egyedül.
- G.E.M.A
- Kedvenc játékosaid: Rivaldo, Henry, Casillas
- Kedvenc csapatod: Katalánok, Ágyúsok, A Trükkös Fák
Nem hinném, ha fele olyan jól feltudná tartani gyorsaságát mint Ronaldo, bőven mehetne rá, hisz már Messi sem az a szép szál legény mint volt . Bár ő nem Ronaldo szóval nem tudom. Minden esetre én 16 évesen majdnem annyi kiló vagyok mint ő mondjuk engem is aprítanak NB III-ba mégse sérülök le
Nem, nem vagyok divatmajom, nem 1 éve drukkolok a klubomnak, nem egy játékos miatt lettem Barcás.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
felturbózni nem kell, de egy kevés tömeg azért kelleni fog rá, mert így attól félek, hogy úgy törik ketté, mint a sticklettit.
nem kell cr vagy falcao fizikum nyilván.
nem kell cr vagy falcao fizikum nyilván.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Vagy peldaul Higuain is rengeteget profitalt a plussz izmokbol...francois írta:isten ments h elkezdjék hizlalni! ott van elrettento példának bojan meg pato. bojan kis cingár gyerek volt, aztán tettek rá egy "rakás" izmot és kb 30-40%-al belassult. patonál is ez volt, csak neki meg valszeg ennek köszönhetően jött egy rakás sérülés.G.E.M.A írta:Kíváncsi vagyok mit fog alkotni Neymar. Súlyt dobhatnának rá nem bánná. minden esetre ahhoz képest milyen pihe emberünk, nincs sok sérülése. Majd biztos ő is kap néhány üveg gumibogyószörpöt és nyomás tovább
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
isten ments h elkezdjék hizlalni! ott van elrettento példának bojan meg pato. bojan kis cingár gyerek volt, aztán tettek rá egy "rakás" izmot és kb 30-40%-al belassult. patonál is ez volt, csak neki meg valszeg ennek köszönhetően jött egy rakás sérülés.G.E.M.A írta:Kíváncsi vagyok mit fog alkotni Neymar. Súlyt dobhatnának rá nem bánná. minden esetre ahhoz képest milyen pihe emberünk, nincs sok sérülése. Majd biztos ő is kap néhány üveg gumibogyószörpöt és nyomás tovább
- ateeemadrid
egyébként ebben bízok, hogy mivel Neymar éppenséggel nem volt olcsó, fontosabb posztokon fogtok spórolni.a prioritás egyébként továbbra is a védelem, a kapusposzttal együtt.
ugyanis ha nem jön 1 jó, megbízható kapus, és egy minőségi középhátvéd, akkor hiába a hangzatos támadósor.
ugyanazvan a Barcánál, mint nálunk, csak nálunk a középpálya az, ami évek óta szar.
kapusnak Reina papa mehet nyugodtan , középhátvéd poszton meg már az elég öröm, hogyha sem Hummels sem Thiago Silva nem oda megy.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- G.E.M.A
- Kedvenc játékosaid: Rivaldo, Henry, Casillas
- Kedvenc csapatod: Katalánok, Ágyúsok, A Trükkös Fák
Kíváncsi vagyok mit fog alkotni Neymar. Súlyt dobhatnának rá nem bánná. minden esetre ahhoz képest milyen pihe emberünk, nincs sok sérülése. Majd biztos ő is kap néhány üveg gumibogyószörpöt és nyomás tovább
Nem, nem vagyok divatmajom, nem 1 éve drukkolok a klubomnak, nem egy játékos miatt lettem Barcás.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem hát, ahhoz olyan edző is kéne, mondjuk egy bielsa.nyugi, ilyen nem lesz
de azért papíron üt.
a prioritás egyébként továbbra is a védelem, a kapusposzttal együtt.
semmit nem ér neymar, ha a spanyol közép és kiscsapatok középszerű, sok esetben nóném játékosai is felforgatják az egészet, és továbbra is ennyi gólt kap a csapat.
- ateeemadrid
López barátunk emberileg (legalábbis amennyire lejön a személyisége Ikernek) és szakmailag is előrébb jár (az idei) Casillasnál. :-)Hogy Casillas hogy kerülhetett a kispadra, a mai napig nem tudom felfogni. Őt egyszerűen nem és nem lehet kihagyni.
nyugi, ilyen nem lesz, Thiago megy majd el 18-ért, Sánchez helyett meg Pedrito nyomja majd. gracias, Titoiniesta-thiago-neymar-messi-sanchez fogatot utálnád ?
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én nem szarom össze magam, ha nálunk is lesznek minőségi érkezők pl Bale, de majd a nyár megválaszolja ezt . Konkrét választ meg az első Classico adja majd meg
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
én már most utálom... sőt'shutterisland írta:még egy kérdés..
iniesta-thiago-neymar-messi-sanchez fogatot utálnád ?