Most Cét leszámítva, óriási őrület van ott a klub vb óta...amit ott is rendeztek akkor, iszonyat volt, mesélte egy csajszi, aki kint volt végig. Mutatott videókat is...és nem kevés lóvé is van ott.eReMA írta:Katar, Marokkó?
Valaki örülni foug a hírnek...!
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Katar, Marokkó?
Valaki örülni fog a hírnek...!
Valaki örülni fog a hírnek...!
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért jó egy hakni túra a nyáron, amikor egy-egy játékos 20-30-40ezer kilométert utazik? Pénzért.gólvonal írta:De ez miért jó az olasz és spanyol kluboknak. Csak utaztatnák a játékosokot fölöslegesen.
+ 2 órás repülőúttal elérhető néhány milliárdos piacot jelentő város. Katar, Marokkó...az USA-nak én sem látom értelmét, az előző kettő régiónak még csak-csak.
Inkább repüljenek decemberben Katarba, mint Moszkvába megfagyni és sérülést szerezni a hideg miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Azaz, menjunk Kozel Keletre. Meg jo regen mondogattuk hulyesegbol, hogy zuhanna le a BM repuloje, most egyre kevesbe vicces...
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
De ez miért jó az olasz és spanyol kluboknak. Csak utaztatnák a játékosokot fölöslegesen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pedig egyértelmű. Népszerűsíteni a sorozatot.gólvonal írta:És az mire is jó? Nem értem...Realista24 írta:
Angol hírek szerint néhány BL csoportmeccs Európán kívül lesz lejátszva spanyol és olasz klubok nyomására. Közel-Kelet, USA és Afrika...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
-Ha Bale 10-et fog kapni, Pogba esélytelen, hogy ide szambázzon és egyből 10+ legyen a szerződése
-csoportmeccseket? mivaaan? mire jó ez? Valaki megint beütötte a fejét elég keményen
-csoportmeccseket? mivaaan? mire jó ez? Valaki megint beütötte a fejét elég keményen
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
És az mire is jó? Nem értem...Realista24 írta:
Angol hírek szerint néhány BL csoportmeccs Európán kívül lesz lejátszva spanyol és olasz klubok nyomására. Közel-Kelet, USA és Afrika...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
OFF: Kerlon, tényleg nevetséges, hogy pont te oltod be ilyennel Zsombit, amikor hetekig nem lehetett mást olvasni tőled, mint valami troll egysoros kommentet ( a csajos régi sztoridat nem említve), ráadásul duplán, és törölgethettem őket. Rendezzétek privátban, + verjétek ki.
ON: Bale új szerződése vagy 2019-ig vagy 2021-ig fog szólni, fizetése 9-ről 10 millióra fog emelkedni.
ON: Bale új szerződése vagy 2019-ig vagy 2021-ig fog szólni, fizetése 9-ről 10 millióra fog emelkedni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Muszáj mindenkinek itt levezetni a feszültséget?:)
Mi van gyerekek,nem sportoltok,csak nézitek????
Ez elméletileg egy közösség lenne,egy igen erős szenvedély köt össze titeket,lehetnétek akár barátok is.
Erre ha valaki bal lábbal kel fel,sólyomként kutatja az áldozatokat,és vércseként csap le rájuk,hol ,,okkal",hol meg anélkül.
Javasolt módszerek a túlzott agresszió kezelésére.
Sport
Sex
(Önkielégítés
Mi van gyerekek,nem sportoltok,csak nézitek????
Ez elméletileg egy közösség lenne,egy igen erős szenvedély köt össze titeket,lehetnétek akár barátok is.
Erre ha valaki bal lábbal kel fel,sólyomként kutatja az áldozatokat,és vércseként csap le rájuk,hol ,,okkal",hol meg anélkül.
Javasolt módszerek a túlzott agresszió kezelésére.
Sport
Sex
(Önkielégítés
Hu... Na jo. Az en apukám meg erősebb!
1. Próbálok érdemben hozzászólni.
2. Legalább vannak lányok az életemben.
2. Legalább vannak lányok az életemben.
Röviden és tömören: Lewa vakációzik, nincs más. Tök ugyanaz a helyzet, mint itt csak mi leigazoltuk ezt a csodálatos embert, akit Moratanak hívnak és nem bizonyít semmit, bár erre fel is hívta a figyelmet. Na mindegy, ha nem is írtad, de nálam az ilyen játékos nem számottevő.gólvonal írta:Ancelotti minden meccsén kezdő volt, és meccsenként kb. 70-80 perceket játszott. Jaja, úgy számolnak vele, mint Marianoval...Kerlon írta:Biztos jó lehet, ha egy Hamburgban sikerült 109 percet összehoznia. Szerintem még annyira sem számolnak vele, mint mi Marianoval.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem errol volt szó. Hanem hogy van-e csataruk. Van. Attol még hogy te nem hallottal rola, letezik. Ennyi.
Mondjuk elég vicces hogy te beszélsz erről. Persze nem kovethetem pontosan az általad kitaposott osvenyt hiszen akkor hónapokon keresztül kéne hisztiznem ismeretleneknek egy fórumon, valami lány miatt.
Mondjuk elég vicces hogy te beszélsz erről. Persze nem kovethetem pontosan az általad kitaposott osvenyt hiszen akkor hónapokon keresztül kéne hisztiznem ismeretleneknek egy fórumon, valami lány miatt.
-
Ancelotti minden meccsén kezdő volt, és meccsenként kb. 70-80 perceket játszott. Jaja, úgy számolnak vele, mint Marianoval...Kerlon írta:Biztos jó lehet, ha egy Hamburgban sikerült 109 percet összehoznia. Szerintem még annyira sem számolnak vele, mint mi Marianoval.
Szerintem, ha egy Bayernnél valaki komolyan számol egy null kilométeres emberrel, akkor azt komolyan számít. Amúgy nem unod, hogy érdemileg nem szólsz semmihez se hozzá csak fellengzősen, lekezelően beszólogatsz pár embernek? Mi bántja ennyire a kicsi szíved?Zsombor írta:Ez igen. Megemlíti a forma hogy van másik csataruk es annyit ír róla hogy vert hármat egy meccsen es te aki még nem is hallottál róla statok alapján megemlited szarkasztikusan hogy ő aztan értelmes csatár. Amiről szó sem volt. Gratulálok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Biztos jó lehet, ha egy Hamburgban sikerült 109 percet összehoznia. Szerintem még annyira sem számolnak vele, mint mi Marianoval.
K
K
Ez igen. Megemlíti a forma hogy van másik csataruk es annyit ír róla hogy vert hármat egy meccsen es te aki még nem is hallottál róla statok alapján megemlited szarkasztikusan hogy ő aztan értelmes csatár. Amiről szó sem volt. Gratulálok.
-
Elég nagy esély van rá, hogy ő lesz a cserecsatár. Értelmes-e vagy nem, azt az után kéne eldönteni, hogy láttuk játszani élesben...Kerlon írta:Utána néztem, 21 éves, tavaly a Hmburgban sikerült lehoznia 5 Bundesliga meccset 109 perccel nulla góllal, rúg 3at egy internek bari meccsen és már értelmes csatár.
Utána néztem, 21 éves, tavaly a Hmburgban sikerült lehoznia 5 Bundesliga meccset 109 perccel nulla góllal, rúg 3at egy internek bari meccsen és már értelmes csatár.
K
K
-
Nem rég hármat vágott az Internek, ügyes ő.