Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 2., kedd 13:25

ericco írta:
Realista24 írta:Szerintem semmi köze a spanyolosításhoz, mert abból vannak itt elegen. Vagyis lennének, ha akarnák.
Szerinted még itt lenne, ha nem spanyol lenne, ráadásul saját nevelés? Semmi köze a "tehetésgének" ahhoz, hogy a keret tagja. Szerintem.
Néhány millióért vettünk egy cserecsatárt, aki kell Zidane-nak, legalábbis a hírek szerint. Eladhatjuk 60-70 millióért, de nem tudjuk megvenni mondjuk Aubát (még).

Akiben ZZ lát fantáziát, mint pl Mariano, azt elküldi kölcsönbe, hogy fejlődhessen, mert hiába maradna Morata helyett ő, nem kapna elég időt. Lucasnak nem az a posztja, Jesé kuka. Én megértem a döntést, még ha elfogadni nem feltétlenül tudom.

1 vagy 2 év múlva, amikor lesz egy elérhető arc, vagy kinövi magát Mariano, el lesz adva valami pl csapatnak és még mindig nem buktunk rajta. Addig meg tehermentesítésre jó lesz. Minden más plusz lesz, ha tud hozzátenni az eredményességhez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 2., kedd 13:23

Nem bírtam soha Moratat, de azért fejlődött elég sokat. Bayern ellen is szépet alakított tavasszal. Tavaly ellenünk oda-vissza gól, Barca elleni döntőben gól. Ha ilyet hozna nálunk is, akkor nem szidnánk annyira szerintem. Más kérdés, hogy ha nálunk elcsetlik-botlik egy helyzetet, amikor Cének is leadhatná, akkor ott vége a karrierjének :mrgreen:
Örülnék neki, ha eladnánk, főleg 70M körül, de megpróbálom nem előre szidni.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 2., kedd 13:22

Realista24 írta:Szerintem semmi köze a spanyolosításhoz, mert abból vannak itt elegen. Vagyis lennének, ha akarnák.
Szerinted még itt lenne, ha nem spanyol lenne, ráadásul saját nevelés? Semmi köze a "tehetésgének" ahhoz, hogy a keret tagja. Szerintem.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 2., kedd 13:12

ericco írta:Moratáról van szó? Akinek olyan kecses a mozgása, mint egy részeg gorillának? Normális világban sehol sem szabadna lennie a gyereknek. Az ügynöke valamit nagyon tudhat, mert már a Castillában a kitudjahonnan előkukázott Joselu is jobb volt, mégis kell a kluboknak. A Juvéban sem volt alapember, és ha a vezetőség nem lenne ennyire spanyolosítás mániás, már rég eladták volna jó kis haszonnal.
Szerintem semmi köze a spanyolosításhoz, mert abból vannak itt elegen. Vagyis lennének, ha akarnák.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 2., kedd 13:07

Moratáról van szó? Akinek olyan kecses a mozgása, mint egy részeg gorillának? Normális világban sehol sem szabadna lennie a gyereknek. Az ügynöke valamit nagyon tudhat, mert már a Castillában a kitudjahonnan előkukázott Joselu is jobb volt, mégis kell a kluboknak. A Juvéban sem volt alapember, és ha a vezetőség nem lenne ennyire spanyolosítás mániás, már rég eladták volna jó kis haszonnal.
Merci Zizou!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 2., kedd 12:41

realistahuni írta:
Nem két meccsből alkotok véleményt.
Azt már kár alapul venni, hogy milyen a volt tavaly a Juvéban mert a Juve teljesen más stílusban játssza a focit mint mi. Az első madridi évéhez képest meg nem kicsit fejlődött, ez szerintem nem lehet vita tárgya.
Arról hogy mennyit adnának érte és miért nem adjuk el meg végképp nem tehet.
Majd meglátjuk élesben, de szerintem messze nem olyan rossz csatár ő mint aminek be van állítva itt.

Én nem a tudását forszíroztam,félreértettél,hanem az emberi,természetbeli jellemét,azt nem egy-két meccs alapján szűrtem le,hanem évek alatt.....és köszi de nem ragaszkodom egy szerintem a tudásával fordítottan arányos nagy arcú alakhoz.Aki az ég világon semmit sem bizonyított nekünk.
Azt meg amit a pályán nyújt,azt inkább nem is ragozom. Nagyon kevés.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 2., kedd 12:35

AS: A Real Madrid hamarosan hivatalos ajánlatot tehet Sissokóért.
Ismét nem igazolunk a KP-ra? :/
Merci Zizou!

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 2., kedd 12:11

MorataMartin írta:Tudtátok hogy R. Drenthe nagybátyja Edgar Davids és az unokatestvére Wijnaldum? :ozil:
Tudok jobbat...Sergio Aguero fianak a nagyapja Maradona...a keresztapja meg Messi....no pressure boy.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 2., kedd 12:10

ÁÁÁÁÁH csak ne hozzuk el Sissokot :D Egy kb 15 milliót érő játékost fogunk az angol 2.-ból elhozni túl drágán

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 2., kedd 11:59

mennyire birtam drenthet is... kar hogy nem volt olyan palya amin ne csuszott volna el
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 2., kedd 11:48

MorataMartin írta:Tudtátok hogy R. Drenthe nagybátyja Edgar Davids és az unokatestvére Wijnaldum? :ozil:
meg azt is, hogy Eder a legnagyobb király
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. augusztus 2., kedd 11:45

Tudtátok hogy R. Drenthe nagybátyja Edgar Davids és az unokatestvére Wijnaldum? :ozil:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 2., kedd 11:08

PSG ellen jól játszott amúgy is,
Igen? :lol: Mi lett volna ha rosszul :lol: :lol:

De mèg ha elfogadhatót nyujtott volna is,nálam kiszabta a biztositèkot hogy ő már bizonyitott,hogy neki nem kell... :hmmm:
De az a baj hogy ő a Real Madridban mèg az èletben nem bizonyitotta azt a hatalmas rauli magasságokban leledző tudását...

El kell adni,aztán csak bizonyitson.Máshol.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. augusztus 1., hétfő 23:11

Azt már kár alapul venni, hogy milyen a volt tavaly a Juvéban mert a Juve teljesen más stílusban játssza a focit mint mi. Az első madridi évéhez képest meg nem kicsit fejlődött, ez szerintem nem lehet vita tárgya.
Arról hogy mennyit adnának érte és miért nem adjuk el meg végképp nem tehet.
Majd meglátjuk élesben, de szerintem messze nem olyan rossz csatár ő mint aminek be van állítva itt.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 1., hétfő 22:46

realistahuni írta:
Ha Morata marad,az vitát és feszültséget fog generálni,mivel a tag egy problémás alkat. Dumál,duruzsol....többnek hiszi magát mint aki. Ezt tudjuk....ebből probléma lesz.
Nem fogadja el a padot,duzzogni fog.....és nem fog hajtani ha csereként beteszik,hanem játssza a sértődött "világsztárt".
Ezt így két meccsből meg egy tetszőleges kontextusban kiragadt nyilatkozatból ne állapítsátok már meg. Ha szezon közben lennénk és tényleg ez lenne a helyzet még megérteném de így...
Nem tudom mit ártott csóri gyerek hogy a fórum 90 százaléka már most a halál f@szára küldené. PSG ellen jól játszott amúgy is, Chelsea ellen már nem, szerintem várjunk még ezzel...

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 1., hétfő 22:43

realistahuni írta:
Ha Morata marad,az vitát és feszültséget fog generálni,mivel a tag egy problémás alkat. Dumál,duruzsol....többnek hiszi magát mint aki. Ezt tudjuk....ebből probléma lesz.
Nem fogadja el a padot,duzzogni fog.....és nem fog hajtani ha csereként beteszik,hanem játssza a sértődött "világsztárt".
Ezt így két meccsből meg egy tetszőleges kontextusban kiragadt nyilatkozatból ne állapítsátok már meg. Ha szezon közben lennénk és tényleg ez lenne a helyzet még megérteném de így...
Nem tudom mit ártott csóri gyerek hogy a fórum 90 százaléka már most a halál f@szára küldené. PSG ellen jól játszott amúgy is, Chelsea ellen már nem, szerintem várjunk még ezzel...
A nyilatkozataibol kiderul, hogy mit is kepzel magarol es a palyan sem mutat egy cseppnyi alazatot. 75 millas ajanlatok repkednek erte, hulyenek is megeri eladni. Bar a BL-ben kell legalabb 4 sajatnevelesu jatekos, lehet letszam miatt itt ragad

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. augusztus 1., hétfő 22:40

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 1., hétfő 22:39

Pintus a szezon igazolasa, valahogy baromira bizom a fasziban. Minden hirbol leszurheto, hogy verprofi az emberunk. Na meg a jatekosok szemszogebol az sem elhanyagolhato, hogy Pintus veluk egyutt fut, gondolom csak motivacio, hogy egy idosebb ember kepes ugyanarra a teljesitmenyre.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 1., hétfő 22:05

Ez a balfasz nem lesz iden eladva...dolgozzuk fel.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 1., hétfő 21:25

Adjuk el,ennyit adnak érte az ajándék baxxátok meg. Vérhólyagot rúg a labdára ez a manusz.

Vissza: