Be vagy rúgva, báttya?Navamiro írta:ja, ezt nem tudtam..Veidt írta:Verratti kb 5x jobb játékos mint Sissoko.
Morata kb 6szor jobb mint AubamEnglishprof.
Sissoko vs. Verratti?
Morata vs. Auba?
Áhh... Nem megyek bele.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 27., szerda 20:30
Be vagy rúgva, báttya?Navamiro írta:ja, ezt nem tudtam..Veidt írta:Verratti kb 5x jobb játékos mint Sissoko.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 27., szerda 20:24
hogy mi?Navamiro írta:ja, ezt nem tudtam..Veidt írta:Verratti kb 5x jobb játékos mint Sissoko.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. július 27., szerda 20:21
ja, ezt nem tudtam..Veidt írta:Verratti kb 5x jobb játékos mint Sissoko.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 27., szerda 20:20
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 27., szerda 20:19
Jah, igaz, másodvonalas, ilyen PSG-be még az öreganyám is kezdő lenne. De Sissoko, minden meg van benne, ami egy modern kpshoz kell:Navamiro írta:Mit rágódtok ilyen komoly dolgokon? Engem inkább aggaszt, h ilyen Verrattikat akarunk megvenni. Sissokóval sokkal több variáció lenne a csapatban.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. július 27., szerda 20:15
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 27., szerda 19:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 27., szerda 19:47
And sorry for my bad english but #idontgivea**#patientlywaiting #familyfirstSierra írta:Most komolyan, ilyen képpel kit akarnak megetetni? Egy ilyen szöveget, ilyen háttérrel bárki csinálhat.Veidt írta:Aubameyang: "nem csak a Realba csatlakoznék"
https://pbs.twimg.com/media/CoYMymeXgAAxh9l.jpg:large
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 27., szerda 19:15
https://twitter.com/aubameyang7 ott a képek közöttSierra írta:Most komolyan, ilyen képpel kit akarnak megetetni? Egy ilyen szöveget, ilyen háttérrel bárki csinálhat.Veidt írta:Aubameyang: "nem csak a Realba csatlakoznék"
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 27., szerda 19:14
Most komolyan, ilyen képpel kit akarnak megetetni? Egy ilyen szöveget, ilyen háttérrel bárki csinálhat.Veidt írta:Aubameyang: "nem csak a Realba csatlakoznék"
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 27., szerda 19:09
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 27., szerda 19:04
Hol olvastál benne olyat, hogy máshova is eligazol ha úgy adódik? Bakker arról ír, hogy ő őszinte volt az újságírókkal és elmondta, hogy fiatal kora óta a rm az álma de semmi több, és ebből kreálták azt, hogy őt csak a real tudja leigazolni.Veidt írta:De könyörgöm. "childhood dream, but nothing more"
Szerintem ez eléggé egyértelmű, hogy habár ezt a transzfert preferálja az összes többi előtt, máshova is eligazol ha úgy adódik.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 27., szerda 18:59
Szerintem ezzel nincs baj.Veidt írta:De könyörgöm. "childhood dream, but nothing more"
Szerintem ez eléggé egyértelmű, hogy habár ezt a transzfert preferálja az összes többi előtt, máshova is eligazol ha úgy adódik.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 27., szerda 18:52
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 27., szerda 18:50
De akkor legalább ne írj olyat, hogy "ergo nyitott arra, hogy más klub ajánlatain is elgondolkodjon."Veidt írta:Hagyjuk inkább.MesQueUnClub írta: Ilyen sincs a szövegben. Az van odaírva az idézőjelben, hogy sosem mondtam ilyet, hogy csak a real madrid tud elvinni dortmundból.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 27., szerda 18:46
Hagyjuk inkább.MesQueUnClub írta: Ilyen sincs a szövegben. Az van odaírva az idézőjelben, hogy sosem mondtam ilyet, hogy csak a real madrid tud elvinni dortmundból.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 27., szerda 18:40
Ilyen sincs a szövegben. Az van odaírva az idézőjelben, hogy sosem mondtam ilyet, hogy csak a real madrid tud elvinni dortmundból.Veidt írta: "nem csak a Real igazolhat le Dortmundból" - ergo nyitott arra, hogy más klub ajánlatain is elgondolkodjon.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 27., szerda 18:33
Azért ebben is benne van, hogy gyerekkori álma, semmi több.Veidt írta:Ő írta, ki is írta utána hogy tudja hogy rossz az angolja, de leszarja. Egyébként ezzel a címmel hozták le az újságok, azért írtam én is ki ezt, még ha szó szerint nem is ez szerepel a szövegben. "nem csak a Real igazolhat le Dortmundból" - ergo nyitott arra, hogy más klub ajánlatain is elgondolkodjon.MesQueUnClub írta: Csodálatos angol szöveg, ki a tököm írta ezt? Nem hiszem, hogy Auba angolul reagált volna. De amit te az idézőjelbe írtál, ilyen formában az sem szerepel a szövegben, bármennyire is rossz a fogalmazása.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 27., szerda 18:26
Ő írta, ki is írta utána hogy tudja hogy rossz az angolja, de leszarja. Egyébként ezzel a címmel hozták le az újságok, azért írtam én is ki ezt, még ha szó szerint nem is ez szerepel a szövegben. "nem csak a Real igazolhat le Dortmundból" - ergo nyitott arra, hogy más klub ajánlatain is elgondolkodjon.MesQueUnClub írta: Csodálatos angol szöveg, ki a tököm írta ezt? Nem hiszem, hogy Auba angolul reagált volna. De amit te az idézőjelbe írtál, ilyen formában az sem szerepel a szövegben, bármennyire is rossz a fogalmazása.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 27., szerda 18:15
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem