Real Madrid vs. Barcelona
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Szerintem is a Bayern az esélyesebb, de a Barca elkaphatja őket. Nem esne le az állam. Én Clasicót várok a döntőbe. :Đ
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Az a véleményem,hogy a BL-be,ha bejutunk a döntőbe(amire minden sanszunk meg is van)akkor a barcelona jöhet szembe.Tudom mindenki a bayern tartja az esélyesebbnek,de úgy gondolom,az esély azzal hogy otthon kezdenek,a katalánok oldalán áll,+van egy Messi,akit lehet savazni persze,de egymaga képes meccseket eldönteni ahogy nálunk Ronaldo.Persze nyilván nincs Messi Iniesta vagy Xavi nélkül,de az biztos hogy nem könnyű tartani az argentint,tehát ő,valamint hogy a barca idegenbe kezd,őket teszi nálam valamivel esélyessé.
Egyébként nem tudom Jupp mennyire tudja a barca játékát úgy megbontani,mint nálunk Mou,aki tulajdonképp az egész madridi pályafutását a barcelonanak rendelte alá,ugyszólván.Az más kérdés hogy az a taktika más csapatok ellen nem mindig ül,sőt...
Mindenesetre Klasszikust várok a döntőbe,Real győzelemmel,mert nem lehetünk akkora balf@szok,hogy egész évbe oktatjuk őket,de pont a döntőbe szívnánk meg... :-)
Off:Sorry hogy nem köszöntem be,de a legtöbb fórumozót online szinten ismerem már
A nevek alapján legalább is :-)
Egyébként nem tudom Jupp mennyire tudja a barca játékát úgy megbontani,mint nálunk Mou,aki tulajdonképp az egész madridi pályafutását a barcelonanak rendelte alá,ugyszólván.Az más kérdés hogy az a taktika más csapatok ellen nem mindig ül,sőt...
Mindenesetre Klasszikust várok a döntőbe,Real győzelemmel,mert nem lehetünk akkora balf@szok,hogy egész évbe oktatjuk őket,de pont a döntőbe szívnánk meg... :-)
Off:Sorry hogy nem köszöntem be,de a legtöbb fórumozót online szinten ismerem már
A nevek alapján legalább is :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Real Madrid vs. Barcelona
El Clásico
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)