Gareth Bale - 18
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Gareth Bale - 11
én is használnám még 2 évig 94. perces időhúzó cserének, meg elküldeném minden meccsen bemelegíteni és nem cserélném be, de ez az úriemberek klubja. nem véletelenül.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Nem kéne. Csak neki teszünk szívességet azzal, hogy utána ingyen mehet, ahova akar és akaszthat még egy kis pénzt. Maradjon edzegetni, keretbe ne rakjuk be, ha lehetséges a Castillaba küldjük le és cseréljék be időhúzó cserének, hogy ne tudjon hazamenni lefújás előtt. Ha meg ez nem tetszik neki, keressen magának egy másik csapatot.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ___Samy___
Na végre. Máshogy úgyse tudunk tőle megszabadulni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid are ready to pay off the final two years of Gareth Bale's contract and allow him to become a free agent.
The Wales international has recently been pictured clowning around on the bench, doing little to help an already tarnished reputation in Spain.
(Source: ABC)
The Wales international has recently been pictured clowning around on the bench, doing little to help an already tarnished reputation in Spain.
(Source: ABC)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
+1 Mehet a legendák közésonic írta: Nem lehetne bezarni ezt a topikot? Zidane-nak a velszi mar nem letezik, nekem se... Kutyat nem erdekli mar. Tegyunk ugy mintha nem letezne
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nekem teljesen mindegy már, hogy hova és milyen körülmények között, de húzzon innen francba.
Nem kell senkinek a bomlasztás és sajtó felé való hecceskedés. Focizni nem akar, a többi dolgait meg leszarom.
Bazári majomkodni elmehet kínába,usa-ba bárhova. Néha röhögök a faszságaim, de igazából vagy kártékony, vagy haszontalan az ember. Egyik sem kell ide.
Ha arról van szó oldjuk meg a szertárossal, de ne vele.
Azért egy BL döntőben beraknám a 94. percben időhúzó cserének, csak hogy visszaadjam a poénkodásait.Addig meg egy percet sem neki.
Nem kell senkinek a bomlasztás és sajtó felé való hecceskedés. Focizni nem akar, a többi dolgait meg leszarom.
Bazári majomkodni elmehet kínába,usa-ba bárhova. Néha röhögök a faszságaim, de igazából vagy kártékony, vagy haszontalan az ember. Egyik sem kell ide.
Ha arról van szó oldjuk meg a szertárossal, de ne vele.
Azért egy BL döntőben beraknám a 94. percben időhúzó cserének, csak hogy visszaadjam a poénkodásait.Addig meg egy percet sem neki.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem lehetne bezarni ezt a topikot? Zidane-nak a velszi mar nem letezik, nekem se... Kutyat nem erdekli mar. Tegyunk ugy mintha nem letezne.
aztan bl dontoben cserekent gyoztes ollo gol es megveszi Mourinho
aztan bl dontoben cserekent gyoztes ollo gol es megveszi Mourinho
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Max ingyen megy Kinaba, akkor is nyer a klub evi 30+ millat.
- BlancoMark
Idegenben nehez lett volna.Fenoo írta:
Nem ment haza a 80. percben. Már az is valami...
Kivancsi vagyok iden nyaron sikerul-e vegre kirakni, es barmilyen profi csapat akar-e majd ebbe az emberbe penzt fektetni. (Legalabb fizetes cimen, mert hogy penzt nem fogunk erte kapni az fix.)
-
Nem ment haza a 80. percben. Már az is valami...
- Steve
Haha a svéd realos fórumon csak gareth balle(here)-nek szólítják.
Muszáj provokálnia, mert lassan az emberek elfelejtik azt is, hogy a keret tagja.
Nekem nem hiányzik. Valószínűleg ha motivált lenne, többet adhatna a játékhoz, mint néhány kezdő fazon. De szívesebben látom a brazilokat próbálkozni, vagy Asensiot, sőt még LV-t is szerencsétlenkedni. LV hiába nem ügyes, de legalább nem pofázik, teszi a dolgát, a csapat az első nála.
Muszáj provokálnia, mert lassan az emberek elfelejtik azt is, hogy a keret tagja.
Nekem nem hiányzik. Valószínűleg ha motivált lenne, többet adhatna a játékhoz, mint néhány kezdő fazon. De szívesebben látom a brazilokat próbálkozni, vagy Asensiot, sőt még LV-t is szerencsétlenkedni. LV hiába nem ügyes, de legalább nem pofázik, teszi a dolgát, a csapat az első nála.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Reszben.
Csak az "incredible offer"-t az eltorzult elmejukon kivul senki, sehol nem latja indokoltnak.
O az ugynoke, ilyesmiket kell mondania, de borzasztoan tenyerbemaszo fazon ez a Barnett, es ezzel a papagaj-effektussal, hogy Bale a vilag legjobbja-Bale a vilag legjobbja, teljesen hulyenek is nez ki.
Csak az "incredible offer"-t az eltorzult elmejukon kivul senki, sehol nem latja indokoltnak.
O az ugynoke, ilyesmiket kell mondania, de borzasztoan tenyerbemaszo fazon ez a Barnett, es ezzel a papagaj-effektussal, hogy Bale a vilag legjobbja-Bale a vilag legjobbja, teljesen hulyenek is nez ki.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bale's agent Barnett: "I think those days [of returning to the EPL] are gone. Gareth will be 31, I think next week or the week after. He's got a very nice life. I am not saying it couldn't happen. If somebody phoned up they would have to make him an incredible offer."
Van remény
Van remény
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezért kell meccset nézni és nem összefoglalót.Kerlon írta: Elnezve az osszefoglalot senki se remekelt. Vini 4 igeretes helyzetbol egyet oldott meg, Benzema 2 ertelmes helyzetbol egyet se. Tobbiek sehol semmi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Szerintem ez most nem helytálló. Láttam az egész meccset az elejétől és bátran állíthatom, hogy Vinicius az egyik, vagy talán a legjobbunk volt.Kerlon írta: Elnezve az osszefoglalot senki se remekelt. Vini 4 igeretes helyzetbol egyet oldott meg, Benzema 2 ertelmes helyzetbol egyet se. Tobbiek sehol semmi.
Baromi sokat robotolt, sprintelve közlekedett, besegített hátul is és szerintem a passzai is önmagához képest jók voltak. Egy gól, egy kapufa.
Szetintem kb a legjobb meccse volt, amióta itt van.
Ha csak a gól tényére írtad, hogy egyszer talált be(bár ez evidens), akkor helytálló. De gondolom nem erre gondoltál.
Összefoglalóból nehéz megítélni ezt. Vini a legjobb támadónk volt ismét. Karim hozta az elfogadhatót, a többiekkel nem lőttél melléKerlon írta: Elnezve az osszefoglalot senki se remekelt. Vini 4 igeretes helyzetbol egyet oldott meg, Benzema 2 ertelmes helyzetbol egyet se. Tobbiek sehol semmi.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Elnezve az osszefoglalot senki se remekelt. Vini 4 igeretes helyzetbol egyet oldott meg, Benzema 2 ertelmes helyzetbol egyet se. Tobbiek sehol semmi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K