Utazás Madridba

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Utazás Madridba

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. december 14., hétfő 18:52

haszi írta: Van egy (jelenleg még) érvényes foglalásom a Wizznél március 5-8 között, igaz már harmadjára végeztek el átprogramálást :ike: Ha változik tavaszra a spanyol Covid helyzet és nem kell két hetes karanténba vonulni, na meg persze menetrendszerűen lesznek rendezve a bajnokik, akkor kint lehetünk/lehetnénk az Atletico elleni visszavágó napján... Volt esetleg erről infó, hogyha úgy alakulnak a számok tavasszal lehet meccsre menni vajon? :hmmm: Wanda Metropolitanoba meg jegyet venni csak Atleticon vagy utazási oldalon keresztül lehetne?
sztem regisztrálj az oltásért, mert tuti h máskülönben mehetsz 2 hét karanténba amikor megérkezel spanyolországba :D anélkül valszeg esélytelen az út
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

haszi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema

HozzászólásSzerző: haszi » 2020. december 14., hétfő 18:42

Van egy (jelenleg még) érvényes foglalásom a Wizznél március 5-8 között, igaz már harmadjára végeztek el átprogramálást :ike: Ha változik tavaszra a spanyol Covid helyzet és nem kell két hetes karanténba vonulni, na meg persze menetrendszerűen lesznek rendezve a bajnokik, akkor kint lehetünk/lehetnénk az Atletico elleni visszavágó napján... Volt esetleg erről infó, hogyha úgy alakulnak a számok tavasszal lehet meccsre menni vajon? :hmmm: Wanda Metropolitanoba meg jegyet venni csak Atleticon vagy utazási oldalon keresztül lehetne?

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. március 16., hétfő 18:44

Ha nyugdijasok, akkor biztosan nem. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 16., hétfő 18:43

Faust írta:
Realista24 írta:

Én inkább arra hogy otthon maradnak e két hétre.
Lofasz nincs, ismerosom nemreg jott haza kulfoldrol egy forgatasrol, meg a lazat se mertek meg mint a miniszterelnok urnak. :lol: Sajat magatol otthon maradt, de alighanem ez keves emberben van meg.
Itthon nincs semmi ellenőrzés, azt tudom.
De hogy otthon maradnak-e...?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. március 16., hétfő 18:42

Realista24 írta:
'shutterisland írta: arra kivancsi lennek, mi jot lehetett csinalni madridban. :)
Lofasz nincs, ismerosom nemreg jott haza kulfoldrol egy forgatasrol, meg a lazat se mertek meg a repteren, mint a miniszterelnok urnak. :lol: Sajat magatol otthon maradt, de alighanem ez keves emberben van meg.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 16., hétfő 18:30

'shutterisland írta: arra kivancsi lennek, mi jot lehetett csinalni madridban. :)
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 16., hétfő 18:27

arra kivancsi lennek, mi jot lehetett csinalni madridban. :)

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. március 16., hétfő 18:25

Közben kiderítettem, hogy Wizairrel mentek-jöttek az idiótái.
(szóval akkor a rosszabbik légitársaság)

"Nem volt Pesten semmi ellenőrzés." - írta az egyikük. :vivo:

Jól sejtettem, vasárnap este 9-kor jöttek haza, a hétfő reggel helyett.

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. március 16., hétfő 9:12

Nekem tegnap este jött email, hogy törölték a MÚLT pénteki Budapest - Madrid járatot, Wizzair... Pedig elvileg rendben felszállt a gép. A holnapi visszaútról, semmit nem írtak. Szóval én most nem tudom mi a helyzet.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

wolves004

HozzászólásSzerző: wolves004 » 2020. március 16., hétfő 8:39

k!ll3rcsöcs írta:
Realista24 írta:
Nekem van májusra, azért is meg kell küzdenem.

Twitter. Egy tweetre egyszer válaszolnak, ez a tapasztalat. Szóval ha választ kapsz, akkor új tweetben írj, mert amúgy nekem nem válaszoltak. Ez a válaszra válasz nem megy. Gondolnom kötelező egy válasz, aztan kuka.
Szerinted arra van esély, hogy a múlt csütörtöki és egy tegnapi jegyből bármit viszont lássak? Be sem csekkoltam. Wizz.
Ahogy én tudom és olvastam facebookon a wizz nem olyan jófej,mint a többi szolgáltató. Náluk van ez a wizzflex vagy micsoda,ami 3-4E ft plusz a jegyhez képest és akkor tudnád átfoglaltatni másik időpontra.

wolves004

HozzászólásSzerző: wolves004 » 2020. március 16., hétfő 8:37

revolver írta: R24: hol olvastad, hogy a Wizz visszaterit? sajnos en sehol sem talaltam meg.

@Wolves: hogy hoztad elo a live agentet a Ryanairnel? en meg nem kaptam e-mailt, es a manage bookin fulon sem latom meg a dijmentes atfoglalast sem.

barcelona - bp, marc 30, tehat benne lennek az idosavban.

koszi ha tudtok segiteni :)
Szia!
https://prod-chatbot.ryanair.com/index. ... %22prod%22

Beírod, hogy help,aztán alul lesz egy olyan, hogy I need to speak with a support.
Aztán kivárod,amíg csatlakozik az ügyintéző. Légy türelmes, lehet, hogy sokáig kell várnod.
A díjmentes átfoglalás nekem működik, próbáld meg,hogy csak kiválasztasz egy random dátumot és vidd végig,amíg fizetni nem kell.

wolves004

HozzászólásSzerző: wolves004 » 2020. március 16., hétfő 8:30

_Bushido_ írta:
Realista24 írta: Kíváncsi lennék mi van a hülye haverjaiddal.
én is, nagyon! :mrgreen:
a szervező tegnap posztolt egyet, hogy "Utolsó vacsora" (pizzát ettek), úgyhogy ha mázlijuk van, sikerült átfoglalni a hétfő reggeli visszautat mára - vagy csak poénnak szánta, mert egy jó hosszú asztalnál ültek (nála sajnos nem tudni). De akárhogy is, sztem mennek karanténba (otthoni vagy kórházi).

szóval akkor, ha jól értelmezem:
- Seraf "csak" az oda-vissza repjegy árát kapta vissza.
- wolves004 pedig szállást és a repjegyet is?

mert akkor én is írok ennek a hülye szervezőnek, hogy örülnék, ha a nála lévő 50emből legalább a repjegy árát visszautalná nekem!
Kíváncsi vagyok a másik 7 ember, aki szintén nem ment el és vélhetően többet fizettek be, azokkal mi van :hmmm: mert én direkt vártam ki a részletek utalgatásával korábban - általában a pénzek nagy részét mindig élőben szoktam odaadni neki.

Szia! Teljes valójában még nem kaptam meg a szállást és a repjegy árát, de a szállásfoglaló oldaltól jött az e-mail ingyenes törlésről és abban volt, hogy x összeg jön vissza a számlámra.
Repjegyet még nem intéztem el, de refundot fogok én is kérni,csak sokan vannak chaten, várakozni kell. Én saját szervezésben intéztem mindent.

k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2020. március 15., vasárnap 23:23

Realista24 írta:
revolver írta: nekem az is boven jo lenne ha wizz/ryanair szamlara jonne a credit, ugyis elhasznalom. bar a wizz airrel kapcsolatban nincsenek illuzioim, legg*cibb cegek egyike..

van egy aprilisi 18-21ei madridi utam, azt is visszaakarom szerezni v legalabb ingyen atfoglaltatni, meglatjuk menni fog-e.

holnaptol bevetem a twittert, kosz a tippet

Twitter. Egy tweetre egyszer válaszolnak, ez a tapasztalat. Szóval ha választ kapsz, akkor új tweetben írj, mert amúgy nekem nem válaszoltak. Ez a válaszra válasz nem megy. Gondolnom kötelező egy válasz, aztan kuka.
Szerinted arra van esély, hogy a múlt csütörtöki és egy tegnapi jegyből bármit viszont lássak? Be sem csekkoltam. Wizz.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 23:18

revolver írta: nekem az is boven jo lenne ha wizz/ryanair szamlara jonne a credit, ugyis elhasznalom. bar a wizz airrel kapcsolatban nincsenek illuzioim, legg*cibb cegek egyike..

van egy aprilisi 18-21ei madridi utam, azt is visszaakarom szerezni v legalabb ingyen atfoglaltatni, meglatjuk menni fog-e.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

_Bushido_
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. március 15., vasárnap 23:00

Sose repültem még, most lett volna az első... szép kezdés (lett volna). :mrgreen:

Köszi a magyarázatokat.

Az a baj, hogy a maradék 7 embert, akik nem mentek a bagázsból sajnos nem ismerem (illetve fogalmam sincs, hogy kik ők). Úgyhogy akkor jobb híján a "hülye szervezőnek" írok holnap. Megemlítve neki ezt a korábbi esetet is, amit az imént leírtam (ezt terveztem is már).

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2020. március 15., vasárnap 22:58

nekem az is boven jo lenne ha wizz/ryanair szamlara jonne a credit, ugyis elhasznalom. bar a wizz airrel kapcsolatban nincsenek illuzioim, legg*cibb cegek egyike..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 22:51

revolver írta: R24: hol olvastad, hogy a Wizz visszaterit? sajnos en sehol sem talaltam meg.

@Wolves: hogy hoztad elo a live agentet a Ryanairnel? en meg nem kaptam e-mailt, es a manage booked kin fulon sem latom meg a dijmentes atfoglalast sem.

Én twitteren bombázom őket egy hete, plusz jött email torlesrol, de csak a hazautrol. Mivel a két utat külön foglaltam, de most azt írták hívjam őket. Hát nem fogom 250 Ft per percert. :lol:
Az első utat már refundoltak.

A wizz csicska cég, csak a legvégső esetben fogják küldeni az emailt, azt hiszik a március végi út rendben lesz. És mivel a magyarok meg fogadnak járatokat, kivarnak. De jovoheten úgyis lezarjak a spanyolok fogadasat is sztem, szóval törlik majd.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2020. március 15., vasárnap 22:17

R24: hol olvastad, hogy a Wizz visszaterit? sajnos en sehol sem talaltam meg.

@Wolves: hogy hoztad elo a live agentet a Ryanairnel? en meg nem kaptam e-mailt, es a manage bookin fulon sem latom meg a dijmentes atfoglalast sem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 20:50

Amilyen könnyű lehúzni téged, mondanám, hogy 50%ért intézem :lol:

Hát persze, írjatok neki közösen akár. Számlaszáma megvan, utalási bizonylatok, levelezés megvan. Ha nincs szerződés, akkor full illegális.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

_Bushido_
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. március 15., vasárnap 20:47

'shutterisland írta: lehet egy kovetkezo utazasbol valo jovairasba belemenne konnyebben.

bar gondolom ezek utan nem szivesen utaznal veluk. :mrgreen:
3v4 éve tavasszal volt már el lemondásom, Berlin volt az uticél. Rohadt szar idő volt heteken át, nem volt kedvem esőben sétálni a városba. Visszamondtam. Mondta, hogy nem adja vissza a pénzt (10 v 20e volt nála, már nem emlékszem), azt mondta, ha legközelebb valaki lemondja, akkor nekem szól és "jóváíródik" az összeg. Azóta is szól. Igen, tudom, én voltam a fasz, hogy ezek után is mentem velük.
Realista24 írta: Most mi olyan bonyolult? Utaltál, van a neveden repjegy, vissza is fogja igényelni. Lenyúlja a pénzed, meg vissza is kapja. Na most írsz neki, hogy vagy visszaadja, vagy felnyomod. Ne legyél már ennyire életképtelen.
bocsi, nem vagyok jártas az ilyenekben. Szóval egy kis fenyegetőzés, mint te csináltad a szállással, hogy "nem akarod elvinni a koronát hozzájuk" és már vissza is kaptad a 102 eurót?!

Vissza: