Jó és hány meccs alatt?BlancoMark írta: Most goal contributions in CL since 2021:
Vini - 31
Mbappe - 28
Lewa - 25
Haaland - 23
Benzema - 22
Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
*párharcbanMarioCirolo írta:Tegnap lattam valahol, hogy egy meccs kivetelevel (a chelsea ellen ahol Zizou jobb hatvedben nyomatta) minden egyenes kieseses meccsen volt golja, vagy golpassza, amin jatszott.BlancoMark írta: Most goal contributions in CL since 2021:
Vini - 31
Mbappe - 28
Lewa - 25
Haaland - 23
Benzema - 22
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Tegnap lattam valahol, hogy egy meccs kivetelevel (a chelsea ellen ahol Zizou jobb hatvedben nyomatta) minden egyenes kieseses meccsen volt golja, vagy golpassza, amin jatszott.BlancoMark írta: Most goal contributions in CL since 2021:
Vini - 31
Mbappe - 28
Lewa - 25
Haaland - 23
Benzema - 22
- BlancoMark
Most goal contributions in CL since 2021:
Vini - 31
Mbappe - 28
Lewa - 25
Haaland - 23
Benzema - 22
Vini - 31
Mbappe - 28
Lewa - 25
Haaland - 23
Benzema - 22
A spanyol szurkolóknak mutogatta a mezt.el magico írta: Nagyot ment tegnap
De a 2. gólja után a gólöröm nekem megint túl sok volt... Ha tényleg csak a focival akar foglalkozni, akkor hagyja abba ezeket a felesleges arcoskodásokat.
De tényleg nagy pacsi, kevesen rúgnak 2 gólt a Münchennek idegenben
Tegnap nagyon jó volt.
Nagyon remélem hogy elkezdett neki leesni a tantusz.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Nagyot ment tegnap
De a 2. gólja után a gólöröm nekem megint túl sok volt... Ha tényleg csak a focival akar foglalkozni, akkor hagyja abba ezeket a felesleges arcoskodásokat.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Volt egy másik hasonló, akkor Bellingham kérte még, és nem tette le neki. 90 perc, kettő darab rossz döntés, amúgy top class. Így tovább. Nem csak neki: a róla ide íróknak is.h3x0r írta: Kicsit most meglep a topicja, azt hittem elo lesz veve miutan Modric kiugratasa utan kapura lott es nem adta be kozepre (talan) Brahimnak
- h3x0r
A birokrol nem is beszelve.Kercsó írta:a német szurkulók egy fokkal értelmesebbek, mint spanyol barátaik.mustacsshe írta: Vegre egy tenyleg jo teljesitmeny tole!
Goljai mellett tenyleg latszott rajta hogy nagy kedvel csinalja, csak a focival foglalkozik, a palya szinte minden reszen feltunk hogy kerje a labdat… csak igy tovabb!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a német szurkulók egy fokkal értelmesebbek, mint spanyol barátaik.mustacsshe írta: Vegre egy tenyleg jo teljesitmeny tole!
Goljai mellett tenyleg latszott rajta hogy nagy kedvel csinalja, csak a focival foglalkozik, a palya szinte minden reszen feltunk hogy kerje a labdat… csak igy tovabb!
ott a saját csapatnak szurkolnak, mintsem az ellenfelet szapulják.
azt azért imádtam, amikor Kroost fütyülték
hamar beletanult a 2 brazil a BL módba. Rodrygo és Vini is jobban játszik a BL-ben, mint a ligában.
Vinicius Jr has only failed to record a G/A in ONE UCL knockout tie:
vs Ajax
vs Man. City
vs Atalanta
vs Liverpool
vs Chelsea (2020/21)
vs PSG
vs Chelsea
vs Man. City
vs Liverpool
vs Liverpool
vs Chelsea
vs Man. City
vs Leipzig
vs Man. City
vs Bayern
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
BL-ben összességében hozza magát. Focizik, azzal foglalkozik. Ég és föld a spanyol ligához képest.mustacsshe írta: Vegre egy tenyleg jo teljesitmeny tole!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- mustacsshe
- Kedvenc játékosaid: Valverde, Modric
Vegre egy tenyleg jo teljesitmeny tole!
[MisterChip] Vinícius is the third Real Madrid player in history to score a brace in Munich in the UEFA Champions League, after Sergio Ramos (29.04.2014) and Cristiano Ronaldo (29.04.2014 and 12.04.2017).
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Galacticos
Tegnap a golok mellett is volt legalabb ket olyan trukkje amire csak csettinteni lehet. Az elso felidoben egy sima hatrapasszt oldott meg kotenybe meg utana a vegen ket ember kozott az a csel aminel felboritottak is eleg szep volt.
Dupla az allianzba, tripla a barca ellen januarban.. ezeket a meccseket azert hajlamosak vagyunk elfelejteni neki amikor elkezdi a faszssagait egy mallorca ellen. Ilyen teljesitmenyekert igazolunk egy mbappet hogy a legnagyobv meccseken donto legyen, es itt van ez az ember aki meg amugy ha a jatekkal foglalkozik kepes ra.
De a tiziknel nagyon bevagyok szarva amikor oda all. Egyszeruen barmit kinezek belole még azt is hogy luftot rug.
Dupla az allianzba, tripla a barca ellen januarban.. ezeket a meccseket azert hajlamosak vagyunk elfelejteni neki amikor elkezdi a faszssagait egy mallorca ellen. Ilyen teljesitmenyekert igazolunk egy mbappet hogy a legnagyobv meccseken donto legyen, es itt van ez az ember aki meg amugy ha a jatekkal foglalkozik kepes ra.
De a tiziknel nagyon bevagyok szarva amikor oda all. Egyszeruen barmit kinezek belole még azt is hogy luftot rug.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti, Xabi Alonso, Modric
Volt egy pillanat, amikor felnézett a passz miatt, de nem volt senki középen. Szerintem jól tette, hogy ellőtte.h3x0r írta: Kicsit most meglep a topicja, azt hittem elo lesz veve miutan Modric kiugratasa utan kapura lott es nem adta be kozepre (talan) Brahimnak
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lenne, ha nem volna EB.BlancoMark írta: Ha megnyerjuk a BL-t, akkor az Aranylabda. Rendesen megteremti a kulonbseget tavasszal.
Igy szerintem nehez.
Ahhoz kellett volna egy gólkirályi cím, vagy inkabb aranycipő
ZIDANE
- h3x0r
Kicsit most meglep a topicja, azt hittem elo lesz veve miutan Modric kiugratasa utan kapura lott es nem adta be kozepre (talan) Brahimnak
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Klasszis Real Madrid támadó produkció volt végre, nem valami sablonszar.
Folyamatosan jól lépett meg, a passzai is jók voltak, vagy majdnem jók de jó gondolat..
Befejezés tökéletes.
Ezt kellene hozni minden meccsen és a szerepléssel foglalkozni, akkor mindenki jól járni.
Ezt a Vinit akarom látni, mindig!
Folyamatosan jól lépett meg, a passzai is jók voltak, vagy majdnem jók de jó gondolat..
Befejezés tökéletes.
Ezt kellene hozni minden meccsen és a szerepléssel foglalkozni, akkor mindenki jól járni.
Ezt a Vinit akarom látni, mindig!
Real Madridhoz méltó teljesítmény, le a kalappal a mai előtt.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Csúcs volt. Talán a leghiggadtabb volt elől és a tizit is elmerte vállalni egy Neuerrel szemben. Folytatás jövő héten.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Adnám, a papi-hali fanok kapnák az agyvérzést.BlancoMark írta: Ha megnyerjuk a BL-t, akkor az Aranylabda. Rendesen megteremti a kulonbseget tavasszal.