Politika
-
Re: Politika
Ami engem illet, óvatosabb vagyok 2026-ta kapcsolatban. A reális cél a 2/3 megakadályozása, koalíciós kényszerbe helyezni a Fideszt pedig már szinte sikernek számítana.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hogyan cselekednel akkor a csalodott par millio emberke helyeben 26 aprilisaban ?
Ezt pont megcselekedte a nép 2010-ben. Azóta is isszuk a levét'shutterisland írta: egy tökös nep ilyen esetben 26-ban majd szepen behergelne magat, felhuzna a cipot, felvenne a kalapot, elbattyogna a korzeti konyvtarba vagy a muvhazba, ugy behuzna az x-et, hogy csak ugy fustol a szavazolap.
csakazertis odabasznanak, hogy erezzek toniek, hogy mindennek van hatara.
kar, hogy az elso harom szonal bukott a teoriam.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
egy tökös nep ilyen esetben 26-ban majd szepen behergelne magat, felhuzna a cipot, felvenne a kalapot, elbattyogna a korzeti konyvtarba vagy a muvhazba, ugy behuzna az x-et, hogy csak ugy fustol a szavazolap.
-
Putyin bábjai mindenhol megbuherálnák a választási rendszert, hogy az inkább a falusi, és kisvárosi szavazórétegnek kedvezzen, aránytalan mértékben, a nagy-, megyei és fővárosiak kárára. Ha a mandátumokat elosztjuk a körzetek szavazóival, akkor az jön ki, hogy a nagyobb települések szavazatai kevesebbet érnek, hiszen kevesebb képviselő jut jóval több emberre.
Szlovákiában is épp ezen vannak Ficoék (szociként egy az egyben átvették Viktorék szótárát, modszereit, stb.). Ők is keményen nyomják a legtöbbször hazugságokra épulő antiliberális lózungokat, propagandát, így egyre népszerűbbek az idősebb és kevésbé iskolázott választók körében, akik zömmel a kisebb településeken élnek. Tk. ugyanarra készülnek, amit orbénék megléptek 2011-ben.
Szlovákiában is épp ezen vannak Ficoék (szociként egy az egyben átvették Viktorék szótárát, modszereit, stb.). Ők is keményen nyomják a legtöbbször hazugságokra épulő antiliberális lózungokat, propagandát, így egyre népszerűbbek az idősebb és kevésbé iskolázott választók körében, akik zömmel a kisebb településeken élnek. Tk. ugyanarra készülnek, amit orbénék megléptek 2011-ben.
Nem kellett volna a magyar társadalomnak annyira beszarni egy db. válságtól meg egy félresikerült kormányzástól 2010-ben, hogy teljesen átadják az ország kulcsát Orbénéknak, minden kontrolt, fékeket, ellensúlyokat, stb. feladva. Hülyék lettek volna ezzel anno és azóta is nem visszaélni.BLevi96 írta: Ezzel a 78pontos választási törvény módosítással egyszerre dühítettek és szomorítottak el. A Tiszának azt a kis esélyét ezzel jócskán vissza vethetik és basszák meg ezzek a gyáva férgek, hogy ennyire kapaszkodnak a hatalmuk megtartásába. Bár az ország jobbá tételére fordítanának ennyi energiát.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezzel a 78pontos választási törvény módosítással egyszerre dühítettek és szomorítottak el. A Tiszának azt a kis esélyét ezzel jócskán vissza vethetik és basszák meg ezzek a gyáva férgek, hogy ennyire kapaszkodnak a hatalmuk megtartásába. Bár az ország jobbá tételére fordítanának ennyi energiát.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ezt nem is lehet igazan megfelemlitesnek hivni, mert biztosan nagy tisztogatas lenne az allamapparatusban - minden kormanyvaltaskor ez volt - es a kormanykozeli "vallalkozok" is elveszitenek a fix beveteli lehetosegeiket. Ezek csak a szimpla tenyek, rengetegen elnek kozvetlenul, vagy kozvetve a NER-bol.'shutterisland írta: a megfelemlites szvsz inkabb ugy mukodik, hogy fideszes onkormanyzatok, a kormanyhoz, a meszaroshoz vagy akarmelyik stromanhoz valamilyen modon kapcsolhato cegek, vallalatok, gyarak, stb fonokei szepen elmondjak az alkalmazottaknak, ha bukik a fidesz, akkor veszelybe kerul a munkahelyuk.
azonnal bekapcsol a beszari magyar mod (sok esetben sajna ertheto modon, hisz egy alapveto szuksegletre, a biztonsagerzetukre lonek ra) es repul az x a fideszre.
Nekem az MBH ajanlott 2 eve olyan fizetest, amit meg ma sem kapok meg, szoval ebbol kiindulva tenyleg tobb tizezer csalad lehet erdekelt a rendszer fennmaradasaban.
Az meg a magyar tarsadalom hibaja, hogy ennyire jobbagylelkuletu, hogy inkabb a langyos fosban dagonyaszik, mint megeroltesse magat. Nemzeti sport a szenvedes, ami tokeletesen latszik a tegnap hirekbe kerult asszonysutyorgo facebook oldal posztjai lattan is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marky 2024. november 19., kedd 15:05-kor.
- 'shutterisland
ezzel nem is lenne problema.És ki nézi meg, hogy a fülkében kire húzza az X-et?
bar vannak, ahol kepet is kernek az x-rol (ilyenekrol szemelyes tapasztatom is van) de az is kijatszhato tobbfelekeppen, nem ez a gond.
a megfelemlites szvsz inkabb ugy mukodik, hogy fideszes onkormanyzatok, a kormanyhoz, a meszaroshoz vagy akarmelyik stromanhoz valamilyen modon kapcsolhato cegek, vallalatok, gyarak, stb fonokei szepen elmondjak az alkalmazottaknak, ha bukik a fidesz, akkor veszelybe kerul a munkahelyuk.
azonnal bekapcsol a beszari magyar mod (sok esetben sajna ertheto modon, hisz egy alapveto szuksegletre, a biztonsagerzetukre lonek ra) es repul az x a fideszre.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Van itt más is. Akkor hehe úgy fog ki-be járni a böribe, mint itt a fórumra„Az internetes agresszió visszaszorításáról” nevű törvényjavaslat szerint egy éves szabadságvesztés szabható ki, ha valaki kommentben más halálát, kínzását helyezi kilátásba. A javaslat szerint vétségnek számít, ha valaki „nagy nyilvánosság előtt” kommentben olyan kifejezést, ábrázolást vagy kép- és hangfelvételt használ vagy tesz közzé, ami beazonosítható személlyel vagy személyekkel szembeni erőszakos, halált okozó, vagy különös kegyetlenséggel elkövetett büntetendő cselekményre irányuló szándékot vagy kívánságot fejez ki.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lakcimkartya hiánya nagyobb gond mint BP átszervezése.
Utóbbi eltörpül mellette amennyire én ertek hozza.
Utóbbi eltörpül mellette amennyire én ertek hozza.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem egészen értem, ez hogy releváns most. Eddig érvényes lakcímkártya IS kellett a szavazáshoz.Marky írta:A szavazolapot csak akkor kapod meg, ha szerepelsz a jegyzekben azokkal az adatokkal, ami a szemelyiden is van.swfan írta: Az, hogy lakcímkártya nem lesz szükséges a szavazáshoz, az már gázabb, így sokkal egyszerűbb átjelentkezéssel trükközni, hiszen nem kell az új lakcímkártyát vinned...
Eddig ha a Fidesz trükközni akart, akkor bejelentettek tömegével egy házba embereket - ezeknek az embereknek kellett új lakcímkártya is ahhoz, hogy szavazni tudjanak.
Most már egyszerűbb a dolguk, hisz nem kell új lakcímkártya sem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagy plusz egy.ikelemen5 írta:Értem, hogy redditről hozol híreket, de már kommenteket is?ferni írta: Budapest lakossága az ország népességének 17%-a. Eddig a 106-ból 18 képviselőt, azaz 16,9%-oz ők adtak, ez egész arányos volt. Ez most 15-re csökken...
Hányinger.
Kajak, hogy ezeknek bármit van képük megcsinálni.
"a jövőben nem lesz szükség lakcímkártyára a szavazáson, elég a személyi igazolvány, az útlevél vagy a jogosítvány.
A szavazáson nem lesz kötelező borítékot adni a választóknak"
Nem bántásból írom, egy pár napig ne olvass redditet, pláne ne kommenteket, és lesznek önálló gondolataid is a politikát illetően is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A szavazolapot csak akkor kapod meg, ha szerepelsz a jegyzekben azokkal az adatokkal, ami a szemelyiden is van.swfan írta: Az, hogy lakcímkártya nem lesz szükséges a szavazáshoz, az már gázabb, így sokkal egyszerűbb átjelentkezéssel trükközni, hiszen nem kell az új lakcímkártyát vinned...
És ki nézi meg, hogy a fülkében kire húzza az X-et?nzooli93 írta: Jah hat nekem meselte rokon katona gyerek,hogy előző szavazáson pont szolgalatban voltak,azt vitték őket szavazni, és azért nem tul direktbe,de céloztak rá,hogy mire kellene szavazni. Mondjuk pont akkor kaptak valami fegyver pénzt is,meg szja visszatérítés is,szoval ott a 20 eves gyerekek kaptak a 1.5 misit arra,hogy laktanyában billiardoznak,szoval győzködni se nagyon kellett őket.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Elnézve a többi topikban az általános véleményét, szerintem inkább ne legyenekÉrtem, hogy redditről hozol híreket, de már kommenteket is?
Nem bántásból írom, egy pár napig ne olvass redditet, pláne ne kommenteket, és lesznek önálló gondolataid is a politikát illetően is.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Ami tényleg érdekes bemásolom.
Általában idézőjelbe rakom, most csak hagytam ki pár sort, lehet ezért tűnt saját gondolatnak, hogy nem emeltem ki jobban.
Tegnap is a NERhagrid kifejezést is idézőjelbe tettem, mert nem saját agyszülemény volt.
Mint infó raktam be, be hogy BP jelentőségét csökkentették, miközben kb reális volt a dolog és arra reagáltam.
Általában idézőjelbe rakom, most csak hagytam ki pár sort, lehet ezért tűnt saját gondolatnak, hogy nem emeltem ki jobban.
Tegnap is a NERhagrid kifejezést is idézőjelbe tettem, mert nem saját agyszülemény volt.
Mint infó raktam be, be hogy BP jelentőségét csökkentették, miközben kb reális volt a dolog és arra reagáltam.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. november 19., kedd 10:38-kor.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Értem, hogy redditről hozol híreket, de már kommenteket is?ferni írta: Budapest lakossága az ország népességének 17%-a. Eddig a 106-ból 18 képviselőt, azaz 16,9%-oz ők adtak, ez egész arányos volt. Ez most 15-re csökken...
Hányinger.
Kajak, hogy ezeknek bármit van képük megcsinálni.
"a jövőben nem lesz szükség lakcímkártyára a szavazáson, elég a személyi igazolvány, az útlevél vagy a jogosítvány.
A szavazáson nem lesz kötelező borítékot adni a választóknak"
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nzooli93
Jah hat nekem meselte rokon katona gyerek,hogy előző szavazáson pont szolgalatban voltak,azt vitték őket szavazni, és azért nem tul direktbe,de céloztak rá,hogy mire kellene szavazni. Mondjuk pont akkor kaptak valami fegyver pénzt is,meg szja visszatérítés is,szoval ott a 20 eves gyerekek kaptak a 1.5 misit arra,hogy laktanyában billiardoznak,szoval győzködni se nagyon kellett őket.
Redditen azt írják olyanok, akik már számoltak szavazatot, hogy szerintük a boríték csak a számolók szopatására volt csak eddig is jó, amúgy sok értelme nincs.BlancoMark írta: Nem kell boritek es nyilt szavazas lesz gyakorlatilag. Biztos a sakkban tartottak (kozmunkasok es egyeb anyagi fuggosekkel rendelkezok) majd megengedhetik maguknak, hogy a valtozas mellett tegyek le a voksukat.
Fideszesek, tenyleg egy ennyire mocskos, meglfelemlito rendszerben kepzelitek el a jovot?
kiserik: igazad van, de emellett minden nap kicsit melyebbre megyunk, erre csodalkozunk ra szerintem.
Eddig sem volt kötelező borítékban bedobni az urnába a lapot amúgy, amennyire én tudom, szóval érdemben nem látom, hogy ott változna bármi is.
Az, hogy lakcímkártya nem lesz szükséges a szavazáshoz, az már gázabb, így sokkal egyszerűbb átjelentkezéssel trükközni, hiszen nem kell az új lakcímkártyát vinned...
Mi abban a nyílt, hogy bemész a fülkébe - ahol csak te vagy - elhúzod a függönyt és magányodban ráhúzod az x-et arra akire akarod. Majd a lapot félbehajtod és bedobod az urnába? Az égvilágon senki nem tudja meg hogy kire szavaztál.BlancoMark írta: Nem kell boritek es nyilt szavazas lesz gyakorlatilag. Biztos a sakkban tartottak (kozmunkasok es egyeb anyagi fuggosekkel rendelkezok) majd megengedhetik maguknak, hogy a valtozas mellett tegyek le a voksukat.
Egyszerűbb a szavazatszámlálóknak mert nem kell borítékot bontani + jobb a környezetnek mert nem lesz sok kuka boríték.