Soha ilyen szinten nem buszoztunk, nem döntöttünk egyénileg és csapat szinten is alltime negatív rekordokat.lestat írta:Mikor mi vedekeztunk igy mint BL comert harcolo csapat akkor hosok voltunk 11 emberrel.MVPP írta:
Az azért valahol kibaszottul szánalmas, hogy az Arsenal, mint PL győzelemre hajtó csapat két passzt tudott adni a második félidőben az ellenfél térfelén. Ezt ha heten lettek volna végig is kellett überelni, nem hogy tízen.
Az arsenal szanalmas mert 10 emberrel a bunker focit valassza.
Oke.
Premier League
Re: Premier League
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Annyi a különbség hogy mi ott vagy tovább jutunk vagy kiesünk, az Arsenal pedig értékes pontokat veszíthet ami számítani fog a végén, láthattuk tavaly is milyen szoros volt a hajrá.lestat írta:Mikor mi vedekeztunk igy mint BL comert harcolo csapat akkor hosok voltunk 11 emberrel.MVPP írta:
Az azért valahol kibaszottul szánalmas, hogy az Arsenal, mint PL győzelemre hajtó csapat két passzt tudott adni a második félidőben az ellenfél térfelén. Ezt ha heten lettek volna végig is kellett überelni, nem hogy tízen.
Oke.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mikor mi vedekeztunk igy mint BL comert harcolo csapat akkor hosok voltunk 11 emberrel.MVPP írta:Az azért valahol kibaszottul szánalmas, hogy az Arsenal, mint PL győzelemre hajtó csapat két passzt tudott adni a második félidőben az ellenfél térfelén. Ezt ha heten lettek volna végig is kellett überelni, nem hogy tízen.lestat írta:
Ez siman piros.
Nem dobaljuk fejen az ellent.
Ez csak parasztsag volt a reszerol, nem pimaszsag.
De ahogy az egesz city rinyalt a meccs utan meger egy miset.
Ki voltak akadva hogy 10 emberrel betolta a buszt az Arsenal. Meg hogy a pool mennyivel jobb rivalis volt stb…
Hat nemtudom. Nekem most nottek a szemembe az Agyusok mert vegre nem azt lattam hogy beszarva mennek ki. Az mas kerdes hogy öket is koveti valami atok vagy valami regi demon hogy minden probalkozasuk ellenere beszopjak a vegen.
Oke.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Az azért valahol kibaszottul szánalmas, hogy az Arsenal, mint PL győzelemre hajtó csapat két passzt tudott adni a második félidőben az ellenfél térfelén. Ezt ha heten lettek volna végig is kellett überelni, nem hogy tízen.lestat írta:Berti írta: Engem nem zavar, legalább karakter a gyerek. Nem ment át bunkóba, inkább csak pimasz volt.
Balfasz bírók persze nem látták, pedig a véleményem ellenére a pirosat oda adtam volna.
Ez siman piros.
Ki voltak akadva hogy 10 emberrel betolta a buszt az Arsenal. Meg hogy a pool mennyivel jobb rivalis volt stb…
Hat nemtudom. Nekem most nottek a szemembe az Agyusok mert vegre nem azt lattam hogy beszarva mennek ki. Az mas kerdes hogy öket is koveti valami atok vagy valami regi demon hogy minden probalkozasuk ellenere beszopjak a vegen.
-
A vízelvezető rendszeren most ne spóroljanak
A piaci folyamatokat figyelembe véve mire elkészül, simán felkúszhat az 2,5-3 milliárdra is, vagy fapadosabb lesz, mint tervezték.
A piaci folyamatokat figyelembe véve mire elkészül, simán felkúszhat az 2,5-3 milliárdra is, vagy fapadosabb lesz, mint tervezték.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Szép lesz 2mrd fontos stadionban a 7-8. helyért küzdeni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
ManU 2 mrd fontot kivan kolteni az uj stadion projektre....allitolag.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
Berti írta: Engem nem zavar, legalább karakter a gyerek. Nem ment át bunkóba, inkább csak pimasz volt.
Balfasz bírók persze nem látták, pedig a véleményem ellenére a pirosat oda adtam volna.
Ez siman piros.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Engem nem zavar, legalább karakter a gyerek. Nem ment át bunkóba, inkább csak pimasz volt.
- RealMadridFanatic
A labdadobás nem volt túl elegáns, de azért nem izomból odakúrta. Biztosan szép adok-kapok megy meccsek közben, aztán a végén vissza tud nyalni a fagyi, ha az ellenfél mondjuk a 98. percben egyenlít.
Ilyen bohóc kuku-kukurejják is énekelgetik a szarjaikat, nem csodálom, ha időnként elszakad a cérna.
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy Haaland különösebben problémás tag lenne, de emlékeim szerint Dortmundban is beleállt ezekbe, elsőre egy kihagyott/megismételt büntető ugrik be, ahol a kapussal húzták egymás agyát.
Ilyen bohóc kuku-kukurejják is énekelgetik a szarjaikat, nem csodálom, ha időnként elszakad a cérna.
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy Haaland különösebben problémás tag lenne, de emlékeim szerint Dortmundban is beleállt ezekbe, elsőre egy kihagyott/megismételt büntető ugrik be, ahol a kapussal húzták egymás agyát.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
követi a zlatan utvonalat, más kérdés, hogy a svéd kissé jobb fotballista volt.
nyilván amúgy az éremnek két oldala van, gondolom folyamat mennek a beszólások meg zrikák meccs közben, aztán néha góllal, néha fejbedobással válaszol.
jóvanaz, vannak nála sokkal irritálóbb gyökerek is, pl az összes spanyol/katalán szutyok, amelyik szimulál, időt húz..
nyilván amúgy az éremnek két oldala van, gondolom folyamat mennek a beszólások meg zrikák meccs közben, aztán néha góllal, néha fejbedobással válaszol.
jóvanaz, vannak nála sokkal irritálóbb gyökerek is, pl az összes spanyol/katalán szutyok, amelyik szimulál, időt húz..
thereisonly1ronaldo
- lestat
City ota nagy a pofa.wZoLee7 írta: Amugy Haaland mindig ilyen budos nagy paraszt volt, vagy csak a cityben neveltek azza?
Dortmundban nem tolt ilyeneket. Vagy nem emlekszem. Javitsatok ki ha tevedek.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Amugy Haaland mindig ilyen budos nagy paraszt volt, vagy csak a cityben neveltek azza?
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azert van idom, mert varokhehetheoriginal írta:azt hittem még mindig vársz te szemétNekem van idom hehe
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
azt hittem még mindig vársz te szemétNekem van idom hehe
én legalább le merem írni, amit gondolok, (és közben jól szórakozom, ahogy csilingel itt pár ember emiatt ), és jól alszom.
és igazából ez a lényeg, a többi nem nagyon számít.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. szeptember 24., kedd 11:40-kor.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem van idom hehe
Itt Endricket hoztad be, mint kisnovesu brazil.Szerző: hehetheoriginal » 2023.01.27. 10:15
akkor 100 mindegy
de nem baj, jo feher gyerek helyett, kisnovesu 15 eves brazilt veszunk 60ert
50 vagy 100 ha mindegy, akkor jol van.
akarunk is venni valakit, aki elorelepest jelent, vagy gyerekeket veszunk kilora, esetleg varunk ingyen a sult galambra?
ha 100 az ara a mai piacon, akkor annyi.
itt foleg az a baj, hogy egy kezen meg lehet szamolni, aki minosegben megfelelne.
vagy kezdhetjuk az ujabb eveket, hogy tavasszal mar nem vagyunk a beellben erdekeltek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kovacic a baszó középpályás
Akivel hétvegén is szarabb lett a City, mert bejött a megsérült Rodri helyére.
Akivel hétvegén is szarabb lett a City, mert bejött a megsérült Rodri helyére.
- hehetheoriginal
ez aztan elemzes.Tud leszegett fejjel gyorsan futva labdát vezetni, hacsak nincs előtte semmi.
Tökéletes adottságok, tényleg.
lehet.Lehet vissza kellene olvasnom a kommenteket a profilodban.
lehet tanulnál is valamit.
nincs időm rád
thereisonly1ronaldo
Tud leszegett fejjel gyorsan futva labdát vezetni, hacsak nincs előtte semmi.
Millió olyan focista van, mint Rodri témához.
Lehet vissza kellene olvasnom a kommenteket a profilodban. Biztos lennének érdekes középpályás nevek.
Millió olyan focista van, mint Rodri témához.
Lehet vissza kellene olvasnom a kommenteket a profilodban. Biztos lennének érdekes középpályás nevek.