A ""milyenek"" lehet félreérthető volt természetesen én, mint hímsoviniszta, náci barom, csakis arra gondolhattam, hogy a nők a konyhába valók, meg az ágyba és még velem milyen vitatkoznigéza írta:kiserik írta: Ismét fel kellene fedezni, hogy inkább mire jók a nők és inkább mire jók a férfiak. Persze ezt a mai divatos irányzatok nem engedikEzekbol kellett volna kiolvasni, hogy te valojaban a mufajok szerinti leosztasra gondolsz. Es en ferditek. Amugy szerintem a listaban van minden, haborus filmtol fantasyn at horrorig minden, de mindegy. Veled vitatkozni annyira produktiv, mint a falnak beszelni, mert mindig mindent mindenkinel jobban tudsz.kiserik írta: Vedd a fáradtságot és nézd meg, hogy milyenek azok a jó filmek/sorozatok, amiket nők rendeztek és milyenek azok a rossz filmek/sorozatok amiket szintén nők rendeztek. Nem vagyunk egyformák, máshogy működünk. Ezeket lehet sztereotípiának beállítani, de sajnos nem sajnos ez van.
Egyszerűbb lett volna annyit leírni, hogy: bocs, akkor félre értettelek, de inkább személyeskedj, az jobban megy