Könyvek
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Könyvek
STEPHEN KING:II/22/63
http://moly.hu/konyvek/stephen-king-11-22-63
Időutazás S.K. módra...LE-TE-HE-TET-LEN
http://moly.hu/konyvek/stephen-king-11-22-63
Időutazás S.K. módra...LE-TE-HE-TET-LEN
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Michael Connely - Az igazság ára
Na, ha valamit, akkor ezt ne a címe alapján ítéljétek meg. Annyira ne, hogy állítólag valami gond is volt ezzel, de utólag már nem javítottak, így maradt a magyar kiadás, bár nem néztem utána pontosan, hogy mi volt a gond.
Egy végig pörgős story napjain Amerikájában egy nagymenő, nagyszájú ügyvédről, aki nem a várt irányba történő jellemfejlődésen megy keresztül a regényben. Aki szereti az Shark stílusú storykat, nagyot fog vele. Megvannak a maga csavarjai, és szerethető/utálható szereplői.
Egyetlen hibája, hogy a csak a következő Mickey Haller (főszereplő) regény van meg magyarul, és a többi 3 nincs. Emiatt nem fogom elolvasni a 2.-t, mert nem tudom, hogy az is ilyen kerek egész-e önmagában, mint az első. Ezt viszont bátran ajánlom!
Ha más is olvasta, kérem írja le a véleményét!
Na, ha valamit, akkor ezt ne a címe alapján ítéljétek meg. Annyira ne, hogy állítólag valami gond is volt ezzel, de utólag már nem javítottak, így maradt a magyar kiadás, bár nem néztem utána pontosan, hogy mi volt a gond.
Egy végig pörgős story napjain Amerikájában egy nagymenő, nagyszájú ügyvédről, aki nem a várt irányba történő jellemfejlődésen megy keresztül a regényben. Aki szereti az Shark stílusú storykat, nagyot fog vele. Megvannak a maga csavarjai, és szerethető/utálható szereplői.
Egyetlen hibája, hogy a csak a következő Mickey Haller (főszereplő) regény van meg magyarul, és a többi 3 nincs. Emiatt nem fogom elolvasni a 2.-t, mert nem tudom, hogy az is ilyen kerek egész-e önmagában, mint az első. Ezt viszont bátran ajánlom!
Ha más is olvasta, kérem írja le a véleményét!
-
Kár, hogy tegnap lejárt
Öcsém linkelte tegnap, gondoltam ráér.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
VanillaSky írta:25 képregény ingyen.
Nem olvasok képregényeket, így azt sem tudom ezek mennyire ismertek, de hátha érdekel valakit.
Kár, hogy tegnap lejárt
ZIDANE
-
25 képregény ingyen.
Nem olvasok képregényeket, így azt sem tudom ezek mennyire ismertek, de hátha érdekel valakit.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Varga Zoli könyvét rendeltem meg,mert egy ritka nagy ész a fociban....de sajnos nem tudják szállitani....majd megkell néznem más könyvesboltban is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
palesz77 írta:Én most olvasom - hála nektek -, baromira tetszik, még csak a 600. oldal után vagyok, de ma vagy holnap befejezem. A kérdésem az, hogy a második része már kijött-e, és ha igen, akkor mi a címe? Meg hány részes lesz? Tudom, hogy google a barátom, de most egyszerűbb volt titeket kérdezni..Nika91127 írta:Nekem is nagyon bejött a könyv,csak sajnos túl sok idő telt el az első könyv kiolvasása és a második lefordítása között,így lehet újráznom kellene majd az első részt. De anno én is így voltam vele,hogy "túl kellett élni" az unalmas részt
Kijött és A tizenkettek a címe
http://moly.hu/konyvek/justin-cronin-a-tizenkettek
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én most olvasom - hála nektek -, baromira tetszik, még csak a 600. oldal után vagyok, de ma vagy holnap befejezem. A kérdésem az, hogy a második része már kijött-e, és ha igen, akkor mi a címe? Meg hány részes lesz? Tudom, hogy google a barátom, de most egyszerűbb volt titeket kérdezni..Nika91127 írta:Nekem is nagyon bejött a könyv,csak sajnos túl sok idő telt el az első könyv kiolvasása és a második lefordítása között,így lehet újráznom kellene majd az első részt. De anno én is így voltam vele,hogy "túl kellett élni" az unalmas részt
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Olvasta itt valaki a Beépített Hiba (Inherent Vice) című könyvet Thomas Pynchontól? Mielőtt jönne a film, ki akarnám végezni.
Kélek Titeket, aki olvasta mindkettőt, segítsen eldönteni melyikkel kezdjek.
Milan Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége
Závada Pál: Jadviga párnája
Vagy aki olvasta valamelyiket, írhat egy véleményt, hogy ajánlott e vagy sem.
Előre is köszi!
Milan Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége
Závada Pál: Jadviga párnája
Vagy aki olvasta valamelyiket, írhat egy véleményt, hogy ajánlott e vagy sem.
Előre is köszi!
- P. Krisz
Ha tetszenek a posztapokaliptikus könyvek tegyetek egy próbát Dmitry Glukhovsky Metro könyveivel.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Na az utolsó három hsz alapján ma nekiálltam Justin Cronin - A Szabadulás című könyvnek... majd beszámolok a tapasztalatról!
Rövid sztori: torrentbe beírtam, hogy Szabadulás. Letöltöttem kissé felelőtlenül, s egyből el is kezdtem olvasni. Valami nagyon gyanús volt. Nem stimmelt a név. S ez '44-'45 - ben játszódott Pesten... ez mi ez???? Hát, Márai Sándor novellája volt.
Ha már meg volt, nem voltam rest, s egy nap alatt elolvastam. Nagyon jó...csak ajánlani tudom mindenkinek, iszonyatosan jó lélekábrázolás, nagyon jó kérdéseket tesz fel benne!
Rövid sztori: torrentbe beírtam, hogy Szabadulás. Letöltöttem kissé felelőtlenül, s egyből el is kezdtem olvasni. Valami nagyon gyanús volt. Nem stimmelt a név. S ez '44-'45 - ben játszódott Pesten... ez mi ez???? Hát, Márai Sándor novellája volt.
Ha már meg volt, nem voltam rest, s egy nap alatt elolvastam. Nagyon jó...csak ajánlani tudom mindenkinek, iszonyatosan jó lélekábrázolás, nagyon jó kérdéseket tesz fel benne!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- morientes
Én is ajánlottam már,valóban kva jó,Stephen King nyomdokain,maga SK írt hozzá ajánlást anno a New York Times-ban szóval...kelemen.istvan írta:Justin Cronin - A Szabadulás
Az első posztapokaliptikus regény amit olvastam. Abszolut hiteles volt a korunk után száz évvel játszodó események ábrázolása. A történet kicsit hullámzó volt , mikor kb a 300. oldalnál újrakezdődik a történet akkor picit vontatottá vált, viszont abszolút nem bántam meg, hogy folytattam. Csak "kicsit" kell kibírni és beindulnak rendesen az események amik rendesen magukkal ragadják az olvasót, és tényleg letehetetlen lesz, nem egyszer volt,hogy "ja már 3 órája nem keltem fel?"
Csak ajánlani tudom.
Valószínűleg holnap nekiállok a második részének is. Arról is csak jót hallottam.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
kelemen.istvan írta:Justin Cronin - A Szabadulás
Az első posztapokaliptikus regény amit olvastam. Abszolut hiteles volt a korunk után száz évvel játszodó események ábrázolása. A történet kicsit hullámzó volt , mikor kb a 300. oldalnál újrakezdődik a történet akkor picit vontatottá vált, viszont abszolút nem bántam meg, hogy folytattam. Csak "kicsit" kell kibírni és beindulnak rendesen az események amik rendesen magukkal ragadják az olvasót, és tényleg letehetetlen lesz, nem egyszer volt,hogy "ja már 3 órája nem keltem fel?"
Csak ajánlani tudom.
Valószínűleg holnap nekiállok a második részének is. Arról is csak jót hallottam.
Nekem is nagyon bejött a könyv,csak sajnos túl sok idő telt el az első könyv kiolvasása és a második lefordítása között,így lehet újráznom kellene majd az első részt. De anno én is így voltam vele,hogy "túl kellett élni" az unalmas részt
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Justin Cronin - A Szabadulás
Csak ajánlani tudom.
Csak ajánlani tudom.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- morientes
JOE ABERCROMBIE:AZ ELSŐ TÖRVÉNY
Ez egy trilógia,Az első könyv címe,A PENGE MAGA,második,MIUTÁN FELKÖTÖTTÉK ŐKET,s a harmadik,A KIRÁLYOK VÉGSŐ ÉRVE.
Aki szereti Martin Trónok harca eposzát,nem fog csalódni ebben sem,kőkemény fantasy,remek karakterekkel,nem egy Martin utánzat,fordulat,gyilkosságok,csaták,fűszerezve komor fekete humorral...ez Abercrombie.
http://www.libri.hu/szerzok/joe_abercrombie.html
Ez egy trilógia,Az első könyv címe,A PENGE MAGA,második,MIUTÁN FELKÖTÖTTÉK ŐKET,s a harmadik,A KIRÁLYOK VÉGSŐ ÉRVE.
Aki szereti Martin Trónok harca eposzát,nem fog csalódni ebben sem,kőkemény fantasy,remek karakterekkel,nem egy Martin utánzat,fordulat,gyilkosságok,csaták,fűszerezve komor fekete humorral...ez Abercrombie.
http://www.libri.hu/szerzok/joe_abercrombie.html
LEGIO PATRIA NOSTRA
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Most fejeztem be a Lélegzethintát Herta Müllertől.
Eszméletlen ütős és mélyre hatoló alkotás. 10/10 a maga nemében.
Eszméletlen ütős és mélyre hatoló alkotás. 10/10 a maga nemében.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Még a színészesekhez:
Woody Allennek több könyve is van, Chaplinnek is van egy, Életem címmel.
-------
A Trónok Harca pazar Megmagyaráz mindent, kapcsolatokat, viszonyokat, sok flashbeck meg történelmi utalás van benne, és tényleg az adott szereplő szempontjából ábrázolja a történéseket.
Pl. nem tűnt fel a sorozatban, hogy 4. évados spojler Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy Mormont kémkedésére már a legelején szó van, Robert és Ned között, szóval Varys küldte őt át még Pentosra, hogy információkat szolgáltasson a király számára.. Ez, ha jól emlékszem, nem volt akkor benne a sorozatban,vagy csak nem figyeltem kellőképp.
Vagy Arya farkasa, Nymeria Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egy felkelő boszorkány volt, aki fellázadt a király ellen, ha jól emlékszem,, vagy a párbeszéd Arya és Jon Snow között Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akik külön úton járnak egy udvarban találkoznak... hosszú távon lehet jelentősége.
Woody Allennek több könyve is van, Chaplinnek is van egy, Életem címmel.
-------
A Trónok Harca pazar Megmagyaráz mindent, kapcsolatokat, viszonyokat, sok flashbeck meg történelmi utalás van benne, és tényleg az adott szereplő szempontjából ábrázolja a történéseket.
Pl. nem tűnt fel a sorozatban, hogy 4. évados spojler Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy Mormont kémkedésére már a legelején szó van, Robert és Ned között, szóval Varys küldte őt át még Pentosra, hogy információkat szolgáltasson a király számára.. Ez, ha jól emlékszem, nem volt akkor benne a sorozatban,vagy csak nem figyeltem kellőképp.
Vagy Arya farkasa, Nymeria Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egy felkelő boszorkány volt, aki fellázadt a király ellen, ha jól emlékszem,, vagy a párbeszéd Arya és Jon Snow között Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akik külön úton járnak egy udvarban találkoznak... hosszú távon lehet jelentősége.
"And my heart will leave you never."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egy angol úr Hollywoodban - Michael Caine. Eszméletlen figura az emberünkSierra írta:Lawrence Grobel - Al Pacino: ÉletemFerencváros írta:Heló. Tudnátok mondani könyveket színészekről? Eddig csak Robert de Niroról találtam Lehetőleg olyat, amit Magyarországon meg lehet venni. Köszönöm szépen
Edward Douglas - Jack, az életművész (Jack Nicholson)
nekem mindkettő meg van, szóval kapható itthon
Lawrence Grobel - Al Pacino: ÉletemFerencváros írta:Heló. Tudnátok mondani könyveket színészekről? Eddig csak Robert de Niroról találtam Lehetőleg olyat, amit Magyarországon meg lehet venni. Köszönöm szépen
Edward Douglas - Jack, az életművész (Jack Nicholson)
nekem mindkettő meg van, szóval kapható itthon