Felesleges, úgysem érted a lényeget.Anthony írta:Nem akartak elmenni. Mit csináljon Perez, küldje utánuk a fekete Volgát?tubatibi írta: Egy roppant nehéz ellenfelet győztünk le, ez hatalmas pozitívum és az, hogy Mi vagyunk 4 forduló után az egyetlen 100%-os csapat.
Negatívum: Ha nem tudtuk elpasszolni és játszatni se fogjuk Asensiot, Hazardot és Marianot akkor miért nem igazoltunk senkit? Ennek semmi értelme nincs, ezt így nem fogjuk tudni egy egész szezonon át csinálni, mert beletörik a bicskánk. Kíváncsi vagyok, hogy mi járhat a vezetőség fejében.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Nyugodjatok már le ezzel a ki hogy játszik meg mennyit emberek.Rendesen pánikkeltés megy itt az oldalon.Rotál szépen Ancelotti ez a lényeg.Aki meg nem ide való és nem ment el az szívni fog.Asensio is fog játszani ilyen 5-10 perceket majd.De amúgy lenyilatkozta a múltkor a főnök,hogy neki is meg Hazardnakn is változtatni kell a dolgokon.tubatibi írta: Egy roppant nehéz ellenfelet győztünk le, ez hatalmas pozitívum és az, hogy Mi vagyunk 4 forduló után az egyetlen 100%-os csapat.
Negatívum: Ha nem tudtuk elpasszolni és játszatni se fogjuk Asensiot, Hazardot és Marianot akkor miért nem igazoltunk senkit? Ennek semmi értelme nincs, ezt így nem fogjuk tudni egy egész szezonon át csinálni, mert beletörik a bicskánk. Kíváncsi vagyok, hogy mi járhat a vezetőség fejében.
Tchouamenii meg egy zseni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem akartak elmenni. Mit csináljon Perez, küldje utánuk a fekete Volgát?tubatibi írta: Egy roppant nehéz ellenfelet győztünk le, ez hatalmas pozitívum és az, hogy Mi vagyunk 4 forduló után az egyetlen 100%-os csapat.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A 2 brazil lesz itt a lényeg.
Ase, Hazard. Mellékszereplők lesznek a brazilok után.
Ase, Hazard. Mellékszereplők lesznek a brazilok után.
Egy roppant nehéz ellenfelet győztünk le, ez hatalmas pozitívum és az, hogy Mi vagyunk 4 forduló után az egyetlen 100%-os csapat.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
megvett kilóra. nagy közönségkedvenc lesz
Vini gólja szép volt de azon túl nagyon pontatlan és önző volt kis sztárallűrrel, ma annyira a meló sem volt ott.
Rodrygo ma odatette amit kellett.
ez a Cama- kp elég pofásnak néz ki
Vini gólja szép volt de azon túl nagyon pontatlan és önző volt kis sztárallűrrel, ma annyira a meló sem volt ott.
Rodrygo ma odatette amit kellett.
ez a Cama- kp elég pofásnak néz ki
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Mvp Tchoua.
Komolyat megy eddig a srác, berakták és elit szinten hozza a posztját ráadásul elég letisztult a játéka és kevesebbet is kell szabályatalankodnia mert egyszerűen megveri a szembejövőket.
Komolyat megy eddig a srác, berakták és elit szinten hozza a posztját ráadásul elég letisztult a játéka és kevesebbet is kell szabályatalankodnia mert egyszerűen megveri a szembejövőket.
- mocsok
@RodrygoGoes vs Betis:
• 1 goal.
• 3 chances created.
• 1 big chance created.
• 7/12 duels won.
• 2 tackles.
• 1 goal.
• 3 chances created.
• 1 big chance created.
• 7/12 duels won.
• 2 tackles.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Így 10 év után nem akar már 90 percet robotolni balhátvédként, keresi a megúszós megoldásokat sokszor, elöl ragad stb. Valahol értem, valahol meg na, ha odateszi az edző akkor tessék bepiszkolni a mezt, úgyse kell 40 meccset ott játszania.mocsok írta: Én se értettem annyira alaba tamadojatekat.
Rengetegszer szerintem indokolatlanul közepén és elől volt.
És nem volt érezhető hogy +1 ember lenne támadásban.
Nem illik.
Ezért nem működik Vini és Mendy se. Egymás elől veszik el a teret. Vini a partvonal mellől indul, ezzel a védő befele mozog kb. Régen CR meg a kapu felé helyezkedett vagy nyitotta a szélt Marcelonak.mocsok írta: Én se értettem annyira alaba tamadojatekat.
Jelenleg van néhány dolog, amit kicsit reformálni kell a fejekben, de a gen váltás már csak ilyen, nem pótolni kell a régi elemeket, hanem az újak tudását kell kiaknázni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mocsok
Én se értettem annyira alaba tamadojatekat.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem egyedul vagy.doncsontos írta: amugy csak szerintem volt jobb Alabával a bal oldal? néha elkóricált, és azt se tudtam milyen posztot akar játszani, de mindenhol ott volt, és hátra is jól zárt mindig. ilyen csapatok ellen ezt a formációt nyomatnám hátul mindig csak ugye LV helyett Carvajal, aztán Mendy meg jöhet a rangadókra biztosítani, hajrában meg ha úgy áll a széna hoznám le, és menne Alaba a helyére.
se bal se jobbszelünk nem volt vinin kivul, abszolut semmi extra nem jott tamadasban a hatvedektol, ezert is ilyen gyaszos a tamadojatek
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Benzema nélkül nem hiszem,hogy Carlo bármelyik csapatnak neki merne menni francia barátunk nélkül.
Pihenést max ha megvan a csoport a Bl körbe vagy kupába kaphat...
Nem volt senki a stában aki ezt vázolja Perez apánknak?
Még a Barca fórumon is ezen szurkolnak,hogy Benz ne legyen játékra alkalmas....
Ha ne adj isten lesérül akkor még jön valami pánik igazolás ami a nyakunkon marad.
Pihenést max ha megvan a csoport a Bl körbe vagy kupába kaphat...
Nem volt senki a stában aki ezt vázolja Perez apánknak?
Még a Barca fórumon is ezen szurkolnak,hogy Benz ne legyen játékra alkalmas....
Ha ne adj isten lesérül akkor még jön valami pánik igazolás ami a nyakunkon marad.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Oda meg fizikalisan gyenge sztemhehetheoriginal írta: akkor miert nem centerkent jatszik?
Esetleg egy 2 csataros buliba.
ZIDANE
Amúgy közelebb kéne helyezni a kapuhoz és nem a szélre száműzni. Hozzá teszem, hogy szerintem mentalitásban veri Vini. Rodrygo nem elég tökös.Realista24 írta:Ancelotti: “Rodrygo can play WITH Benzema as a striker or as a substitute for Benzema.”hehetheoriginal írta: akkor miert nem centerkent jatszik?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
amugy csak szerintem volt jobb Alabával a bal oldal? néha elkóricált, és azt se tudtam milyen posztot akar játszani, de mindenhol ott volt, és hátra is jól zárt mindig. ilyen csapatok ellen ezt a formációt nyomatnám hátul mindig csak ugye LV helyett Carvajal, aztán Mendy meg jöhet a rangadókra biztosítani, hajrában meg ha úgy áll a széna hoznám le, és menne Alaba a helyére.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez jó. Bagoly mondja verébnek.ANDS írta:Barca drukker haverom mondta, hogy a Real gyenge csapat.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ancelotti: “Rodrygo can play WITH Benzema as a striker or as a substitute for Benzema.”hehetheoriginal írta: akkor miert nem centerkent jatszik?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem Rodrygo pl. abban extra, hogy olyan helyekre és úgy érkezik, ami egy nagyon szűk rétegnek megy csak.kiserik írta: Kicsit most mindkét oldalnak igaza van (mint általában). Rodrygo egyelőre semmi extra. Sok mindenben jó, de semmiben nem kiemelkedő, emellett dolgozik rendesen. Gyakorlatilag egy ügyesebb LV, de nagyon fontos szerepe van a keretben. Emellett Hazard egy nulla, akit el kell felejteni, mert milliószor bizonyította.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema